diumenge, 14 d’abril del 2019

TARAMBANA, LES BANDERES NO ES MENGEN

Establiment: Tarambana - Espai cultural i gastronòmic
08440 Cardedeu
Carrer Bellsolar cantonada carrer Barcelona
Tfn 93 871 16 55
Preu orientatiu: 25 €
Menú cap de setmana: 19,50 €

Tarambana, espai cultural i gastronòmic

2,5 - Atenció molt lenta, plats justets.
Cuina catalana, tradicional, en un local diàfan, ample i còmode. Atenció millorable, preu descompensat. 2,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (60 p) Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Millorable
Presentació:
Pissarra
Curta
Vins i caves:
De la Terra
Altres:
Actuacions musicals
IDIOMES
Català
Castellà



Local diàfan, una nau enorme però ben climatitzada i lluminosa amb una decoració industrial i murals artístics, la majoria de caire reivindicatiu. També hi ha escenari i sales d'assaig o per diferents activitats culturals.
Les taules, de diferents formes i mides per poder encabir comensals en grup més nombrosos. El local estava ple de families, amb nens o sense, grups d'amics, parelles... En veure que estava tant ple vam pensar que dinaríem bé.


Cuina de l'espai Tarambana

Una cuina amb un gran finestral permet veure el personal que treballa davant dels fogons.
La carta es mostra en un pissarra que porten a la taula i ofereix un menú amb plats de cuina tradicional per 19,50 € amb beguda, postres o cafè. A la seva web diuen que utilitzen productes km 0, ecològics, massa mare pel pa, productors propers, artesans...
L'atenció és molt lenta i com aquell dia només hi havia dos pissarres, l'espera perquè arribi a taula també requereix el seu temps. Alguna taula li va donar el mòbil a la cambrera perquè fes una foto al menú i agilitzar el temps d'espera.
Vam demanar un parell de cerveses i vam esperar que arribés la pissarra.


Plats de l'espai Tarambana

D'entrants vam demanar un parell de plats per compartir, uns muscles a la brasa a l'estil Tarambana que tenien una salsa bastant pujada de sal i que em va costar menjar. Al comentar-li a la cambrera em va dir que no li posaven sal, que els bullien sense afegir res. Que no eren a la brasa???? Les carxofes a la brasa amb salsa romesco estaven prou bones, no tant el romesco però és el que té ser de Tarragona, que per aquesta zona el fan molt bo.

De segons vam demanar peus de porc a la brasa que venien fets més aviat a la planxa i amb unes patates com en samfaina. Pel Santi un pollastre de corral a la brasa amb una patata al caliu. El color i sabor del pollastre no semblava que aquest pollastre hagués corregut molt, devia ser un corral petit.


Per postres un flam de mató molt bo i un pa de pessic amb ratafia molt gustós.
El compte no va pujar gaire més de 20 € per cap.


Resum de l'espai Tarambana


  • Els temps per atendre, el sistema de portar les pissarres d'una taula a l'altra, el temps entre plats, tot molt lent, molt tranquil...
  • Els plats una mica tristes en acompanyament i justets en general.
  • Local còmode.

Totalment d'acord amb la filosofia i reivindicacions del local però per portar-les a terme hem d'estar ben dinats, amb teca, que les banderes no es mengen.

2 comentaris:

  1. Vaja.... i això que aquests menús prèmium, m'agraden... Però el tema pissarra, està bé per llocs petits amb poques taules....

    En tot cas, ja mai passo per Cardedeu....

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs nosaltres tenim allà uns bons amics i hi anem de tant en tant a fer un dinaret. Aquell dia passàvem per allà i ells no hi eren així que vam buscar un lloc, encara que no gaire encertat. Una llàstima perquè la pissarra prometia...

      Salut!

      Elimina