diumenge, 14 de juny del 2015

XAMPÚ-XAMPANY, CAVA, VI I TAPES

Establiment: Xampú Xampany
43500 Tortosa
Rambla Catalunya, 41
Tfn 977 50 13 41
Preu orientatiu: 20€
Xampú Xampany

Torrades, tapes, plats mediterranis amb tocs modernets, un extens celler de vins, caves i xampanys. Terrassa i molt bona atenció. Són un 4 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (80 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Tamborets
Còmode
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tapes
Torrades
Plats
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres

D'altres_països
IDIOMES
Català
Español




El GProvincia és una web que promociona diversos llocs de la província de Tarragona, i a la seva aplicació del Facebook sovint fa sortejos d'estades o menús. El Santi i jo ens vam apuntar al sorteig d'un sopar per 2 persones valorat en 20€/p al Xampú Xampany de Tortosa, i aquí teniu al guanyador!!!!


Com que per a nosaltres sempre és un plaer viatjar a les Terres de l'Ebre allà que vam anar sense dubtes. Vam trucar per saber si ens podrien desar el premi pel mes de juny (el sorteig va ser a l'abril) i no van posar cap impediment així que vam anar el passat dia 6 de juny.
A l'arribada vam fer un refresc i una cervesa. El local té terrassa, una zona amb taules altes i un sense fi d'ampolles. Al fons hi ha un menjador al que no li vindria malament una nova decoració a les parets, sembla una mica desfasat amb la resta del local, però és tranquil, net, amb cadires còmodes i les taules estan molt bé parades, fins i tot amb estovalles dobles. No sabíem en que consistia el menú del premi i al preguntar ens vam dir que seria sorpresa, així que vam esperar a que arribessin els plats.


Sopa de meló amb pernil. Una altre forma de presentar el clàssic meló amb pernil. Estava molt bona, tan sols un detall, que el pernil estava en una llenca sencera i per menjar-lo va se una mica complicat. Millor tallat, en encenalls, o cubs...
Amanida de tomàquet, albergínia i formatge. Una torre de amb els ingredients intercalats i crema de formatge suau, coronada per un tall de formatge de cabra i festucs. Molt bona. Jo faig a casa un plat semblant amb mozzarella. Em va agradar molt.
Lluç de palangre amb salsa verda. Sobre un llit de patata espectacular. Pel meu parer, el lluç estava una mica passat de cocció. La salsa, de les de "mojar pan".
Secret ibèric amb cireres i salsa de foie. Una combinació que no havia tastat mai això del porc amb cireres. Boníssim. El rajolí vermell sobrava, però cadascú ho veu a la seva manera. Un plat exquisit.
I per postres ens vam donar un parell per a compartir, per que testéssim una mica del que tenen. El brownie correcte i un tatín d'albercoc que estava deliciós.
Per beure vam prendre un vi negre de la D.O. Terra Alta, Edeco 2012 que va complir molt bé amb tots els plats.
En aquesta ressenya no hi ha foto de la factura perquè que va ser el premi d'un sorteig, com he escric més amunt i encara que vam sopar "gratis" crec que l'atenció va ser correctíssima, atents sense embafar, amb por de molestar quan ens vam demanar fer-nos una foto (per allò del premi), ens vam preparar els cafès a la terrassa, amb un pa de pessic molt bo. El plats bons, atenció bona, relació qualitat-preu correcta (20€) i per arrodonir, el Barça va guanyar alguna copa i tothom estava molt content.
Un lloc recomanable. Gràcies Santi per compartir el premi amb mi.

4 comentaris:

  1. Vàreu anar el dia que jugava una final, aquell equip de la capital? Osti tu, quins cracks!... Aleshores sou dels meus. Jo anava pel carrer i només hi havien dones (i poques).

    Està bé això dels sorteigs, i més quan guanyes i si a més és per menjar de franc, ja és la p...

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et diré que vam anar d'hora i vam reunir-nos amb "els fidels" ja començada la segona part. Els partits havien de ser tots de mitja hora, perquè em va semblar un temps més que suficient de veure bots i sentir crits.
      Això dels premis, collonut. Tot és participar, una vegada ens va tocar un vol cap a Escòcia i tot ;-) Prova, prova, a veure que hi cau!

      Salut!

      Elimina
  2. Quasi devia costar més el desplaçament (benzina + peatge), que el sopar..... :)

    Però en tot cas, benviguts siguin els premis.

    Abans crec recordar que hi havia un local amb aquest mateix nom a BCN...

    Salut!!



    ResponElimina
    Respostes
    1. Vam estar al SB, força barat i bé, habitacions ben insonoritzades i amb piscina. I el diumenge un dinar a Les Cases d'Alcanar que va estar molt bé.Ja que visitem el sud, s'ha d'aprofitar!!!!
      Sí he vist per la xarxa que hi ha un parell més, a Barcelona i a Sitges, però ni idea si són en la mateixa línia que aquest de Tortosa.

      Salut!

      Elimina