diumenge, 16 d’agost del 2015

BAR LOS HERMANOS, MOLT BONES TAPES A SP i SP

Miscel·lània: BAR de tapes
Establiment: Bar Los Hermanos
43007 Tarragona
Bloc Sant Andreu, escala B, baixos
Tfn 977 113 002
Preu orientatiu: 10€

Aquesta setmana us presento un bar de tota la vida. Un bar de tapes i racions amb productes frescos, bons i ben preparats que no necessiten d'etiquetes ni denominacions.
Bar Los Hermanos, al barri de Sant Pere i Sant Pau, amb terrassa i menjador interior amb aire condicionat i una atenció professional i amb un somriure. La Susana ens va dir que per tapes com Los Hermanos no hi ha res. Nosaltres hi havíem anat un parell de vegades feia temps però com hem d'anar en cotxe, una vegada pujats acostumem a tirar més lluny de casa.
Qualsevol plat que demanes està bo, i el preu és genial. Aviso que les racions són grans, fins a grups de 4 persones, aconsello demanar mitges racions i així poder tastar tres o quatre plats diferents. També es pot anar a dinar perquè et preparen plats combinats i tenen una carta amb platets de tota la vida a preus immillorables.
Aquí teniu un petit exemple de la nit que vam anar amb la Su a fer un sopar de tapetes.
Musclos a la planxa, que estan bons "hasta decir basta". Això és mitja ració. I al costat unes llesques de pa amb braó de porc amb ceba fregideta (caramel·litzada que es diu ara)  i formatge tendre fos a sobre. Deliciosos.
Uns calamarsets a l'andalusa perfectes. Sense sabor de fritanga ni excés de farina. Si vols afegir-hi llimona... però no cal. (Vaja foto dolenta!!)
Croquetes de la iaia Paula, que costen 1€ la unitat i pots pensar que és un preu elevat. Tasta'ls i veuràs si ho valen. Quines mans la iaia Paula!!!!
Braves. Els que em coneixeu ja sabeu que vinc de "El Foro de las bravas" i sóc una mica perepunyetes amb les braves. Aquestes es poden menjar tranquil·lament. Recomanables.
Altre vegades hem tastat la magra amb tomàquet, el pop, gambes a l'allet... També hi ha un llistat d'entrepans freds i calents.
Per fer unes tapes al barri ja sabeu, Los Hermanos us rebran amb plats amb curull i un somriure. Aquesta última vegada el compte, per tres persones, no va arribar a 30€.

6 comentaris:

  1. Això és un regal...!!

    I això de les "llesques de pa amb braó de porc amb ceba fregideta", deu ser una versió flash back del pulled pork... :)

    Però ara seriosament.... ben de gust que hi menjaria..!

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les tapes són bones i de bona mida. És el que té els bars de barri, al centre costa trobar bons preus i a més a més, hi ha tendència a "tapes d'autor" i s'obliden dels clàssics.

      Les traduccions em costen de vegades, volia dir "montadito de lacón". Encara no sé com es diu MONTADITO en català. I el lacón pot ser no es digui braó...

      Salut!

      Elimina
  2. El català és fàcil... Montadito = montadit i Lacón = lacó. O sigui, que montadit de lacó... ;-)

    Ara seriosament... estàs segura que això està al nostre país? 30 leuros, 3 persones? Que serà el següent? Menjar gratis per escriure un post?? :-)))))

    Salutacions!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiiii! Que yo no me vendo!!!
      Tampoc parlem d'un dinar, és un tapeo! Crec que has de fer un tomb per la capital de Reino o pel sud i veuràs que el preus que tenim aquí no tenen res que veure. Estem acostumats a pagar, des de peatges fins a racions de pa. Això de pagar pel pa ho he conegut aquí i el mal és que s'exten per tot arreu...

      Agafa't al Ricard i feu un tomb per Tarragona. :-)

      Salut!

      Elimina
  3. Eii Pepa!! Muy acertado tus comentarios sobre este sitio, hace años que voy y nunca decepciona, al contrario...se supera con cositas nuevas. La próxima vez probaremos los flanes caseros, buenísimos!!

    S;

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso está hecho Su!!!! Reservaremos un poco de panza para el postre!

      Salut!

      Elimina