diumenge, 2 de maig del 2021

BACOA, BONA HAMBURGUESA A LES GAVARRES

Miscel·lània: HAMBURGUESA

BACOA #BacoaVsFakes
43006 Tarragona, Les Gavarres
Carrer Josep Maria Folch I Torres, 4 
tel. 877 40 17 58
Preu orientatiu: 15 €
 VEURE a FACEBOOKVEURE a INSTAVEURE la WEB
4,0
4,0 - Bones hamburgueses i assequibles





La hamburgueseria Bacoa està a Centre d'Oci Les Gavarres de Tarragona i té més locals a Madrid, Salamanca i Barcelona, aquest lloc últim és on va començar tot.
El primer local es va obrir al Mercat de Santa Caterina amb la filosofia de "tot casolà", ells elaboren les seves salses, el pa, tenen proveïdors de la zona i els estris de taula són biodegradables.

El local de Tarragona, de forma rectangular, té la porta d'entrada, zona de comanda, cuines, zona de taules i els lavabos i la porta de sortida. Amb aquest flux es contribueix al distanciament pel Covid. Com mesures Covid, a més a més, tenen el gel a l'entrada, bona ventilació, sostres alts i taules alternes tancades.

Decoració senzilla, bancs de fusta, ferro negre i grans vidres per tenir molta llum. Ambient jove i preus ajustats amb hamburgueses de molt bones.

Carta en tres passos

1. Escull la burger amb la carn (vedella, pollastre, peix, vegana, vegetariana). En aquest pas pots afegir ingredients extres.
2. Tria el pa (Clàssic Blanc, Integral Lleuger, Brioix).
3. I ara decideix les patates (braves ibèriques, franceses, rústiques, braves, moniatos)

Si t'animes, també pots afegir un gelat o un sorbet per postres.

Les nostres hamburgueses

Em van portar fins aquí la meva filla i el seu company. No imaginava que les hamburgueses estiguessin tan bones tractant-se d'un lloc d'aquest estil.
Ells vam demanar la Bacoa, amb extra de "jalapeños", pa de brioix i moniatos.

Una altra Bacoa amb ceba caramel·litzada, pa de brioix i braves.

Jo una Manchega, amb alvocat, pa de brioix i una amanida. L'opció d'amanida no està a la caixa però el personal es va adaptar a la petició i ho va solucionar. Molt bé pel Bacoa. Hi ha llocs quadriculats que no són capaços de fer aquest gest.


Compte
Doncs amb els extres i les begudes, 15 € per cap. Sorprenentment econòmic per la qualitat de les hamburgueses, salses i patates que van arribar a taula.

El Bacoa és un lloc recomanable per menjar hamburgueses amb una relació qualitat-preu molt interessant i la seva ubicació a Les Gavarres és perfecte per un dinar entre compres o combinar amb un sopar i una pel·lícula al cinema.

4 comentaris:

  1. Jo havia provat el local inicial a BCN i el producte era realment bo.

    Però he deixat d'anar a les Gavarres, de quan m'he subscrit als Filmins de torn. I m'han passat les ganes d'anar als cinemes. Si que fan pelis que em farien gràcia, però en uns mesos o setmanes, apareixeran pels Filmin's de torn.

    Sé que no és el mateix l'amplitud del cinema, però quan faig balanceig amb la comoditat de casa, la segona opció m'ha vençut. No li veig molt de futur a les sales de cinema i perdona per anar-me de tema, doncs parlàvem d'hamburgueses 🤣

    Fa uns anys i pre-cinema, anàvem a La Tagliatella (tots tenim un passat) i al Frankfurt Latorre 😅

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Tagliatella ha caigut amb els nens, més quan eren més petits, i al Frankfurt algún cinema i "perrito" ha caigut també.
      Una pena el tema del cinema, cada vegada van a menys... A casa estic còmoda i amb el darrer canvi de TV em vaig plantejar quantes vegades vaig al cinema per decidir-me per una TV o una altra. Va guanyar invertir més en TV. Ara si apago els llums és com un cinema a casa.

      I les hamburgueses d'aquest local em van sorprendre gratament, no m'esperava pas aquest nivell en un lloc de mostrador i micro. Puc repetir sense problema.

      Salut!

      Elimina
  2. No sóc d'anar a menjar hamburgueses; de fet, ni recordo l'últim cop que hi vaig anar. Però sembla que estan força bé aquestes. Sempre és bo tenir-ho en compte.... i fer una excepció

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aquestes Joan, són molt bones. Van començar amb una paradeta al Mercat de Santa Caterina i han crescut però mantenen la qualitat del producte.
      Si mai et trobes amb gana i a prop d'un Bacoa, ja pots entrar amb tota tranquil·litat.

      Salut!!

      Elimina