diumenge, 19 de gener del 2020

PODONAMU, UN COREÀ AMB SABORS AUTÈNTICS

Podonamu
08011 Barcelona
Carrer de València, 164
Tfn 931 05 43 89
Preu orientatiu: 15 - 20 €
Menú diari: 12,50 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,5 - Cuina autèntica i bons preus.

Cuina coreana amb molt sabor i preus econòmics. Molt bona atenció, encara les dificultats d'idioma. Local molt senzill, accessible i ample. Són un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (60 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica amb fotos
Vins i caves:
De la Terra
Altres:

IDIOMES
Castellà
Coreà



Tornem a l'Eixample amb aquest restaurant de cuina coreana regentat per una família de coreans que més o menys parlen castellà.
El local és senzill, només una petita barra a l'entrada i una filera de taules per a quatre persones a una banda i una altra de taules per a sis persones a l'altra. Això fa que sigui un bon espai per àpats en grup.
La decoració gaire bé inexistent, uns miralls a les parets, estovalles de paper i coberts i gots d'acer inoxidable li donen un aire peculiar.
Quan vam arribar vam veure que, menys una, la resta de taules tenien al menys una persona oriental i això ens va donar confiança en la cuina.

La carta del Podonamu

La cuina inclou plats típics com el kimchi, bibimbab, cheyuk (porc saltejat amb salsa picant), bulgoki (estofat de vedella), jemul-chon (truita de verdures i marisc), mandu (empanadilles) i també arròs i fideus diversos.

Els plats són econòmics perquè són prou grans per dinar amb un plat només o compartir sense problemes i el preu va dels 10 a 14 €.

Amb el menú diari, per 12,50 € tens dos plats, begudes i postres, encara que les postres no és el punt fort del Podonamu.

Què vam menjar al Podonamu

En aquest dinar eren un grup de 4 i ens acompanyava una amiga coreana que estarà un any per Catalunya així que ens va ajudar amb la comunicació i a escollir els plats.
Vam decidir fer un parell de menús diari i dos plats més de la carta, així tindríem una mica de tot per tastar. A més a més, al demanar un plat de carta tens les tapas coreanas, Banchan, per a compartir. Aquestes eren un truita de verdures, unes gyozes de carn i verdures, cogombre amanit, patates ofegades amb verdures i el clàssic kimchi, que es una col fermentada i chili.

Entrants
Dins del menú vam demanar la amanida de la casa, amb palosanto, fruits vermells, mandarina i una salsa molt bona. L'altre entrant va ser tapes coreanes, d'aquesta forma ja tenien pels tots 4.

Principals
Del menú un Bokum guksu, fideus saltejats amb verdures i gambes, un plat semblant als fideus de la cuina xinesa, i un Oching-O Dopbab, calamars picants amb verdures i arròs que estaven molt bons.

De la carta vam demanar un Honey chicken, pollastre fregit amb salsa de soja i mel molt gustós acompanyat de rave tallat a daus. També un dels plats més típics de la cuina coreana, el Dolsot - Bibimbab, arròs amb verdures, ou i carn, amb salsa picant, molt acolorit, que es barreja abans de servir. Un plat vistós i molt bo al que afegeixes el punt de picant al gust.


Postres

No hi havia gaires opcions i vam demanar caqui tallat i pastís de pastanaga.

Compte

En aquesta ocasió només vam beure cerveses i aigua així que el compte d'uns 15 € per cap. Un dinar econòmic, diferent i molt gustós.


Resum del restaurant Podonamu


  • El local és molt senzill però còmode i  ample.
  • La cuina és autèntica i amb preus ajustats.
  • El personal parla prou castellà per poder explicar plats i resoldre dubtes.
  • El Podonamu és un restaurant recomanable per tastar cuines diferents.

Pot ser ens aprofitem de l'estada de Sooyeon (la nostra amiga coreana) per explorar més restaurants coreans per Barcelona. 😋

4 comentaris:

  1. Doncs esperant la visita de la Sooyeon, doncs tinc curiositat....

    De fet l'únic coreà que conec i que m'agrada, és el de Reus.... Però aquell home, amb les seves restriccions de no reserves o de que tanca la porta quan considera que ho té ple, fa una mica de mandra.. 😅

    El cop que vaig estar, va estar molt bé tot. Però a mig va considerar que no volia més gent i va tancar la porta.... I jo estava en la taula més propera a la porta i de cara a ella i pel vidre, els que volien entrar em feien signes de que els obris al veure taules buides... I ja imagines que era una mica violent...

    A veure que ens ensenya la Sooyeon

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El plat del Bibimbab és deliciós, a més a més dels colors, és un plat molt bonic.

      A veure el proper restaurant coreà al que ens porta, que això de tastar el menjar amb un natiu està molt bé.

      Salut!

      Elimina
  2. Jo he sentit parlar del Hanin al carrer Aribau com a coreà bo de Barcelona, però no puc opinar doncs no he anat encara. A veure si puc convèncer a uns companys de fatigues per anar a tastar un d'aquest doncs sempre he sentit parlar bé.

    Pregunta-li a la teva amiga si el coneix i si paga la pena.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, doncs moltes gràcies per la referència. Pregunto i si no el coneix segur que s'anima a fer un mos.

      Salut!

      Et dic alguna cosa per aquí o per privi :-)

      Elimina