diumenge, 9 de desembre del 2018

CAN NANCLARES, PODRAS DINAR AMB EL TEU GOS

Establiment: Can Nanclares Restaurant
08970 Sant Joan Despí
Av. de Barcelona, 52
Carrer d'Antoni Gaudí, 10, baixos
Tfn 931 406 844
Preu orientatiu: 20 €
Menú diari: 9,90 €
Menú diumenge: 17 € + beguda

Can Nanclares Restaurant

3,0 - Bon menjar, preus econòmics, pet-friendly.
Cuina mediterrània, menú de diari, de diumenge. Terrassa, molt bona atenció, preus econòmics. Admeten mascotes. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (40 p) Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Informal
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Plastificada
Curta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Admeten mascota
IDIOMES
Català
Castellà



Avui publico un altre lloc de Sant Joan Despí, la meva segona casa. Quan m'agafa el diumenge allà no acostumem a cuinar i sempre busquem un lloc per dinar. Com que mai planifiquem ens passa que els llocs que tinc apuntats per visitar ja no tenen lloc, o ens fa mandra anar fins a Barcelona i acabem dinant pel mateix poble o una altre del Baix Llobregat.
Aquest diumenge vam descobrir el Restaurant Can Nanclares, que porta poc més d'un any obert i fa una cuina mediterrània amb molt bon resultat al plat. És un local modest, accessible per a persones amb diversitat funcional i "petfriendly", o sigui, que permeten l'entrada a les mascotes i tenen recipients per a que pugin menjar i beure amb els seus amics humans. A la porta tenen un cartell amb el cap  d'un gos que hi diu "Si són simpàtics, són benvinguts!"
Les taules porten un parament senzill i estan situades amb bastant amplitud de forma que pots tenir intimidat a la conversa amb els teus companys d'àpat.
També hi ha terrassa i com obren cap a les 10, pots fer esmorzars de mig matí i vermuts amb tapetes.

Menú de diumenge del Can Nanclares Restaurant

Vam demanar una amanida amb formatge de cabra, una musaka que estava molt bona i un arròs d'ànec que ens van explicar que estava a punt de sortir. Encara que la pinta de l'arròs es veu una mica blanc, el sabor era espectacular.


Ja de plats principals vam optar per un entrecot, molt tendre, acompanyat de bones patates fregides i un parell de bacallà en samfaina. De bona mida el bacallà, fet sense ressecar, i una samfaina casolana de molt bon gust.


Per beure vam escollir un vi senzill de la D.O. Terra Alta, el Clos del Pinell monovarietal garnatxa negra.
Els postres correctes, flam casolà, pastís de crema cremada i nata i un culant de xocolata que no tenia gaire xocolata fosa.

El compte, afegint el vi, amb el menú de diumenge, no arriba als 20 € per persona.

Resum del Can Nanclares del Restaurant

Local còmode, amb amplitud entre taules i llum natural, cuina correcta, compte reduït i permeten mascotes (sempre que no molestin).
Per a nosaltres, una bona opció pels diumenges que ens llevem sense ganes de cuinar ni conduir fins a Barcelona.
I si demanes la sal, tens unes quantes on escollir.

4 comentaris:

  1. El tema gossos ben ensinistrats en els restaurants, és ben curiós. Alguns són tant silenciosos, que ni t'adones de que estan allà sota la taula.

    Si amb els nens fessin igual molts pares... :) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també vaig pensar el mateix del nens. Ara que els tenim grandets i anem amb comoditat i pau, no hem de patir pels de uns altres :-)

      Salut!

      Elimina
  2. Mentre estiguin calladets i quiets allà sota la taula... Que no et passi com a mi, a un conegut restaurant de muntanya...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja hem anat un parell de vegades i molt bé pels companys de taula i molt bé pel menjar. Vam sopar una sopa de galets, amb un brou i els seus trocets de patata, api, pastanaga, pollastre, pernil, vedella... Com la que pots fer-te a casa. Molt bo!!

      Salut!

      Elimina