diumenge, 24 de juliol del 2022

TASTE, BUFET ASIÀTIC AMB SERVEI A TAULA

Taste Restaurant Asiàtic
43700 El Vendrell
Carretera de Tarragona, 14
tel. 977 87 42 47
Preu orientatiu: 20 €
Menú diari: 14,50 € (més beguda i postres)
Menú nit i festius: 18,95 € (més beguda i postres)
Menú infantil: 7,90/9,90 € (més beguda i postres)
VEURE a GOOGLE VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,5
3,5 - Bufet amb servei a taula.




 
Cuina xinesa i japonesa en format bufet de amb servei a taula. També per emportar. Local ample, diàfan i amb bona atenció. Preus correctes. Són un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Propi
Espai:
Gran (>100 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Bancs
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire turbo
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Llibret plastificat
QR
Vins i caves:
-
Altres:
Per emportar
IDIOMES
Català
Castellà
Xinès


Vam anar a El Vendrell a fer unes gestions i en acabar volíem fer un dinar ràpid que es va convertir en tota una desfilada de plats asiàtics.
El Taste va obrir el desembre del 2021 i amb els 6 mesos que porta obert omple cada dia. També preparen menjar per emportar, al QR tens els plats i preus. No sé ben bé com fan perquè no hi ha web ni res, suposo que vas allà i demanes.

L'espai és enorme, ubicats a l'entrada de la població, en una nau industrial, tenen un aparcament al lateral de l'edifici. El local és accessible, els banys adaptats i les taules espaiades. Sostres alts, molt bona il·luminació i cuina vista amb planxa, brasa, woks i zona de sushi.
La decoració és senzilla i sense els colors xinesos habituals, aquí predomina el blanc, el blau cel a les cadires i algun toc daurat.

La carta del Taste, Restaurant asiàtic

Aquí es sistema bufet amb servei de taula i els plats són més petits que els d'emportar. A la taula hi ha un got amb les fixes on marques el plat que vols i la quantitat. Afegeixes el nombre de la taula i li dones als cambrers, que estan passant amb els carrets servint taules, recollint plats, etc.
El preu és de 14,50 € en diari i de 18,95 € en festius i nits. Els nens (fins els 9 anys) paguen menys (7,90 i 9,90 €).

La carta és la clàssica del un restaurant xinès amb els aperitius al vapor, amanides, fritures, arrossos, fideus, carn i peix amb les salses agridolç, d'ostres i demès. Un apartat de planxa, tant de de carn com de peix i algun marisc i woks variats.
A la part nipona hi ha un bon grapat de sushi amb maki, futomaki, california, niguiri, uramaki, temaki, flamejats i gunkan.

Alguna opció vegana tens a la carta, total, a l'hora del migdia hi ha 110 plats per escollir i a la nit, fins 129..
Els postres i les begudes es paguen a banda.

Què vam dinar al Taste

Anar a un bufet amb la meva mare és un perill, vol de tot, tastar-lo tot. Sempre se li ha de dir que a poc a poc, que no hi ha presa i que no tot els plats paguen la pena.😅
En arribar demanes la beguda i si no vols mirar la carta en QR, hi ha uns llibrets plastificats amb els plats, amb foto és clar!.
Amanida, fritura, fideus, planxa
Amanida de salmó amb alvocat i salsa de sèsam. Bona i fresqueta. Tempura de llagostins, amb salsa hoisin, molt bons. Gyozes de carn, acabades a la planxa, molt bé.


Fideus d'arròs amb verdures i gambes. Un platet petit, són els meus fideus xinesos preferits. El yakitori, pinxo de pollastre, estava com marinat. No ens va agradar.


Wok
Ens va agradar molt el pollastre a la llimona, va molt poquet així que pots demanar dues tapetes. Porc agredolç, prescindible.


Sushi
Uns California salmó amb l'arròs negre amb la tinta de calamar i alvocat. No em van fer gaire el pes. California tonyina, amb cogombre i alvocat, molt correctes.

Seguim amb nigiri de salmó, de tonyina i de llagostí. Molt bons els temaki de salmó, amb ceba cruixent, alvocat, salsa teriyaki i maionesa i el temaki de llagostí que porta també cogombre.



Maki fregit, amb mango i crema de formatge, no ens va acabar d'agradar, com el California karaage, de pollastre, ceba fregida, cogombre, teriyaki i maionesa, que tampoc és una combinació que ens vagi convèncer gaire.
Postres
Van acabar amb un mochi de te verd i un bol de lichis. Pot ser una mica pujats de preu per la quantitat però bé.
Begudes
Vam beure una aigua. Ara bevem molta aigua, amb i sense gas, i refrescs.
El compte
El menú més beguda i postres, uns 20 € per persona. Un preu bastant correcte tenint compte vas anant platets petits, tants com vulguis.

Resum del Taste Restaurant Asiàtic

  • Un local molt ample i ben ventilat.
  • Bona atenció i ràpids.
  • Cuina xinesa i japonesa clàssica, amb cuina vista i ràpids. Plats petits adaptats a un menú de bufet.
  • Preu correcte, pot ser un pèl més alt als postres.

Una bona opció si estàs per El Vendrell i no has pensat on dinar ni tens reserva.
Plats de cuina asiàtica on trobaràs plats del teu gust.

3 comentaris:

  1. Suposo que les postres deuen ser la font d'ingressos, perquè pel demès costa d'entendre com els hi quadren els números....

    Salut!

    ResponElimina
  2. Comida buena , pero mal servicio faltan platos falta personal por lo grande que es . Era asiduo pero no voy a volver .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaya. A veces pasa, abren un restaurante, dan buen servicio a precios bajos y luego, o suben precios o baja la calidad del servicio o la comida.
      Una pena...

      Gracias por tu aportación!

      Elimina