diumenge, 18 d’abril del 2021

INSTINT RESTAURANT, INAUGURACIÓ AMB RESTRICCIONS

Instint Restaurant
43850 Cambrils
Carrer de Pau Casals, 39
tel. 643 96 05 37
Preu orientatiu: 35 €
Menú diari: 19 € 
VEURE a GOOGLE VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,0
4,0 - Cuina, atenció, terrasses.




Cuina de mercat actualitzada, local amb terrassa a peu de carrer i al terrat. Local modern, jove, amb molt bona atenció. Preus ajustats. Són un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (50 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Taules altes
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tipus paleta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Per emportar
IDIOMES
Català
Castellà



Si coneixes Cambrils saps que hi ha una zona on s'ubiquen la majoria dels restaurants: el Port i carrers adjacents. Tens els de primera línia de mar, amb grans terrasses, els dels carrers perpendiculars i després els carrers interiors.
El principal interior és el Carrer Pau Casals, també conegut com el "carrer de les peixateries". De la plaça del Pòsit cap al sud predominen les peixateries i en direcció Tarragona s'agrupen els restaurants.
El restaurant Instint va obrir a mitjans de març i ha vingut a ocupar l'espai de L'Espurna 😞

És un edifici de dues plantes, baix trobem una petita terrasseta a la porta amb un espai afegit al carrer i a l'interior, la barra, la sala amb taules altes i baixes i un vidre que et permet veure la cuina.
A la segona planta hi ha un altre menjador i una terrassa molt bonica, amb plantes, que dóna a un interior d'illa.
A cada planta hi ha lavabo, clar que el de la planta baixa és ample i adaptat. 
La decoració és combina el negre i la fusta clara, amb punts de color amb plantes i el terra.
Les samarretes de l'uniforme del personal són negres i tenen un logo amb una dona i un puma fusionats, molt xules. 

La carta del restaurant Instint

Una carta actual amb ensaladilla rusa, croquetes, amanides, tataki de tonyina, ous trencats...
Com plats principals hi ha dos arrossos. De peix: rap, cocotxes i la pota de pot. De carn: hamburguesa, filet de vedella, ànec, ploma ibèrica. I per postres mitja dotzena i una petició de paciència, que el cambrer està aprenent català.
Hi ha molt personal a sala i a cuina, sempre trobes algú que parli català. 😉

Els vins, poquets però correctes. Ara, no preguntis perquè la noia que ens va agafar la comanda de begudes no sembla que et sabrà orientar si tens dubtes.

Què vam menjar al Instint

Ens vam escapar un dia de Setmana Santa i això, afegit a que el restaurant feia 3 setmanes que havia obert, ja ens va predisposar a anar amb paciència, esperant el caos.
Amb tot, el dinar va anar molt bé, llevat de l'horari. Teníem taula a les 15:30 i com que vam haver d'esperar 10 minuts per seure a la planta baixa i vam demanar més plats del compte, se'ns va fer l'hora del tancament a sobre.
La noia que ens va atendre ens va dir "noooo, no es massa!!!". I a la fi, ens sobrava el plat de tacos. Jo crec que ens veuen grassets i pensen que podem amb tot.😂😂😂

Una vegada demanat el vi ens vam portar un aperitiu de cortesia. Unes llenties amb wakame. Molt bones però crec que es van equivocar al portar-nos la safata de 4 porcions perquè al cap d'una estona van venir amb una safata de dues porcions.
Entrants
Vam compartir tots els plats (dos que dormim junts, podem compartir, oi?) Ensaladilla mar i muntanya amb gamba a la brasa i cornes suflades. Molt bona, és d'aquelles de repetir.

Després el Santi estava molt engrescat amb els dos tàrtar que hi a la carta, tàrtar de fuet de pagès, amb tomàquet, olives negres i sorra de oli d'oliva amb farigola. La veritat és que va resultat molt bo, el fuet és suau, vull dir, no pujat de pebre negre i tot el conjunt molt bo.

