diumenge, 21 d’abril del 2019

INICI'S RESTAURANT, UN TRES B A L'EIXAMPLE

Establiment: Inici's Restaurant
08029 Barcelona
Carrer de Provença, 96-98
Tfn 931 83 99 08
Preu orientatiu: 20 €

Inici's Restaurant

3,5 - Cuina casolana, bona atenció i bon preu.
Cuina casolana, platets i tapes de cuina catalana amb opció de mitja ració i suggeriments segons mercat. Local petit i acollidor amb molt bona atenció. Preus ajustats. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (20 p)
Distribució:
Ajustada
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Curta
Suggeriments a la pissarra
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
IDIOMES
Català
Castellà



Inici's Restaurant està al carrer Provença cantonada amb Calàbria, molt a prop  de la feina del Santi així que quan vaig veure que Ricard (ressenya al restaurantscat.cat) parlava bé de la seva cuina vam decidir a dinar un dissabte que ens tocava treballar.
El local és prou nou, va obrir fa poc més d'un any, és accessible i té un petit menjador a la planta superior. Amb decoració senzilla, un parell de pissarres anuncien els suggeriments del dia segons mercat.

La cuina del Inici's Restaurant

La cuina és senzilla, amb tapes clàssiques com l'ensaladilla rusa, croquetes, braves i diversos fregits que es poden compartir. Com plats individuals tenen cuina de xup-xup, lluç al forn, bacallà en samfaina o amb allioli i mongetes, entrecot amb diferents acompanyaments, canelons... Alguns d'aquests plats es poden demanar en mitja ració així per sopar no resulta tan pesat.

Què vam dinar al Inici's Restaurant

Vam compartir una tapa d'ensaladilla rusa que vaig trobar més aviat escassa de sal, res que no tingui fàcil solució. Mitja de cervellets  de be arrebossats que van fer les delícies del Santi. Una croqueta de pernil que estava molt bona i era de bona mida. Dels suggeriments de la pissarra vam demanar les carxofes arrebossades, molt bones també.

Pels plats principals ens van canviar el coberts. No m'ho esperava i em va semblar molt correcte. Van arribar les mandonguilles a la jardinera i els popets amb pèsols. Tots dos plats de xup-xup, molt bons, destacant les mandonguilles pel seu sabor i textura.


Com que havíem de tornar a la feina no vam fer postres ni cafè.
El compte va resultar molt econòmic per ser dissabte a l'Eixample, no va arribar a 20 € per cap fent un parell de cerveses i una copa de Enate, DO Somontano.


Resum del Inici's Restaurant


  • Petit restaurant amb una cuina senzilla, casolana en tapes o plats, segons la gana que tinguis.
  • Molt bona atenció i servei.
  • Perfecte per fer dinar a diari a bon preu com alternativa als "menú migdia" de la zona.

4 comentaris:

  1. Merci per la referència 😀

    No he tornat, però el lloc tenia bona pinta per fer el que tu dius.

    És més aviat per anar a picar com vau fer o com tu dius, com alternativa a un menú de migdia, que no pas per sopars com cal.

    I content de que es mantinguin vius,

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per a nosaltres ha resultat una troballa molt bona. Està a quatre pases de la feina del Santi i s'afegirà al llistat de llocs per dinar per la zona. :-)

      Salut!!!

      Elimina
  2. El tenia anotat per anar a provar, quan tenia la feina relativament a prop. Però ara m'he canviat i em queda força lluny. Hauré de començar a mirar la meva nova zona...

    Aquest que ens portes avui, té uns preus força competitius pel que veig. Quina sort tenir a tocar un lloc així...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que és totalment recomanable, clar que al ser tant petit no sé com va d'espai en dies laborables i si tens una feina sense horari marcat pot ser una mica a sort trobar taula :-)

      Salut!

      Elimina