diumenge, 2 de juny del 2019

LA FARÀNDULA, ARA NOU EQUIP I NOUS PLATS

Establiment: La Faràndula Restaurant
08911 Badalona
Carrer d'Arnús, 38
Tfn 651 72 95 29
Preu orientatiu: 28 €

La Faràndula Restaurant

3,5 - Local molt bonic i plats apetibles.
Cuina mediterrània, tapes i platets. Aigua osmotitzada. Local molt bonic i acollidor. Preus correctes. Molt bona atenció però millor anar a primera hora. És un 3,5 estrelles PepaPink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (60 p)
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Informal
Amabilitat:
Eficàcia:
Depèn l'horari
Presentació:
Tipus paleta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà



El restaurant La Faràndula està a Badalona, just darrera del mercat, en una zona de vianants.
Es tracta d'un local gran, lluminós, amb el blanc com color principal i flors, alguns coixins i estovalles individuals que donen un punt de color.
La taules, rodones i quadrades, una mica massa juntes en algunes zones no deixen tenir una conversa privada.
Els lavabos són amples i adaptats per a tothom.
La carta inclou tapes, amanides, carpaccio, remenats, formatges i embotits i una secció de amanides, de coques i d'hamburgueses.
No vam demanar la carta de vins, vaig prendre una copa de vi negre, Montsant crec. I el Santi una Inedit. També tenen aigua osmotitzada, però es paga. 



Què vam sopar a La Faràndula Restaurant

Vam arribar cap a les nou i només hi havia dues taules ocupades. Ens vam donar la carta i vam demanar els plats. Després vam sentir que a una altra taula els explicaven els nous plats que encara no estaven impresos a la carta: caneló de bacallà, 6 mini burgers de diferents pans, fajita de verdures i pollastre i un tàrtar d'alvocat. Res que ens cridés l'atenció però també ens hauria agradat sentir-lo abans de decidir.
Nosaltres vam sopar hummus de tres colors, molt bo, amb un hummus de remolatxa sorprenent i brandada de bacallà com colors diferents al clàssic hummus de cigrons. Unes favetes baby amb ou ferrat i encenalls de pernil que estava deliciós, molt gustós i perfecte per sucar-hi pa.

L'assortit de croquetes, un pic massa dorades, de formatge, bolets i carn d'olla estaven molt bones també. Per acabar, mitja coca de bisbe negre amb formatge i ceba caramel·litzada que ens va agradar força.

Vam acabar amb uns postres recomanats per ells mateixos, les joies dolces, una de xocolata i una altra de mel i mató que ens va agradar més
.


El compte va sortir a uns 28 € per cap, pot ser un punt elevat per la ubicació però la veritat és que tot estava molt bo, l'atenció va ser bona fins als postres, que el local ja estava ple, però ple ple i tot anava més lent.


Alguns comentaris sobre La Faràndula Restaurant

Badalona no és una zona que trepitgem gaire però al saber que el Pepito estava allà a les cuines, vam anar a veure'l. Abans estava en el Can Pau Torres i amb el canvi farà uns plats molt diferents.

El local és bonic, còmode i el personal atent, però quan es va omplint tot es rellenteix una mica i el soroll ambiental s'apuja.

Molts platets venen de gust, millor reservar a primera hora i tot rutllarà molt bé.

6 comentaris:

  1. Badalona és territori desconegut per mi. L'únic restaurant que he estat, és la Donzella de la Costa, però de quan el propietari, era el meu peixater de capçalera al Mercat de Sta Caterina.

    I tinc pendent un anomenat l'Esfera, potser pel bon rotllo que ens portem amb el cuiner-propietari per les xarxes.

    Pel pel que mostres, aquest es veu prou bé.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc vaig gaire, m'agafa a l'altra punta de la zona habitual, Sant Joan Despí. Encara així, La Faràndula és un lloc agradable i no em faria res tornar-hi, a primera hora, això sí.

      Salut!

      Elimina
  2. Jo, sóc de Badalona i hi he viscut sempre. Hi ha un bon grapats de molt bons restaurants amb diferents RQP

    Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una ciutat prou gran per tenir bons llocs on fer un mos. Aquest és prou nou i té platets molt bons, ja em diràs si fas un tomb per allà.

      Salut!! i petons.

      Elimina
  3. De Badalona només conec Can Frai i l'il·lustre batlle... Del primer no tinc gaire bon record (crec recordar que era al voltant de festes de Nadal i esperaven taules de grups) i del segon millor no dic res.

    Però m'han recomanat uns quants d'allà que tinc ganes de tastar. Ja t'aniré dient... :-)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, doncs benvingudes recomanacions que sempre estem voltant i més tard o més d'hora caurem per Badalona :-)

      Salut!

      Elimina