diumenge, 4 d’agost del 2019

LA MARINADA, A LES CASES, NO NOMÉS PELS TURISTES

La Marinada
43569 Les Cases
Carrer de Lepanto, 19
Tfn 977 73 58 68
Preu orientatiu: 35€
VEURE al FACEBOOK VEURE al INSTA VEURE la WEB

4,0 - Qualitat i preus.


Cuina mediterrània, de mercat amb una bona oferta de productes del mar. Ample menjador i terrassa. Molt bona atenció i molt bons preus. És un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (45 p) Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tipus paleta
Menús
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Pa sense gluten
IDIOMES
Català
Castellà



Les Cases és un població costanera del sud de Catalunya, molt al sud, ja tocant Castelló.
L'oferta de restauració al poble és elevada i el tipus de cuina és marinera, mediterrània, de mercat, amb productes del mar com protagonistes.
El Restaurant La Marinada està ubicat al passeig, davant del port de pescadors, amb una bona terrassa i un interior molt mariner, en tonalitats blanques i blaves. Una entrada amb una barra i un sofà dóna pas al menjador ample i lluminós, amb taules vestides de blanc i finestrals amb vistes del port.

Menú i carta de La Marinada

Hi ha un menú per 30 €, "els sentits", amb uns entrants per a compartir i un plat principal a escollir entre tres arrossos, peix o entrecot, incloent vi i postres.
La carta consta d'uns entrants de crustacis, cloïsses, cefalòpodes, peixos, embotits... Amanides diverses i tot un seguit d'arrossos que es completa amb diferents peixos i carns.
Per postres heu de desar un foradet a la panxa perquè són moooolt bons. 




Que vam dinar al Restaurant La Marinada

Vam demanar una ampolla de Blanc de Blancs, de Grimau, D.O. Penedès, per a començar i ens van portar un apetiu amb olivetes i una mena de hummus de ceps.

Vam fer uns entrants compartint unes ortigues arrebossades, unes caixetes de mar de llepar-se els dits i unes navalles a la planxa de bona mida i saboroses. També volíem unes tallarines però no en quedaven i vam prendre unes torrades d'aguila fumada. Jo no sóc gaire de fumats però a la resta de la taula els hi va agradar el plat.




Cadascú va demanar un plat principal, l'Anna i l'Alex van optar per peix, una orada a la planxa i un rèmol, també a la planxa, amb guarnició de verduretes.

El Santi i jo vam tastar l'arròs amb cranc blau i dir que aquesta bèstia està deliciosa. Un arròs molt bo, caldosset, al punt de cocció que ens agrada, vam haver de demanar ajuda per acabar la cassola.

Els postres

Fan uns postres boníssims així que, encara que no siguis molt de dolç, recomano tastar algú perquè estan realment bons. Vam tastar el pastís tres xocolates, molt bo i a més a més amb el #punt_IG per la foto. També la crema de mascarpone amb sorbet de mandarina i fruites estava boníssim i el tercer, les tres textures de cafè no va desentonar de la resta. Els preus dels postres són increïbles, aquest nivell de postres a Barcelona o Madrid no baixa de 8 €.



El compte

Quan es va acabar el Blanc de Blancs vam seguir amb una ampolla de Mar i Cel, un vi jove ecològic del celler Lacrima Bacus, D.O. Penedès. En acabar el dinar vam fer cafè i unes copes de rom i licors. El compte, amb les tres ampolles de vi i el post-dinar va ser de 46 € per cap. Considero que va ser un preu més que correcte pel que vam menjar i beure. Un dinar amb més contenció a les begudes hauria rondat els 35 €.


Resum del Restaurant La Marinada


  • Una cuina de mercat, productes frescos i ben tractats.
  • Postres a tenir en compte.
  • Molt bona atenció.
  • Local ample i còmode, amb terrassa.
  • Menús tancats i preus continguts en carta.

4 comentaris:

  1. Quan he obert el post, no sabia que les Cases d'Alcanar, era conegut també per les Cases.... Em falta encara molta adaptació al sud...

    I en concret les Cases, és un lloc que em tira. Hi havia anat bastant fa molts anys, però ara ja em costa passar de l'oferta «rive-gauuche» de l'Ebre... Doncs no me l'acabo. Però quan passi la temporada de les aglomeracions, he de travessar lo riu i explorar una mica més. Aquest queda anotat.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et suggereixo que quan vagis a Les Cases ho diguis així, Alcanar un poble i Les Cases un altre. Pregunta a la Marta sobre Móra... :-DD

      Aquest de La Marinada el afegirem al llista que fem conjuntament al teu bloc :-)

      Salut!

      Elimina
  2. Doncs jo ja hauria tirat directament pel menú de 30 € i demanat l'arròs de cranc blau com a principal. Només l'he tastat un cop que el vaig fer jo a casa i imagino que si a mi em va encantar que quasi no entenc de cuina, preparat a un lloc mariner com aquest, ha de ser impressionant.

    Aquest si que l'anoto.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que també vam pensar fer el menú però voliem fer altres entrants i per això vam canviar.

      Un lloc a tenir en compte, sense dubtes, gràcies per la confiança.

      Salut!

      Elimina