diumenge, 8 de març del 2015

SADOLL RESTAURANT, LOCAL MODERNISTA AMB BONA CUINA

Establiment: Sadoll Restaurant
43003 Tarragona
Carrer Mercè, 1 - cantonada Carrer Talavera
Tfn 977 244 404
Preu orientatiu: 30€

Sadoll Restaurant

Local modernista on ofereixen una cuina amb productes de temporada i tocs innovadors. Plats, cervesa i pa per a celíacs. Molt bona atenció. Un lloc de 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Difícil
Espai:
Mitjà (40 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcte
Mobiliari:
Cadires
Còmode
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
Serveis_unisex
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins:
De la Terra

D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




Aprofitem per tastar el menú Somriu a la crisi 2015 del Sadoll en l'últim dia de les jornades organitzades per l'ARPA (Associació de Restaurants de la Part Alta). En aquesta ocasió el menú era de 19€ més begudes (i t'emportes a casa tantes ampolles com beguis, d'Inedit o d'una selecció de vins de la zona - també inclou dues hores d'aparcament).
Ja havíem estat en aquest restaurant fa un any durant les jornades de Tarraco Wine així que no repetiré lo bonic que és el local amb les vidrieres, bla, bla, bla... Mireu la resta aquí. En aquella ocasió vaig dir que eren un 3,5 estrelles Pepa Pink perque la selecció de vins del Tarraco Wine no acabaven de complir les nostres expectatives. No ho vaig dir jo, que no hi entenc gaire de vins, ho va dir la meva amiga enóloga (Kata a Kasa) que sí que en sap de vins.
En aquesta ocasió vam tornar a gaudir del bacallà i l'ànec i el vi que ens acompanyava era molt correcte, Gran Gesta, xarel·lo, D.O. Penedès. I anem amb els plats, alguns, de llargs noms... (ays)
Bloody Mary de vermut amb olives i anxova. Senzillament deliciós. El punt que aporta el vermut és fantàstic. I l'anxova neta, sense espines, perfecta.
Patates braves amb romesco picant. Les patates estaven molt bones, tipus cajún amb salsa picant color taronja, podia ser romesco o no, amb el picant no es distingia cap fruit sec del romesco.
Coca de formatge cremós, pebrots del piquillo, seitons i olives negres. I falta afegir ruca per a completar el llistat d'ingredients. Em va agradar força, els seitons estaven boníssims, i els pebrots també. Al Santi li hagués agradat més amb una mica menys de crema de formatge, jo la vaig repartir una mica per les cantonades (i a un mos de pa).
Llom de bacallà amb suquet de taronges, carxofes i nyoquis de patata. Un plat molt bo, amb carxofes petites i tendres, una salsa per sucar-hi fins no deixar res i un bacallà correcte de sal.
Turnedó d'ànec amb poma rostida, bolets de temporada, ceba cruixent i salsa PX. Trigo més en escriure el plat que en menjar-lo perquè estava deliciós. Vaig deixar el plat net. Tendre, melós, amb puré de patata per sobre, la poma estava integrada amb l'ànec. El punt de la ceba cruixent ens va agradar molt. Un plat rodó.
Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla. Un pastís de xocolata tebi cobert d'encenalls de neula i sucre de llustre (en pols). Per a mi massa dolçor, però pel Santi estava perfecte. Qüestió de gustos!

No vam prendre cafè, però a l'anterior visita sí, i va venir acompanyat d'una petita galeta, suposo que no haurà canviat. El preu era tancat pel tema menú #somriualacrisi, vam sortir a uns 26€ per cap.


El Sadoll a mes a més de ser un local molt bonic i acollidor, elabora plats per a celíacs. I si tens algun tipus al·lèrgies o intolerància, l'Eva i el Joan adaptaran el plat per a que pugis gaudir de la seva cuina. També fan menú diari i un menú degustació. Ara, en uns dies (del 13 al 29 de març) comença la I Jornada de la gamba vermella de Tarragona  per a promocionar la nova marca de la ciutat i el menús tindran un preu de 50 i 38€ i un plat per 15€ (beguda inclosa) Pot ser una bona ocasió per a tastar el Sadoll.

6 comentaris:

  1. La veritat és que per 26€ per cap, és un regal.... I si a sobre pàrquing gratis, encara més.

    Per BCN, en ocasions a un sopar he d'afegir 10€ de pàrquing... Entre que arribes abans i t'estàs estona, et claven això.

    Un de més per quan "visqui" a Cambrils... :)

    ResponElimina
  2. Fora de les jornades #somriualacrisi no tens l'aparcament però a hi ha zona blava i crec que paga la pega encara que s'hagi de pagar aparcament. (que segur que no arriba a 10€) Amb això de gamba que comença ara no sé si hi ha "bonus car park".

    Quan estiguis a Cambrils tindràs feina per Tarragona!!! :-)

    Salut!

    ResponElimina
  3. La veritat és que per a mi, Tarragona és una plaça per descobrir. No em preguntis el motiu, però és una ciutat que em fa com mandra... Ara, el dia que vagi, em faré directament a l'iPhone una descàrrega del teu blog.

    Molt bé el lloc i el preu. I la qualitat, pel que dius, contrastada.

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabaràs venint. Quan el Ricard es traslladi a Cambrils hauràs de fer algun dinaret amb ell i Cambrils i Tarragona són dues ciutats amb restaurants que paguen la pena.

      A més a més, estaria molt bé veure si coincidim en les valoracions. :-)

      Salut!

      Elimina
  4. Adjunto els comentaris del vi que he fet avui:

    http://kataakasa.blogspot.com.es/2015/03/gran-gesta-covides-do-penedes.html

    ResponElimina
  5. Gràcies Vicky, ja he posat el link al teu bloc.

    Petons!

    ResponElimina