diumenge, 22 d’octubre del 2017

TIMESBURG SANTS, BURGERS DE QUALITAT, TAMBÉ PER EMPORTAR

Establiment: Timesburg Moianès
43007 Barcelona, Sants
Carrer del Moianès, 75
Tfn 93 461 61 49
Preu orientatiu: 15€

Timesburg
3,0 - Hamburgueses recomanables.




Hamburgueses amb diferents pans i carns, incloent pollastre, salmó i opció vegana. Amanides i patates fregides com a casa. Preus i atenció correctes. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (50 p)
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Llistat per marcar
Vins i caves:
?
Altres:
Cerveses
IDIOMES
Català
Castellà




Timesburg és una cadena amb establiments a Barcelona i Madrid. Nosaltres vam visitar el situat a Hostafrancs, un local modern, en dues alçades, molt lluminós i colorit,  on la clientela acostuma a ser gent jove i famílies.
Per diferenciar-se dins de l'ampli mercat "hamburgueser", la Timesburg ofereix diferents pans a escollir per fer-te la burger al teu gust: vidre, rosella, multi-cereals i panet. També pots triar entre carn ecològica, de Wagyu, pollastre, salmó o tofu per fer-te la versió vegana. Després afegeixes els ingredients que t'agradin i ja tens la teva hamburguesa perfecta! Pels que els hi faci mandra pensar, hi ha una carta amb preparacions com La foie, La Rodeo, Gaucha, Osaka, Kobe, Route 66... Pots completar el menú amb alguna amanida o amb les patates fregides de l'àvia Maria Antònia, tallades a ma i fetes en oli d'oliva i acabar amb un pastís de pastanaga. Suposo que també tindran algun vi però al mostrador només que hi ha cerveses...
Per demanar, vas fins la barra que hi davant de la cuina, marques el que vols, deixes allà la comanda, pagues i t'emportes les begudes, després et porten el menjar a taula. Si necessites temps per decidir pots seure a taula i mirar les opcions amb tranquil·litat.
La nostra tria va ser una Sa Balear amb pa de vidre. Amb sobrassada, mel, formatge de Maó, enciam, maionesa Timesburg i unes tàperes. No és que vagi molt carregada però estava molt bona i 200 grams de carn és suficient per un dinaret.
Per a compartir, una ració de patates de l'àvia Maria Antònia que vam amanir amb les diverses salses que teníem a taula. Les patates molt bones, encara que més gruixes tampoc estarien malament, i amb les salses ens vam llepar els dits.


L'altra burger va ser La DF amb panet tou, xile chipotle, jalapeños, nachos trencats, cheddar i maionesa Timesburg. Saborosa, amb la carn sucosa i fàcil de menjar. Al tenir els ingredients en quantitat justa es pot menjar sense que caiguin a cada mossegada, com passa en altres llocs d'hamburgueses.
No vam fer postres i amb Vichy Catalan i una Mortiz el compte no va anar més enllà dels 12€ per cap.
Un dinar econòmic i ràpid amb hamburgueses prou bones com per tenir aquest lloc al llistat per quan et vagi de gust un mos d'aquest tipus, i com que són una cadena, a Barcelona tens diversos locals a diferents zones de la ciutat.

4 comentaris:

  1. El tinc ben a prop de la feina i mai se m'hauria acudit entrar... :-( Però com a lloc d'hamburgueses no pinta malament del tot. El tindré en compte per a possibles àpats ràpids per dinar, tot i que per aquest preu tens llocs de menú amb dos plats que et porten a taula i no has d'estar anotant i pagant (quina mandra...).

    I tots aquests restaurants, tenen una àvia a la cuina fent patates? (o croquetes...)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha, el Santi pensa el mateix: menú i que te'l portin a taula :-) Ja em diràs si vas algun dia.

      Àvies especialitzades en patates, truites i croquetes. Doncs jo quan sigui àvia (per edat, no pas per descendència) cuinaré quan em vingui de gust, que restaurants hi ha molts!!!!

      Salut!

      Elimina
  2. Una bona opció per menjar ràpid i correcte. Una hamburguesa feta amb dignitat, no deixa de ser un àpat que ve de gust de tant en tant.

    I comparteixo el dubte de la iaia cuinera, que en tants llocs expliquen sense cap mena de rubor... :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que sí!! Les hamburgueses no deixen de ser entrepans i amb bona carn i bon pa, prefereixo una hamburguesa a una clotxa.

      Imagina les iaies explotades a les cuines dels restaurants:-DDDDD (aquí diuen "recepta de l'àvia")

      Salut!

      Elimina