diumenge, 23 de març del 2014

SADOLL RESTAURANT, AL COSTAT DE LA PLAÇA DEL FÒRUM

Establiment: Sadoll restaurant
43003 Tarragona
Carrer Mercè, 1 - Cantonada Carrer Talavera
Tfn 977 244 404
Preu especial jornades
Tarragona WINE: 17€ + 1,90€/copa

Sadoll restaurant

Cuina amb toques moderns i productes de temporada. Bona atenció, quantitat i preus ajustats. Peculiar selecció de vins en les jornades del Tarragona Wine. Diria 3,5 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Dificil
Espai:
Mitjà
Aire cond. i Calefacció
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Clàssic
Còmode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
Serveis unisex
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins:
Vins de la Terra
Vins d'altres terres
IDIOMES
Català
Espanyol



Aprofitant les jornades del Tarragona WINE 2014, que es celebren del 19 de març al 4 d'abril, vam anar a fer el menú al Sadoll. Primer vam fer un vermut al Picavins i després a dinar!

És un lloc amb decoració modernista, mobiliari còmode, dos salons i lavabos unisex. La Eva i el Joan fan una cuina de productes de temporada, jove, innovadora i compten amb un celler amb vins de la zona principalment.

Els vins que vam beure en aquesta ocasió no van estar escollits pel restaurant sinó pel sommelier de Makro i que, juntament amb la Cambra de Tarragona, proporcionen el llistat de vins per a que cada restaurant elabori el menú per maridar amb aquest llistat.











Mentrestant esperàvem ens van entretenir amb un aperitiu de cruixen de botifarra amb salsa terayaki




Del menú del Sadoll nosaltres vam tastar els tres primers.

La crema de patates amb calçots, molt bó el punt que li donava la tòfona. Una crema molt bona amb els seus trossets de cansalada i calçots.












L'amanida d'espinacs combinava perfectament amb la vinagreta i les maduixes.



I la coca de carabassó amb pernil també estava molt apetible.





Els vins que vam prendre van ser el Brunus Rosé 2012, Santbru Blanc 2010, Llàgrimes de tardor Blanc 2010 i el Cruor 2008. Dir que els blancs són vins del 2010 i els seus aromes i sabors no estàn en el seu millor moment i que no permeten gaudir de les veritables sensacions que pot proporcionar la garnatxa blanca. Sembla que el llistat de vins seleccionats inclou algunes ampolles que s'han de treure d'estoc.


De segons plats vam escollir el bacallà i l'ànec. No podria dir quin de tots dos estava millor. Bon punt de sal del bacallà que amb la combinació de allioli, tomàquet i oli de peres aconsegueix ser un plat rodó.


El turnedó d'ànec era una delícia.
Un plat melós i dolç que us recomano.
Per aquests plats vam beure Iugiter 2008, Porpores Reserva 2009, Somdinou, i el cava Trilogia de Muller Muscat Brut Reserva.




I per postres vam gaudir amb el flam de mató, el brownie de xocolata i el sorbet de mojito.









Per acabar vam prendre un cafè que va arribar acompanyat d'una galeteta de taronja i xocolata, cosa que trobo tot un encert.
M'agraden molt aquestes iniciatives per promocionar la ciutat i que animen a conèixer els restaurants. Fa uns dies va acabar el Somriu a la crisi 2014, en la Part Alta, de seguida començarem amb el Tarragona de Tapes i a l'octubre tindrem el Tarragona Pinxos. Potser un bon negoci a la ciutat sigui obrir un gimnàs o una consulta de dietètica perquè amb tota aquesta promoció gastronòmica no se jo com acabarem els tarragonins i visitants.

2 comentaris:

  1. Molt bé. Realment, la selecció de vins era una mica pobra. El rosat era de l'any 2010!! Tenim molts vins bons al país, fins i tot hi ha celles qued no els han fet justicia amb la selecció del vi o anyada. L'altra edició va ser més acurada i la de Part alta sonriu a la crisi ( encara que hi faltessin vins de la Terra Alta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sort que estava el cava de Muller perquè amb dels blancs no em va agradar cap.

      Elimina