diumenge, 27 de maig del 2018

PUERTO MADERO, A CAMBRILS TAMBÉ HI HA BONA CARN

Establiment: Puerto Madero Cambrils
43850 Cambrils
Carrer de les Drassanes, 31
Tfn 977 79 17 83
Preu orientatiu: 30 €
Menú diari: 15,50 € (cap de setmana i festius 18 €)

Puerto Madero, Cambrils
3,5 - Bona carn, espai bonic però ajustat.

Cuina argentina, graellades, tatakis i tàrtars. Bona atenció, terrassa, TV per esdeveniments esportius. Preus correctes. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accesible
Aparcament:
Proper
Espai:
Mitjà (60 p) Terrassa
Distribució:
Ajustada
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire (dels bons)
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Diferents menús
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Pantalla
IDIOMES
Català
Castellà




A Cambrils, tocant la Rambla de Jaume I és un bon lloc per tenir un restaurant, en aquest cas una parrilla argentina amb cuina vista. La decoració actual, en tonalitats beix i grises, amb estovalles blanques i un parament que inclou uns bastonets d'oli i all, un pot d'un bon chimichurri, diferents tipus de sal, vinagre de Mòdena i un bon oli de Cambrils, d'arbequina.
  
La terrassa està molt protegida de forma que es pot aprofitar tot l'any. L'accés amb rampa permet l'entrada a persones amb mobilitat reduïda encara que la distribució de les taules dins del local és molt ajustada, no sé com faran si entra una cadira de rodes, i menys a la terrassa que vaig veure més justeta d'espai encara. Nosaltres portàvem un nen en cadireta i la vam aparcar sota la barra (sense nen dins 😅). També tenen trones pels nens.
La carta es la esperada de una parrilla argentina i un seguit de tàrtars, tatakis i alguna tapeta més mediterrània. Ofereixen un menú diari per 15,50 €, que puja a 18 en cap de setmana, un altre amb chuleta gallega (35 €) i el que vam agafar nosaltres, menú parrillada, que per 23,50 € inclou vi, aigua, pa, postres i cafè. Un preu molt competitiu i que a nosaltres, per sopar, va resultat en quantitat excessiva, pot ser per dinar sí que haguéssim acabat amb tot.
Només arribar ens van portar una copa de cava de benvinguda i un aperitiu de pa de focaccia amb tonyina en tataki.
El menú parrillada inclou una ampolla de vi per cada dues persones d'una petita selecció així que vam demanar Estancia Argentina per ells, D.O. Argentina, un bivarietal cabernet, malbec que estava bastant bo; i un Lambrusco I.G.T. Emilia per elles, rosat, amb un gust una mica de piruleta. L'aigua és de l'aixeta passada per un equip d'osmosi i no la cobren.
Dels entrants vam escollir el plat de pernil de gla amb pa de vidre (sense foto) pel nen que ens acompanyava, i tres del mixt argentí (empanada argentina, vitel tonne i matambre). Bon plat amb que ja es podria haver sopat sense res més per la mida.
A taula arriba una graella amb brases que porta verdures i la carn: xoriço criollo, botifarró de ceba, lletons, vacío, entraña, pollastre, xurrasco i chinchulines (tripa). Quan ho vam veure ja imaginàvem que no l'acabaríem, no perquè no estigués bo, per la quantitat. Tots els talls estaven molt bons, fins i tot les verdures. Sort que el que no et mengis el pots demanar per emportar i sempre pots esmorzar un xoriset o donar-li al teu gos.
Per això de que estava inclòs vam demanar postres. Jo el meu el vaig portar cap a casa, que era un tiramisú bastant contundent, com mantega més que formatge. El Santi un Don Pedro, gelat de torró amb whisky crec... Els nostres amics una crema de iogurt amb fruits vermells, estaven molt tips.
El compte estava clar, 23,50 per persona, més una ampolla d'aigua amb gas. Trobo un preu molt competitiu per estar en una zona de platja i amb una qualitat molt bona.
L'atenció molt correcta i atenta en tot moment, i això que era un dissabte a la nit i la terrassa estava plena de gent (al menjador interior eren 3 taules). Aquest cap de setmana em venia de gust tornar-hi per tastar algun platet més però resulta que quan hi ha partits de futbol els retransmeten i com que no sóc futbolera, doncs ja ho deixarem per un altre dia.

4 comentaris:

  1. Ostres... doncs de passar-hi pel davant, no em cridava gens. I en canvi pel que expliques, sembla prou bé.

    Deu ser allò de que "les aparences enganyen"... :)

    Ara em ve al cap que encara tinc un de teu i un de meu, per publicar en la pàgina conjunta... A veure si m'hi poso....

    Salut!!

    ResponElimina
  2. Aquest local ja ha tingut uns quants intents de triomfar. Sembla que aquesta graella tira endavant. De moment, a banda això de la TV pels partits i que les taules estan una mica atapeïdes, va ser un encert per una recomanació de l'Hugo, un argentí que té una pizzeria a Tarragona i sempre va buscant una bona parrilla argentina pels voltants.

    Salut!!

    ResponElimina
  3. Això del "fumbol" és una veritable lacra pels que ens agrada sortir a gaudir del jalo... Aquest dissabte se'm va acudir anar a sopar a un restaurant amb terrassa i vaig reservar allà. I quan vaig arribar i vaig veure que hi havien instal·lat una pantalla gegant amb la gent cridant, vaig demanar anar a l'interior i tot i que em van posar d'esquenes a una altre tele, ja em van donar la nit...

    El que publiques aquesta setmana, la veritat és que pinta molt bé, però quasi per dinar com dius. A la nit, una mica agosarat...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la nit agosarat demanar un menú parrillada, millor amanida i un platet... i si hi ha futbol, doncs ja res, millor migdia i després una bona migdiada per la proteïna ingerida :-DD

      Salut!

      Elimina