diumenge, 29 de juny del 2014

EL COMPLET. TAPES AMB COMPTAGOTES

Establiment: Restaurant El Complet
43003 Tarragona
Carrer Natzaret, 7
Tfn 66 77 77 392
Preu orientatiu: 20€

El Complet

Lentitud. Molta, tranquil·la i extensa lentitud que no es compensa amb la qualitat del plat arribat a taula. Un 2 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Zona vianants
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran
Aire condicionat
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Clàssic
Còmode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Amabilitat:
Eficàcia:
No
Presentació:
Senzilla
Vins:
De la Terra
D'altres terres
IDIOMES
Espanyol






Pujant des del costat esquerre de la Plaça del Rei trobem aquest establiment. L'accés és amb escales, cap amunt o cap abaix. També hi ha dos parells de taules a la terrassa.

És un local de tapes i ofereixen un menú tapes per 12,50€ que consta de tres tapes, un montadito fred i un altre de calent. A banda s'ha de pagar la beguda i postres. Ens vam animar a fer aquest menú acompanyat d'un vi negre, el Mas Collet, D.O. Montsant.
L'amanida, una barreja d'enciams coberta amb crema de bàlsamic de Módena. Sembla que acaben de conèixer aquesta crema perquè estava en gaire bé tots els plats.

Les patates al Complet, toves i olioses.

Els musclos, amb un suquet molt bo. Vam demanar pa per tres vegades. Després de molta espera, i un parell d'intents per part del cambrer de retirar el bol, va arribar el pa per sucar a la salsa. Decepció, estava plena de closca esmicolada... quina llàstima, amb el bon gust que tenia la salsa.

Els calamars estaven molt bons. Calents i tot. Després de tanta estona no sabia si es que havien quedat oblidats en alguna barra de la cuina o es que estaven premsant l'oli.

Altra bona estona d'espera i van arribar els montaditos freds: un de ventresca amb tomàquet laminat i altre amb anxova i formatge fresc. Ambdós amb la crema de Módena que no aportava res, més aviat al contrari. També va arribar el montadito de Gorgonzola amb melmelada de pétals de rosa????? Bé, aixó és el que vam demanar però el formatge a taula era Brie i la melmelada de rosa no tenia ni el color... 

De montaditos calents vam demanar foie a la planxa amb pernil ibèric, una altre vegada amb la crema de Módena desgraciant-lo. El montadito de filet ibèric amb Gorgonzola i pètals de rosa un altre interrogant i decepció. Vaig demanar clarament que volia el porc fet, no cru, i va arribar sagnant. Sagnant menjo les carns vermelles, no les blanques, jo sóc així. El Gorgonzola tornava a ser Brie. Si no n'hi ha a cuina, digues-ho, però com diu el del APM, "que no nos engañen, que nos digan la verdad!!!!" I els pètals de rosa??? A la Pepa PINK no pots oferir-li roses i no donar-li, això no pot ser, no.
Vam acabar amb els postres, i reconec que vaig demanar el culant de xocolata amb la certesa de que arribaria aixafat, però sempre queda una esperança... Ja vegeu la foto, un volcà hawaià.

Vam pagar quan ja estàvem sols al restaurant, tot net i endreçat i la digestió pràcticament acabada.

Resum: les tapes no són  tan bones com per esperar i esperar i el preu tampoc compensa aquesta espera i a sobra et porten el montadito amb el formatge que volen.

Per cert, com es diu montadito en català????

3 comentaris:

  1. Mira q em posa nerviós que els llocs siguin lents..... :)

    I les salses módena tampoc són la meva tria..... :)

    En fi.... un lloc que no apunto...

    ResponElimina
  2. Una recomendación interesante para las vacaciones !!! Tengo tiempo que no me com un buen montadito !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Henry!!! Vienes para Tarragona este verano???????? Haremos montaditos en casa!!!!

      Elimina