diumenge, 16 de maig del 2021

LA MORADA, BONICA TERRASSA PER SOPARS A LA FRESCA

La Morada
43003 Tarragona
Carrer de les Cuirateries, 20
tel. 877 07 08 62
Preu orientatiu: 25 €
Menú paella: 22 € (amb postres i beguda)
Menú tapes: 15 € (sense postres ni beguda)
VEURE a GOOGLE VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA
3,5
3,5 - Cuina, atenció.




Cuina mediterrània, amb bones tapes, carns i un grapat d'arrossos. Diferents menús, festius inclosos. Celler de vins joves en un local informal i fresc. Molt bona atenció, preus correctes. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (40 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
QR
WiFi
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Admeten mascotes
Esdeveniments privats
IDIOMES
Català
Castellà



Des de la Plaça del Fòrum, baixant pel Carrer d'En Ventallols, trobes la terrassa de La Morada. A nosaltres ens va cridar l'atenció la primera vegada que hi vam anar i en som clients des de fa temps, sobre tots a les nits, és una bona terrassa per sopar amb unes tapes. Teniu la ressenya anterior fent clic aquí: la morada.

L'interior té un aire jove, artístic, amb murals d'art de carrer, dibuixos, fotografies i cartells publicitaris.
Una prestatgeria amb un bon grapat de vins cobreixen un paret. La il·luminació molt senzilla i efectiva: cables vists amb bombetes en una zona i làmpades tipus industrial en una altra. I per ambientar el local música tranquil·la que podeu escoltar en Spotify fent clic aquí: lamorada.

Les cadires i taules diferents, mostren el compromís amb el medi ambient amb això de les tres R (reduir, re-utilitzar, reciclar) ja que La Morada és un restaurant ECO-friendly. També admeten mascotes, sempre i quan no molestin, i tenen cadiretes pels més petits.
El local és accessible però els lavabos són petits per una cadira de rodes.

La carta de La Morada

Una carta que té de tot.
Amanides, picoteo tipus naxos i braves, montaditos, hamburgueses, un apartat amb plats de carn, un altre de peix, un seguit d'arrossos que anuncien como "especialitat de la casa".
A banda de la carta, també tens una parella de fórmules: el menú paella i el menú tapes.
Per postres, mitja dotzena, casolans, molt bons.

Què vam dinar a La Morada

Era un dinar de 5, bombolla familiar. Vam fer el menú paella per a 4 i plats pel que no volia arròs. En arribar ens van sevir uns musclos en vinagreta.

Entrants
Amb el menú paella es poden escollir els entrants entre 4 disponibles, alguns amb suplement. Com que érem quatre, vam demanar un de cadascú. Amanida de mango i ànec amb festucs, ceba tendra i una vinagreta molt gustosa, uns musclos a la marinera fets amb vi blanc i una salseta de tomàquet i ceba molt bona. Me encanten aquestes musclos.

El plat de peixets, que acostuma a ser seitons fregits amb llima per sobre i una de patates braves, que ple meu parer són de les millors de Tarragona.


Vam afegir uns naxos, amb estofat de vedella ecològica, fesols xics, Cheddar, formatge fresc, ceba morada i guacamole. Una passada de bons!

Principals
Un d'arròs de secret ibèric amb carxofes i foie rallat que ens va agradar força. De fet, aquest arròs li agrada molt al meu fill.



Pel que no volia arròs, un timbal ragú de vedella ecològica al cacau cubà, patates panaderes i xampinyons. Bona carn i molt tendra.

Postres
Vam demanar la tartaleta de mil fulls amb crema i fruites, el brownie de xocolata i nous i el coulant de xocolata amb gelat de mango. Molt bons.

Begudes
Vam beure unes cerveses, aigua i una ampolla de Seré, D.O. Montsant, del Celler Vendrell Rived. Un vi de mitja criança molt correcte.

El compte
Amb les begudes i els suplements dels plats del menú, el compte va ser d'uns 29 per cap. Un preu correcte per la qualitat, atenció i local.

Resum del restaurant La Morada

El local et transmet tranquil·litat i pau. La terrassa és molt bonica, còmoda i amb molta distància entre taules.
El personal és molt atent.
Cuina amb productes ECO i de proximitat. Opcions vegetarianes.
Preu correcte i molt interesant els menús.
Menús per a grups.
Mesures Covid: Gel hidroalcohòlic, distància entre taules, carta en QR.

El Javier sempre os rebrà amb un somriure i els braços oberts. Un lloc amb bons arrossos encara que jo prefereixo anar a sopar unes tapes, o el menú tapes, i gaudir de la terrasseta a la fresca.

4 comentaris:

  1. No coneixia el lloc.

    El menú tapes, pot ser una bona opció per a sopars a la fresca.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, per a nosaltres és la millor opció ara que podem sortir a la nit.
      Els arrossos són correctes però Tarragona és una ciutat amb molta oferta d'arrossos i has de ser molt bo per destacar amb aquest plat.

      Salut!

      Elimina
  2. Ostres, veient els plats em sembla una RQP excel·lent

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, i segons de l'economia dels teus acompanyats, va molt bé tenir un lloc així. Bona qualitat i atenció, bonica terrassa i assequible.

      Salut!

      Elimina