diumenge, 29 de desembre del 2019

RESTAURANT SIMÓN, MARISC I ARRÒS A PEU DE PLATJA

Restaurant Simón
17252 Sant Antoni de Calonge
Passeig de Josep Mundet, 53
Tfn 972 65 23 22
Preu orientatiu: 35 - 40 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,0 - Bona ubicació, bons productes i cuina.

Cuina mediterrània, tradicional amb una carta d'arrossos, peix i marisc al passeig de Sant Antoni. Local gran, terrassa en primera línia de mar, molt bona atenció i preus d'acord amb la zona. Són un 3 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Esglaons
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (50 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Menús de temporada
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès
Francès

Al Passeig de la Platja de Sant Antoni s'ubica el Resturant Simón. Va començar com una taverna a l'any 1963 i actualment és un restaurant amb un parell de menjadores i una ampla terrassa.
Amb taules ben vestides, fins i tot les de la terrassa, una bona vaixella i copes amb el nom del restaurant.
Al anar en cap de setmana, l'atenció va estar prou correcta, tot això que el local estava ple i gent que arribava sense reserva seia als bancs del passeig esperant una taula lliure.
Nosaltres teniem taula a la terrassa, que amb el canvi climàtic i la pujada de temperatura mitjana a la tardor i l'hivern es pot dinar a la terrassa gaudint del solet.
El local, al que s'accedeix amb esglaons, té un barra i un menjador ample i a l'esquerra com una ampliació amb un altre menjador amb una altra decoració més actual.
Al pati interior, al final de la barra de l'entrada, estan la cuina i els lavabos. Per sort el camí a la cuina esta cobert de forma que si plou o algun ocell deixa caure alguna cosa no caigui al plat. Per anar al lavabo no hi ha cap cobert però el camí és molt curt... 

La carta del Restaurant Simón


La carta, basada en marisc i peixos, també ofereix arrossos, fideus a la cassola i tot un seguit d'amanides i entrants per a que tothom trobi un plat que el vingui de gust, incloent alguna opció de carn per si de cas.



És interessant que en determinades èpoques de l'any ofereixen menús basats en el producte de temporada i així podem trobar:
  • menú de l'escamarlà,
  • menú de la gamba,
  • menú de l'olla de peix,
  • garoines. 
Teniu tota la informació sobre període i preus a la seva web.
Respecte al vins, un petit grapat amb diverses D.O. i gerres de 1 i 2 litres de sangria de vi i cava. Està clar que el turisme és una part important de la zona.

Què vam menjar al Restaurant Simón

Per fer un tast de tot una mica vam optar per compartir entre els quatre una graellada que ben pot ser un dinar per a dues persones (a alguna amanida per acabar de completar la part verda...).
Entrants
Una graellada de marisc "Simón" que va arribar a taula en dues safates, una amb les closques (cloïsses, escopinyes, musclos i navalles) i una altra amb gambes, escamarlans, popets i calamars, tot a la planxa. Molt bo tot i de bona matèria primera.

Principal
Vam demanar tres racions d'arròs a la cassola estil mariner. Un arròs que portava llonganissa a més a més dels animalons marins com escamarlà, gambetes, musclos, escopinyes, calamar... Un arròs molt bo i que va ser més que suficient per a tres persones.Per a mi uns popets amb ceba de Figueres que estaven tendres i dolços amb al ceba que els acompanyava.


Postres

Vam demanar un parell de plats de recuit de fonteta i el clàssic músic, de fruits secs i el seu porronet de vi dolç. Molt correctes.


Beure

A més a més de l'aigua i les cerveses d'arribada a taula, vam beure un Gerisena blanc, D.O. Emprodà de garnatxa blanca.

Compte

Amb les begudes, el compte dels quatre va ser d'uns 38 € per cap. Un preu correcte tenint en compte els productes que vam dinar i la zona, que la primera línia de platja també s'ha de pagar.


Resum del Restaurant Simón

  • Un restaurant comandat ja per la tercera generació especialitzat en marisc i cassoles de peix i arròs.
  • Bona atenció, fins i tot amb el local ple de gom a gom.
  • Preus d'acord amb la zona.
  • Terrassa molt còmoda i amb atenció especial a les mascotes (els hi posen un bol amb aigua)
  • Imprescindible reservar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada