diumenge, 31 de gener del 2016

BOKADO, O BOCADO, PER FER BONES MOSSEGADES

Establiment: Bokado
08970 Sant Joan Despí
Avinguda de Barcelona, 109
Tfn 93 480 86 52
Preu orientatiu: 45€

Restaurant Bocado

Cuina mediterrània amb una peixera per a degustar marisc fresc. També tenen un mostrador d'ibèrics, carns a la pedra, arrossos... Bona atenció. Un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (50 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssic
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
-
IDIOMES
Català
Español


El nom del restaurant no el tinc gaire clar, a la seva web i al google apareix com Restaurante Bocado, i al facebook i sobre la porta d'entrada hi diu Bokado. Està a la zona de Les Planes de Sant Joan Despí, al baixos d'un edifici de nova construcció, amb una ampla vorera que li permet tenir una gran terrassa. A l'interior del local hi ha una peixera amb llamàntols i cloïsses de diferents varietats, un mostrador d'ibèrics i uns quants pernils penjant com a les tavernes o tasques. El mobiliari és modernet, encara que a alguna cadira li vindria bé una mica de cola, i les taules estan parades amb estovalles senceres (cosa que m'agrada molt, sóc una clàssica per això).
Vam seure al costat de la paret (de vidre), lluny de la resta de taules on hi havia algun nen cridant i intentant fer una passejadeta. Uf, com m'he tornat per dinar amb canalla a prop, deu ser cosa de l'edat. Quan es van portar la carta vam avisar que tenien la reserva fet mitjançat "El tenedor" i que teníem un descompte. Com que no sabíem com anava això ens van explicar havíem de demanar primer i segon plat, que era un descompte als plats, no a les begudes. Cap problema en demanar dos plats per cap, és el que fem habitualment.
Escopinyes a la planxa. Delicioses, extretes de la piscineta, fresques i bones, un bon plat.
Múrgoles en salsa de foie. De mort. Vam deixar el plat net i polit. La salsa estava tan bona que no sabia si menjar les múrgoles o la salsa.
Arròs amb llamàntol, encara que la nostra primera opció era amb llagostins, pero no en quedaven i ens vam decidir per aquest. Estava impressionant, en sabor i quantitat, de fet ens vam portar el que quedava per a casa i tot!
Per acabar vam fer un carpaccio de figues amb gelat de vainilla. Alguns talls estaven congelats, però és clar, figues al gener no poden estar d'altre manera, malgrat l'escalfament del planeta...
El compte, afegint una ampolla de Gaba do Xil D.O. Valdeorras. la cerveseta i el vermut dels aperitius, i amb el descompte de 24€ de El Tenedor, va ser d'uns 90€. No pas económic el lloc, però les matèries primeres tampoc ho eren. Un restaurant correcte per quan no tenim ganes de sortir de Sant Joan Despí.

4 comentaris:

  1. En principi prohibit per mi... :) :) Sempre descarto llocs on hi han descomptes, degut a males experiències anteriors... (Antigua, La laia, Pitarra....). I si a sobre hi han nens, ja allunyat... :)

    Aquest restaurant sembla bo, pel que dius i el que veig... Però els preus estan una mica alts... Amb el descompte queda més ajustat i dona la sensació de que llavors és el preu just...

    Em dona la sensació de que alguns d'aquest llocs, mantenen els preus més alts del que tocaria pels temps actuals i llavors amb el descompte, queden "correctes". El problema és si hi vas (m'ha passat), sense assabentar-te del descompte i llavors et sents terriblement "estafat"....

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això del descompte va ser per sort, estàvem mirant la xarxa a veure que hi havia pel poble i vam reservar taula via web amb això del tenedor. Sense descompte m'hagués semblat un preu desorbitat i gens adient a la zona ni al local.

      L'arròs molt bó, però a Sant Joan Despí hi ha llocs molt bons per menys diners.

      Salut!

      Elimina
  2. L'única experiència positiva que tinc de webs d'aquestes de descomptes a restaurants és la del ClubKviar, que ofereix un 30% habitualment sobre el compte final. Els plats sempre he vist que són els mateixos que a la resta de taules i això és d'agrair. Pel que fa a aquest, coincideixo amb vosaltres en el rebuig envers les criatures sense lligar i també penso que els preus són massa alts per un local que, en principi, no sembla que tingui cap tret diferencial.

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I afegiria que el local no el vaig trobar acollidor, una mica impersonal i tot.
      El menjar bo, amb aquestes matèries primeres haguès estat un crimen que no haguès estat així.

      Salut!

      Elimina