diumenge, 3 de maig del 2015

VADEGUST, ELS ARROSSOS SÍ

Establiment: VaDeGust Restaurant
43001 Tarragona
Carrer Sevilla, 5
Tfn 977 10 19 30
Preu orientatiu: 30€

VaDeGust Restaurant Arroceria

Especialitat arrosos i altres plat mariners. Local ample, bona atenció però tranquil·la. Entrants molt justs, arròs molt bo. La mitjana dóna 3 estrelles Pepa Pink, justetes.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (80 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Trona nens
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Justa
Presentació:
Clàssica
Vins:
De la terra

D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




Un establiment familiar especialista en arrossos, fins i tot els preparen per emportar a casa. A la carta també pots trobar peixos i carns i un assortiment d'entrants del que em va recomanar els musclos a la planxa, però no vaig fer cas...
El temps fins que van portar la carta es va fer una mica llarg, i fins que van prendre nota més. No ho acabava d'entendre perquè hi havia 4 cambrers més la cap de sala. Al final vam demanar amb aigua per beure.
Navalles a la planxa. Amb una mica de sorra, que es fa molest, i a sobre, estaven passades i es van quedar una mica dures.
Carpaccio de tonyina amb oli de tàperes, cebollí i pols de parmesà. El parmesà massa generós i la qualitat de la tonyina decebedora. A més, el plat havia passat pel microones, l'exterior estava tebi, el cercle de la part mitjana a temperatura ambient, i el centre fred de la nevera. La tonyina es trencava amb la forma de la forquilla, sense textura ni sal. Un plat completament evitable.
Ens venia de gust un arròs caldós de llamàntol però no hi havia, així que vam demanar arròs caldós de bolets i emperador. Va arribar la cassola i no teniem ni plats ni coberts (bé, jo sí, perquè ja m'havia adonat del temps d'espera d'altres taules i em vaig quedar amb ells). Van trigar tant que pensava que l'arròs es passaria, i fins i tot la cambrera va haver de demanar disculpes per la demora. Imagineu si a ella si li van fer llargs els "dos minutitos de reposo del arroz", doncs a mi molt més.

Ja no voler demanar postres ni cafè. Vaig acceptar mig didalet de licor d'arròs i un altre de poma per la meva filla i vam pagar uns 27€ per cap. Ens vam emportar l'arròs que quedava (un plat llarg) i el Santi el va poder gaudir per sopar.

L'arròs és molt bo, sí, però els dos entrants que jo vaig demanar no em van agradar. El temps d'espera és excessiu. El preu correcte, sempre i quan et donin qualitat. Si es demana vi i postres calculo que dels 35€ no baixa.

4 comentaris:

  1. Doncs vaja...un altre a evitar... :(

    Posa molt nerviós això d'haver d'anar buscant cambrers, ja sigui perquè vols demanar, o vols més aigua... o vols coberts per poder dinar---

    I el plat del carpacció, un verdader poema... però poema de plorar... :)

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. L'arròs estava molt bo, però del carpaccio no cal dir res, la foto ja mostra prou. I els temps d'espera massa.
    Pot ser una bona opció sigui agafar l'arròs per emportar a casa. (Si no tens un Santi que te'ls faci, hehehehe)

    Salut!

    ResponElimina
  3. Després dels meus dos últims posts del mes passat pel Delta del Ebre, el tema arròs crec que el deixaré limitat a aquella zona i poca cosa més. Sense haver llegit els comentaris i nomes veient la fotografia, coincideixo amb la vostre apreciació pel que fa al carpaccio. I si les navalles estaven massa fetes i tenien sorra, crec que ja vas fer bingo!!

    Això d'emportar l'arròs a casa, només ho havia fet els anys que anava a Palamós i m'agradava (obligat per les nenes petites) a passar el dia a la platja. Era una opció còmoda i vaig tenir la sort de trobar un lloc a on el feien de primera.

    Salutacions!!

    ResponElimina
  4. A mi em vam dir que demanés musclos però mira, ens venia de gust el carpaccio i va ser una decepció... Repeteixo que l'arròs estava molt bo. :-)

    Salut!

    ResponElimina