I el
steak tàrtar de vedella, servit amb cruixent de nyàmera i maionesa d'estragó. El cambrer Iván el va preparar davant nostre amb tots els ingredients, un d'ells secret en una ampolleta transparent, ajustant el punt de picant. Aquest noi va guanyar el primer premi en Madrid Fusión 2017 amb aquest tàrtar. Passa al top dels nostres tàrtar.


El plat que teníem que haver deixat per un altre dia,
els taquitos, venen dos de costella de vaca a foc lent amb moniato i uns altres dos de corball a l'andalusa amb maionesa de llima. Vam menjar un de cada i vam demanar els altres per emportar, perquè encara havia de venir l'arròs i perquè el rellotge s'acostava les 5, hora de tancament per normativa.

Arròs
De les dues opcions de la carta vam demanar l'arròs d'ànec confitat amb cobert de magret a la brasa, tirabecs i allioli de cúrcuma. Un arròs molt bo amb ànec confitat al seu interior a més a més del que porta per sobre, amb un gust potent, ens va agradar molt.

Postres
Com que estàvem tips i era molt tard, vam demanar nomes un, el pastís de formatge, especialitat del xef Gaspar, amb base de crumble especiat. Molt bé, però gaire bé no el vam poder gaudir, vam demanar ràpid el compte, que tocàvem les cinc.

Begudes
Vam beure una ampolla de Almodí negre, D.O. Terra Alta, fet amb garnatxa borruda, del celler Altavins.

El compte
La copa de cervesa i vi que vam prendre a la terrassa del carrer mentre que esperàvem la taula no les van cobrar, així que el total va ser d'uns 44 per cap. Un preu que pot baixar fins els 35 si es demana amb el cap i no amb els ulls.

Resum del restaurant Instint

  • El local és molt bonic, amb ambient jove, molt personal a sala i a cuina per a que tot rutlli bé. Un punt sorollós, clar que estan començant.
  • Carta mediterrània amb platets per entrants i d'altres més contundents de brasa o l'arròs.
  • Preu correcte, fins i tot als vins.
  • Mesures Covid: Gel hidroalcohòlic, distància justeta entre taules, carta en cartró rentable.

Un restaurant que obre amb restriccions horàries i moltes ganes de cuinar. Una carta curteta i un menú diari interesant. Els desitgem el millor i tornarem a fer una altra mossegada, però amb més temps.

6 comentaris:

  1. Només de veure les fotos, m'ha entrat una salivera...
    Us vareu fotre les botes, ehhh (clar, com esteu "grassonets") Hahahahaha
    Pel que sembla, una RQP excel·lent.

    PD: el que es veu a la foto és arròs per a 1 persona??

    Salut!

    ResponElimina
  2. Sí, ens vam dir que era arròs per una persona, que portava 80 grams. Jo crec que més 😅 Estava molt gustós, ens va agradar.

    Haurem de tornar quan aixequen el comarcal.

    Salut!

    ResponElimina
  3. Les fotos les veig bé, però crec m'esperaré a que acabi el curs de català 😂 Ja porto en poc temps dos llocs per aquí el sud (Barquet i Balandra) en que m'he queixat del mateix.... Si hi vaig i em passa el mateix, semblaré un talibà.

    Per tant de moment m'espero a que aprengui... o no...😂

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe Només hi ha un que està aprenent, la resta tots en parlen.

      Però pot ser sí que hauries d'esperar una mica, just acaben de començar i s'han de centrar una mica.
      L'arròs no et decebrà. ;-)

      Salut!

      Elimina
  4. Crec que un dels caps es de Madrid i fa poc que esta aqui

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no sé. El noi que ens va preparar el steak tàrtar a la taula crec que és de Madrid.
      El xef Gaspar estava a Mas Rosich, Alcover i és d'aquí.

      Siguin d'on siguin, el lloc ens va agradar molt. :-)

      Elimina