diumenge, 5 d’octubre del 2014

EL OLIMPO, MENÚ DIARIO A L'EIXAMPLE

Establecimento: El Olimpo
08015 Barcelona
Carrer Aragó, 74
Tfn 93 325 85 49
Precio orientativo: 15€
Menú diario: 10,50€
 Canvi de direcció per jubilació. Gener 2021
El Olimpo

Una familia de Soria que prepara perfectos desayunos, almuerzos y comidas. Sólo abren de lunes a viernes. Menús diarios y carta sencilla con una atención profesional. Yo le doy 4 estrellas Pepa Pink.
LOCAL





Acceso:
Fácil
Aparcamiento:
Zona azul
Espacio:
Mediano
Aire acond. Calefacción
Distribución:
Buena
Iluminación:
Buena
Mobiliario:
Funcional
Cómodo
Sillas
Limpieza servicios:
Buena
Secador manos:
Papel
Cambiador:
No
Extras:
No
PERSONAL


CARTA


Vestuario:
Uniforme
Amabilidad:
Eficacia:
Presentación:
Hoja plastificada
Vinos:
De la tierra
De otras tierras
IDIOMAS





Català
Español




Javier y sus hijos, con Ana en la cocina, llevan este bar-resturante con una profesionalidad que he echado de menos en algún que otro local de cocina más elaborada. Aquí abren a las 7 de la mañana, o antes,  sirven café, desayunos de todas las medidas y gustos y luego comidas. Cuando se acaba el turno de comidas cierran y hasta mañana. Los fines de semana tienen el bar cerrado.
Es una cocina sencilla, la del día a día, con legumbres, pastas, ensaladas, verduras, guisos, arroz a la cubana, paella... Los segundos con boquerones fritos, merluza a la plancha, brochetas de pollo, libritos, bistecs, huevos con chorizo... Es una cocina con menús desde 10,50€ orientada a los trabajadores de la zona.
Con el entrecot o el chuletón  el menú sube dos euros.
La calidad es buena, la atención es sobresaliente, tanto en la rapidez como en los detalles de preguntar qué acompañamiento quieres con el segundo plato, e incluso ofrecerte un cambio de guarnición para que no coincida.


Además, tiene un punto especial, y es que al estar al lado de la Seu Nacional de Esquerra puedes encontarte allí con alguna cara conocida.

En el Eixample, bueno y barato. ¿Qué más quieres? Ah, que et parlin en català? Doncs el Javier no, però els seus fills sí que en parlen. I tu el pots parlar, tots ells t'atendran amb igual dedicació i afecte.

4 comentaris:

  1. Barcelona és rica en menús de gran RQP i a més en diferents lligues.

    A mi m'encanten aquests que són bàsics, però que et permeten "extres" a preu raonable.

    M'he trobat amb menús de 12€ en que un extra pujava 8€ i això no és lògic, doncs el preu d'un extra hauria de ser la diferència entre el cost del plat substitut.

    Jo en aquest ja faria plat únic... l'entrecot amb verdureta, ja serien més que suficients per un dinar entre setmana.

    Salut!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'opció "plat únic" combinant un segon amb acompanyament del primer és un bon hàbit dels que dineu fora cada dia. No es pot dinar un menú sencer la setmana sencera!!!

      Salut!

      Elimina
  2. Aquest cop has vingut pel meu barri (laboral). No el tenia controlat, però el deixo en cartera per algun dia que em quedi a dinar, ja que puc anar fent una passejada. Ja em fixaré a veure quina pinta fa (passo cada dia pel davant i tampoc sabia que estava allà la seu d'ERC).

    El menú sembla prou complert i bé de preu. Al meu carrer (Rector Triadó) hi ha un restaurant amb un preu imbatible de 6,95 € (crec que és el més econòmic que he vist mai) que també em dic sempre que he de provar.

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel teu barri laboral vaig de tant en tant. Per allà tens el mencionat Gat Blau, el Cargolet, el Hermanos Nájera (però crec que han tancat...), també hi un grec, un de pasta..
      Aviam, que no falten llocs per fer un menú de dilluns a divendres, però de 6,95 no he vist cap. A Tarragona tenim un menú 7€ al Solet!

      Salut!

      Elimina