diumenge, 9 de febrer del 2020

THE GREEN SPOT, PER A VEGETARIANS, VEGANS I CELÍACS

The Green Spot
08003 Barcelona
Carrer de la Reina Cristina, 12
Tfn 937 86 88 60
Preu orientatiu: 30 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,0 - Plats bons i bonics, molt bon espai.

Cuina vegetariana amb plats vegans en un espai actual, còmode i espaiós. Sucs cold pressed. Bona atenció i preus una mica apujats per aquests tipus de cuina. Són un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (60 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Bancs
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tríptic
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Per a celíacs
Sucs i tés
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès


En el carrer de la Reina Cristina, al Port Vell de Barcelona i envoltat d'una bona oferta de restaurants està el restaurant vegetarià The Green Spot, que pertany al grup "en compañia de lobos", un grup amb 7 restaurants repartits entre Barcelona, Mallorca i Madrid.
El local és ample, amb mobiliari de fusta, cadires de braços entapissades, bancs plens de coixins i façana de vidre que li dóna una lluminositat fantàstica a la sala.
Com és habitual actualment, sense estovalles i amb una simpàtica atenció amb el "hola chicos!"

La carta del restaurant The Green Spot

Una carta no gaire extensa dividida en aperitius, amanides, plats del món, pasta, pizzes i postres. Es completa amb una o dues opcions més amb una carta adicional segons temporada.
Tots els plats són vegetarians i bastants són vegans. Trobaràs els indicatius en cada plat V (vegà), SG (sense gluten), R (cru). 

A l'apartat de vins podem trobar vins de tot el mon, amb prioritat dels biodimàmics, ecològics, etc... Una carta especial de sucs cold pressed i tés completen les begudes.
La contraportada de la carta explica que els ingredients són de proximitat (quan és possible), de temporada i de conreu ecològic (que utilitzen la traducció de l'anglès "organic" i diuen que són orgànics - al final s'acceptarà aquest neologisme). Algunes farines són sense gluten, així que els celíacs també poden venir al The Green Spot a fer un mos. 

Què vam menjar al The Green Spot

Vam compartir una amanida de tomàquets de diferents varietats que portava remolatxa, xicoira, formatge vegà ecològic amb klamath (alga), tàperes rostides, crostons, sumac, vinagreta de llimona i alfàbrega. Molt de color, un puntet àcida per la llimona i el sumac, molt bona en conjunt.
Per a mi uns tacos de cabdell d'enciam amb jackfruit, pico de gallo i salsa d'alvocat. Un plat abundant i fort, el jackfruit ja és àcid i en aquest plat estava condimentat amb bastant picant. Aquesta fruita té la textura de la carn de pollastre o porc esfilagarsada i és molt utilitzada a la cuina vegetariana. La salsa d'alvocat estava molt bona.


El Santi es va demanar, de l'apartat de temporada, uns casarecce amb bolets, bimi (bròquil petit) i tomàquets cherry a la brasa. Un plat que a mi em va semblar el guanyador dels tres.

Postres

Vam compartir un crumble de ruibarbre, maduixes i salsa de vainilla. Un punt àcid pel ruibarbre, però espectacular. Em va agradar força.

Begudes

Vam beure aigua per a mi i cervesa pel Santi. Sense escollir, van portar una Brutus The Beer, pale lager, de gust lleuger, una cervesa natural sense conservants ni additius.

Compte

El total del compte per a dues persones va ser de 60 €. Es pot veure una mica pujat si pensem en els ingredients, però també correcte si tenim em compte l'espai i la ubicació. Traieu vosaltres la conclusió.


Resum del restaurant The Green Spot

  • El local és molt còmode, ample, lluminós i amb música ambiental de pop i rock actual.
  • El personal de sala és somrient i relaxat. Tens temps per llegir la carta i digerir els plats abans de decidir els postres i fer la xerrada una vegada els hagis acabat amb tranquil·litat.
  • Els preus són una mica elevats si mirem el cost de les matèries primeres, clar que la zona no és de les econòmiques de Barcelona.
  • Un carta vegetariana amb moltes opcions veganes i plats sense gluten.

4 comentaris:

  1. En principi prescindeixo dels llocs vegetarians, tot i que sovint a casa, fem plats d'aquesta categoria. Però els plats que mostres fan goig.

    Em sona molt de nom i si mires a Instagram i en concret a la pàgina d'ubicació, veuràs gent amb milers de seguidors als Top Post... Et deixo l'enllaç i tot:

    https://www.instagram.com/explore/locations/1028961569/the-green-spot/

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uf, quan de postureo i pocs plats al top nine :-DDDD
      El menjar està molt bé, pot ser una mica apujat de preu pel que és, no obstant això, veient les fotos top del IG ara ja ho entenc :-)

      Salut!

      Elimina
  2. Després de dinar a La Perla, pot ser una bona opció... ;-)
    A no ser que vagi acompanyat per la meva filla, aquests llocs ni me'ls plantejo. A casa ja faig prou bondat.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ara tinc uns quants vegetarians al listat per temes de salut, amics i familiars que s'en van al "costat green".
      Jo de moment segueixo al costat fosc, encara que per ocasions no està malament una mica de verdor. :-)

      Salut!

      Elimina