diumenge, 19 d’agost del 2018

LA PEPA JALEO, BONES TAPES, CUINA JOVE A VILANOVA

Establiment: La Pepa Jaleo
08800 Vilanova i la Geltrú
Passeig del Carme, 12
Tfn 93 810 09 94
Preu orientatiu: 20 €

La Pepa Jaleo
3,5 - Bones tapes, personal eficient.

Cuina mediterrània a base de tapes i platets. Ampla terrassa, molt bona atenció i ben organitzats, preus d'acords amb la zona. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (24 p) Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebé
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Cartolina rodona
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà


A finals de juliol vaig estar uns dies a Vilanova i la Geltrú així que vaig tenir ocasió de visitar la ciutat i fer un mos en diversos llocs.

Ens van agradar molt les braves del nou lloc La Malaxica, cruixents per fora, toves per dins, picants... unes molt bones braves. No vam quedar-nos a tastar més plats perquè feia molta calor i a la terrassa, a la Rambla de la Pau, no corria gaire aire.
Vam caminar fins al Passeig Marítim i vam acabar a la terrassa de La Pepa Jaleo. Una terrassa blanca i amb colors vius que té el doble de capacitat, o fins i tot el triple, de la que té dins del local. El local és rectangular, les taules altes a una banda i la barra i la cuina (dividida en zones) a l'altra.
La carta es basa en tapes i productes mediterranis, algun plat vegetarià i fins i tot arrossos, tot presentat d'una forma desenfadada, a una carta rodona de colors i agrupats per tipus. També tenen plats fora de carta amb un tros de paper amb una pinça de la roba amb la capçalera: "Mira l'estenedor, sempre hi tenim roba estesa!!!!" Aquest estil també s'estén al personal, una atenció informal i eficient. L'organització i el bon fer de tot l'equip fa que el plats arribin a taula a bon ritme.

A la nostra primera visita vam menjar una ensaladilla rusa boníssima. Ja ens la va recomanar el cambrer en veure que dubtàvem i sense confiar completament la vam demanar. Molt bona, de les de repetir.

Cloïsses a la planxa, bon producte, no necessita gaire manipulació, amb un bon oli i una picada ja n'hi ha prou. Molt bones.
Uns seitons de corral, o sigui, pit de pollastre amanit com els seitons en vinagre i unes olives farcides. Gaire bé tan bons com els originals.
Per acabar un bacallà allioli, amb una base de patates que també ens va agradar molt. Un bon tros i fet al nostre gust. La foto no li fa justícia.
No vam demanar postres i el compte amb una copa de vi, cervesa i pa va ser d'un total de 38 € per a dues persones, que per un soparet al passeig de Vilanova i a la fresca està molt bé.
Vam repetir visita al cap d'uns dies la nostra tria aquesta vegada va ser tomàquets celestials, amb anxova, formatge fresc i olives negres. Molt bons. Steak tàrtar, bé, però picat, no tallat a ma, ens van dir que amb la demanda que tenien d'aquest plat no el podien tallar a ma. I pop a la brasa amb unes patates i pebre vermell. Molt bo. El compte no va variar gaire de la vegada anterior, menys plats però d'altres preus.


Un passeig marítim ple de restaurants i bars en el que La Pepa Jaleo destaca pel color i un estil i cuina joves. No oblideu reservar, a les nits sempre s'omple!

4 comentaris:

  1. La zona de Vilanova, Sitges i també terra endins, té molt bones ofertes... El que passa és que per mi és zona d'ombra de fa anys. Amb els desplaçaments Barcelona <-> Cambrils, tota aquesta zona em quedava com lloc de passada, sense aturar-me mai. Però deu fer uns 25a, passava tots els caps de setmana i vacances a Sitges i llavors coneixia la zona a fons...

    I pel que vaig llegint i també escoltant de gent de confiança, la zona segueix brillant gastronòmicament. I el que tu expliques avui, és un bon exemple de que la competència per la zona, fa que la gent s'esforci més... Els seitó de corral, m'ha fet força gràcia....

    salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com dius l'oferta és nombrosa, tot un passeig ple de restaurants en diferents versions. Ens va agradar molt aquest i em va sorprendre l'eficiència i professionalitat del personal, encara de ser gent jove. Una llàstima que haguem de destacar el que hauria de ser normal...

      Salut!

      Elimina
  2. Vaig estar precisament no fa gaire a pocs metres d'allà (però fent una copa al vespre), i vaig pensar que mai em veurien a mi sopant en una d'aquelles terrasses... Imagino que m'he aburgesat en excés i prefereixo el confort d'una sala amb AC i tranquil·litat... :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les terrassetes estan molt bé per fer un soparet lleuger i aquesta no era tant sorollosa com penses.

      Salut!

      Elimina