diumenge, 18 de novembre del 2018

ALVOCAT RESTAURANT, MÉS OPCIONS "VEGGIE" A TARRAGONA

Establiment: Alvocat Restaurant
43003 Tarragona
Carrer la Nau, 6
Tfn 650 95 47 50
Preu orientatiu: 25 €
Menú grups: 23 €

Alvocat Restaurant

3,0 - Bona relació qualitat-preu.
Cuina vegetariana i vegana. Menú amb opció de repetir el plat que t'agradi. Molt bona atenció. Preus molt correctes per la zona. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona vianants
Espai:
Mitjà (40 p)
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Moderna
Curta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
IDIOMES
Català
Castellà



Aquest local de la Part Alta de Tarragona no trobava un inquilí estable des de que va marxar La Cassoleta de l'arròs (ressenya aquí). Després de passar una pizzeria i una hamburgueseria ara l'ocupa la cuina de l'Alvocat, un restaurant vegetarià i vegà que li ha donat una volta a la decoració i ha deixat el local molt acollidor i lluminós. 
Dins de la seva oferta fa un menú per a grups molt suggeridor així que vam aprofitar que teniem una celebració per anar a sopar en un grup de 10 persones.


Menú per a grups Alvocat restaurant

El menú es diu Menú amics Miki i inclou diversos plats que, una vegada els has acabat, pots demanar repetir dels que més t'hagin agradat. També inclou aigua, vi de la casa i sangria. Amb els postres o cafè és un total de 23 €. Vam començar amb els batates braves amb salsa de romesco i una crema amb wasabi molt bones. Alguna batata estava un pelin dura...
Hummus clàssic, que va agradar molt a tothom. Molt bonic també. Les croquetes veganes eren enormes i venien amb una salsa de mostassa i mel. Molt cruixents per fora i amb una capa gruixuda de arrebossat.


El provolone clàssico, no per a vegans, acompanyat amb torradetes es va acabar de seguida. Com plat més fresc va arribar l'ensaladilla rusa per donar color a tant de verd.


Per acabar quedaven un parell de plats més forts: un variat de verdura i bolet de temporada a la planxa i unes empanades de xampinyons fetes al forn amb salsa chimichurri.


Els plats que més van agradar a la taula i per tant vam demanar per a repetir van ser l'ensaladilla, les empanades i el provolone.
Els postres inclosos al menú eren copa gelada, arròs amb llet i macedònia de fruites. Prou bons i correctes per acabar el sopar.
El compte tal com ja van informar-nos, 23 € per cap. No hi ha foto aquesta vegada, us haureu de refiar de la meva paraula, i va ser el 27 d'octubre de 2018. 😇
Molt bé per un sopar en cap de setmana, que sempre acostuma ser més elevat.

Resum de l'Alvocat restaurant

  • L'espai és còmode, amb agradable música ambiental i accessible a cadires de rodes, no així els lavabos, al menys jo no vaig trobar un adaptat.
  • L'opció que vam escollir em sembla perfecte per un àpat en grup d'amics, tan per oferta de plats, preu, quantitat i si ja et va bé el vi que inclou.
  • A més a més, tens la possibilitat de repetir d'algun plat que t'agradi, però això és més aviat per a gent jove, els plats del menú són prou generosos.
  • El menjar estava bé, pot ser vaig trobar massa fregits i oli (braves, croquetes, empanades, oli a les verdures...) Pensar en vegetarià i vegà fa que et vinguin al cap plats d'amanides, arrossos, pasta, plats més frescos.
  • A la decoració dels plats el romaní sempre present és una mica repetitiu i no trobo que aporti gaire.

Possiblement repetiré la visita i aquesta vegada tastant plats de la meva elecció.

4 comentaris:

  1. Jo ara per ara no entro massa en el tema «veggie» i en tot cas quan menjo el que podríem anomenar així, prefereixo coses molt «raw»... Coses molt poc elaborades tipus graellades de verdures, amanides, etc.

    Els plats massa elaborats, mai han estat al meu top. D'aquí que sigui un fan de la brasa... :)

    Vaja, que aquest no el compro de moment.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El platet de verdures a la planxa estava prou bé no obstant això, crec que a la carta hi ha plats més suggeridors.

      Salut!

      Elimina
  2. Li passo referència a la meva filla gran per quan vagi per Tarragona, que sempre que baixa al país, em diu que té ganes de tornar a visitar la ciutat.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé! Ara a Tarragona ja en tenim dos d'aquest tipus de restaurant, amb diferents cartes i plats, que és molt millor.

      Salut!

      Elimina