diumenge, 21 de maig del 2017

CÓCULA (HOTEL URBIS), AL MERCAT DE TARRAGONA

Establiment: Cócvla, Hotel Urbis centre
43001 Tarragona
Plaça Corsini, 10
Tfn 977 24 01 16
Preu orientatiu: 25€

Restaurant Cócvla

Cuina mediterrània dins del Hotel Urbis. Un menú amb plats amb diverses opcions i preus segon el dia de la setmana. Bona atenció i preus ajustats. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Fàcil o privat
Espai:
Mitjà (60p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica

Vins i caves:
De la Terra
Altres:
Celebracions
IDIOMES
Català
Castellà




En aquesta ocasió vam gaudir d'un dinar gràcies a uns amics que ens van regalar una caixa Wonderbox i per això de conèixer una mica més la ciutat ens vam decidir pel restaurant Cócvla ubicat al Hotel Urbis Centre, a la plaça Corsini. Un lloc que està recuperant les seves terrasses ara que han acabat les obres del Mercat Central de Tarragona fa gairebé un mes.
El restaurant està a la primera planta en un menjador amb finestral a la plaça, encara que té una altra sala on donen la tapa a les nombroses edicions de "ruta de la tapa" que es porten a terme a Tarragona. Participa d'altres activitats gastronòmiques com els menús romans que preparen al mes de maig, quan s'organitzen actes del Tarraco Viva; o menús especials al Dixieland Tarragona; calçotades al febrer, etc.  
Nosaltres vam anar a gaudir del menú cap de setmana aprofitant el regalet del Wonderbox. Un menú que té un preu base de 18,75 € amb suplement per alguns plats (de dilluns a divendres el preu és de 15,75€).
La nostra elecció va ser, juntament amb un criança, el Nit de lluna, D.O. Tarragona, una coca de sardines marinades amb cítrics i verdures rostides i unes faves saltejades amb suc de carn, botifarra negra i menta. Dos plats molt bons.


Com plat principal un arròs melós amb papada ibèrica, morralets i carxofes, un plat amb suplement de 4,5€. Impressionant de bo, i molt encertada la combinació mar i muntanya en aquest arròs i en el que el punt de cocció també estava molt encertat.
Per postres, ja que estaven inclosos al menú, un iogurt grec amb mango i un pastís de xocolata que estaven correctes però llunyans de l'arròs.
Només vam haver de pagar el vi, 14€, i no es van cobrar suplement per l'arròs.
Un lloc molt correcte, però que vaig trobar una mica impersonal, com que no deixaves de tenir present que estaves a un hotel, un lloc de pas... L'atenció va ser molt correcta i amable, el menjar prou bé. Un restaurant per tenir en compte en un dinar de treball i reunions formals.

4 comentaris:

  1. Si me'l defineixes per "dinar de treball i reunions formals", no és el meu target.... Ja no treballo i la formalitat, no està en el meu espectre d'activitats.... :)

    El menú que mostres, està prou bé i com tu ja dius pots ser un bon lloc pels formals.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No deixa de tenir la impersonalitat d'un hotel... encara que hi ha excepcions, aquest no és el cas.

      Quina enveja això de no haver de treballar. :-D

      Salut!

      Elimina
  2. Doncs per ser un menú d'hotel, trobo que està força bé. Una mica lluny de la meva zona d'influència, però a mi si que m'agraden aquests llocs més formals. I a més, tens l'avantatge de tenir sempre llits disponibles allà mateix sense haver de sortir al carrer... ;-)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'arròs estava deliciós, molt destacable de la resta de plats. El vaig trobar un lloc molt adient a reunions formals, res romàntic, això sí :-)

      Salut!

      Elimina