dissabte, 15 de febrer del 2014

LA BODEGUITA, CARXOFES I PAELLA

Establiment: La Bodeguita
12580 Benicarló, Castelló
Avinguda de Mallorca, 53
Tfn 964465217
Preu orientatiu: 20€

La Bodeguita

Al costat de la platja, amb terrassa, cuina mediterrània, bones tapes de carxofes, estupenda paella i un cafè cremaet deliciós. Tot amb una atenció perfecta. Es guanyen 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Gran
Aire cond. i Calefacció
Terrassa
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Modern
Còmode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Moderna
Vins:
Vins de la Terra
Vins d'altres terres
IDIOMES
Català
Espanyol


Benicarló es la ciutat de la carxofa i ho festegen de debò, durant tres mesos es realitzen diferents activitats amb jornades tècniques, concursos de cuina, ruta del pinxo, torrada popular de carxofes, jornades gastronòmiques, i el darrer diumenge de gener fan la demostració gastronòmica de la carxofa, on els restauradors ofereixen les seves creacions amb un preu molt assequible: tres tapes i una beguda per 7€. Nosaltres vam anar el passat 26 de gener, però fins al març no acaba La Festa de la Carxofa 2014, fes un tomb per Benicarló i gaudeix de plats on la carxofa és la reina.




A les 12 en punt va esclatar el coet que anunciava el començament de la degustació. La gent s'acostava a les taules que oferien tapes per tots els gustos, salades, dolces, fredes, calentes, de disseny, de la iaia, amb peix, carn, per vegetarians... L'elecció no va estar fàcil i al final, entre tots, vam fer un variat molt apetible.







Les mandonguilles eren espectaculars, els rotlles d'ànec, la crema de formatge, la bomba...
















També hi havia arrosos, fideuas...

Truites, empanades, lasanyes...




















Un munt de tapes per escollir!!!!



















Vam menjar unes quantes!

Però tot això era un aperitiu perquè ja teniem reservada una paella a La Bodeguita. A l'arribar ens van oferir un tast de les dues tapes de carxofa d'enguany.





Una tapa calenta d'escalivada amb carxofa, pebrots i cansalada sobre un pa torrat; i una altre freda, un rotllo amb peix, cranc, maionesa, carxofa... Destacable la torradeta, espectacular.












La paella estava de mort. Una paella valenciana, amb els garrofons, conill, pollastre, costella, gambes, musclos...














Vam repetir i tot!!! I per acabar ens van delectar amb un cremaet, un cafè amb conyac, uns grans de cafè, càscara de llimona i molt carinyo en la preparació.



Vam passar un dia genial i la Ione, la nostra amiga brasilera, va tastar la seva primera paella valenciana. Mireu quina cara de felicitat que fa!!! Si voleu gaudir d'una bona paella, apropeu-vos a La Bodeguita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada