diumenge, 10 de maig del 2015

ESPAI BRASA, BON PUNT DE COCCIÓ PERÒ RACIONS JUSTES

Establiment: Espai Brasa
43003 Tarragona
Carrer La Nau, 4, baixos
Tfn 977 102 748
Preu orientatiu: 25-30€
Menú diari: 15,90€

Espai Brasa - Wine beer place and Brasa

Una enorme graella amb brases per fer carns, peixos, verdures... També amanides, cremes i tapes diverses. Lloc molt bonic, modern, amb cuina una mica minimalista, excepte el "chuletón". Jo diria un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Carrer_vianants
Espai:
Mitjà (40 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Trona nens
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Justa
Presentació:
Minimalista
Vins:
De la terra

D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




Aquest lloc és a la Part Alta de Tarragona i encara que sembla petit, té un ample menjador a l'interior amb un parell de taules altes, suposo que per fer unes tapes amb una ampolla de vi. Jo prefereixo las cadires d'alçada estàndard. Decoració sòbria, estovalles de roba, cadires còmodes, làmpades a les taules... molt bonic.
Vam entrar per la pissarra del carrer que anunciava un menú diari amb plats apetibles per 15,90€.
Entrants:
Truita de bacallà amb pebrot. Molt bona. Amb bon punt de sal, bacallà en quantitat correcta i sucosa. Llàstima no fos més grossa.
Amanida de formatge fresc i cigrons. La veritat és que el formatge fresc estava bastant insípid (sí, algú em dirà que ell sempre el troba així, però hi ha formatges frescos amb sabor). Correcta encara que els cigrons eren de pot.
Magret d'ànec farcit d'espàrrecs i confitures. Molt bo però escàs. El punt de brasa estava correcte.
Segons plats:
Peix del dia a la brasa. Una orada de mida correcta, amb patata i verdures d'acompanyament. El punt de l'orada estava bé.
Conill a la brasa. Amb el mateix acompanyament que el plat anterior. L'allioli era d'aquell blanc industrial, gens bo. Molt sabor a vinagre i llimona i poc a all.
Xurrasco de vedella a la brasa. No hi ha foto. Un tros de xurrasco, no gaire generós. També el punt de brasa estava correcte.
Postres:
Un plat de trufes, un altre de pastís de formatge i un assortiment de bombons. Bastant sorprenents, com fora de lloc, amb tota la pinta de haver sortit d'una caixa o una bossa, res elaborat allà, i a sobre, es notaven els cristalls a la textura del gelat de vainilla. Postres decebedors.
Un menú amb sensacions enfrontades. La taula del fons gaudia d'una mitjana (de bou?) prou grossa per a compartir entre dos. A nosaltres els plats del menú ens vam semblar justets. A veure si la panda "Fer-nos un L'Óreal" s'anima i anem a tastar una graellada a la carta i veiem mides, perquè el punt de brasa el dominen.

6 comentaris:

  1. Efectivament el formatge fresc no té gust de res!! perdoneu però algú ho havia de dir!!
    Santi

    ResponElimina
  2. hahahaha, Santi, un dia que menjaves burrata vaig sentir-te dir que "notaves alguna cosa". I el formatge de cabra fresc a la planxa NO és GOMA!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Vaja... si que les racions són petites....

    Tampoc passa a la llista... :(

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira que la Pepa Pink fa 7 cm (la meitat que un smartphone de 4,7")
      Potser a la carta les racions siguin més abundants...

      Salut! (I felicitats pel milió de visites al teu bloc!!!!)

      Elimina
  4. Espero que el nom de "Wine Beer Place and Brasa" sigui collita teva i no el tinguin al rètol de l'establiment, ja què només per aquest fet ja deixaria d'entrar... :-)

    El plat de magret m'ha colpit molt durament i m'ha fet sentir un gordu insaciable, ja que quan el preparo a casa, habitualment faig una peça petita per cap o bé meitat llarga si la peça és gran.

    Tampoc passa a la final... ;-)

    Salutacions!

    ResponElimina
  5. Jordi, és el nom fidel. Tal i com està a la targeta. Suposo que està com informació extra per a que tinguis en compte quines begudes pots demanar. ;-P
    No t'imagines la cara del meu fill quan li van posar el plat davant, a l'endemà vaig a haver de comprar magret per treure-li les ganes de menjar-lo, pobret meu. :-)))))
    Ara, el vi estava molt bo.

    Salut!

    ResponElimina