diumenge, 6 de desembre del 2015

LA TAPADERA DE DIM SUM, TAPES XINESES A L'EIXAMPLE

Establiment: La tapadera de Dim Sum
08015 Barcelona
Carrer de la Diputació, 88
Tfn 933 96 34 03
Preu orientatiu: 17€
Menú diari: 9,50€

La tapadera de Dim Sum

Dim Sum, una mica de sushi i tapes. Una cuina fusió asiàtica-mediterrània. Molt bons plats i bona atenció. Postres bomba! Per seure: tamborets i bancsUn 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Difícil
Espai:
Mitjà (40p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona o justa
Mobiliari:
Tamborets
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
En cartolina
Vins i caves:
--
Cerveses:
Asiàtiques
IDIOMES
Català
Español
English

Abans es deia Dim Sum House, però no hi havia anat, així que no sé si tan sols ha canviat el nom o alguna cosa més.
El local té tamborets i bancs, mobiliari que no m'acaba d'agradar per qüestions de comoditat, però té un parell de sales amb taules al fons i si seus al costat de la paret encara pots recolzar-te. L'atenció és propera sense embafar.
El dim sum és la tapa xinesa per excel·lència. S'acostuma a prendre amb el te, a mig matí, o per berenar, i encara que alguns son fregits, la majoria es preparen al vapor i es serveixen en recipients de bambú. En aquest restaurant, per dir-se La tapadera de Dim Sum només hi ha 6 plats d'aquest tipus (un de verdures) i un o dos més fora de carta. La resta són plats d'arròs, fideus, carn i peix, amb opcions per a celíacs, però no tant per a vegetarians.
Aquesta vegada anàvem un grup de 12 persones i vam demanar per a compartir uns quants dim sum, unes gyozes i dos plats d'edamame i després un plat per a cadascú.
Els shao mai de porc i gamba van ser els meus preferits, en canvi, els de botifarra no em van fer gaire gràcia, els vaig trobar forts i molt compactes. Els de porc també estaven bé.
Dels tipus dumpling vam tastar els de verdures, els de marisc (deliciosos) i els de gamba. Tots molt bons i recomanables.
Broqueta de secret amb salsa Satay. La salsa Satay té dos ingredients principals: mantega de cacauet i soja, després cada xef la completa al seu gust. Va perfecta amb la carn a la planxa o brasa i en aquest secret tendre i melós estava molt bé. L'arròs completa el plat a la perfecció.
Curri de sípia i gamba. Bastant picant, gustós i amb la sípia en el seu punt. Les gambes no abundaven però. Un plat també bo.
Tataki de tonyina amb puré de carbassa i moniato. Deliciós. El puré tenia un punt picant, boníssim!!! Aquest plat estava per a repetir.
La resta de la taula va optar per broquetes de pollastre i plats de yakisoba. Teniem l'opció "amb verdures" per a la vegetariana del grup.

Per postres hi ha veritables bombes de calories com el banofee. Un pastís amb base de galeta, dolç de llet, plàtan i nata muntada. Deliciós i menys pesat del que pots pensar pel nom, clar que també el vam compartir entre dos.
Altres postres més lleugers són les trufes de xocolata blanca i te verd. Una bona opció per dietes més controlades.
El compte final, dividit entre els 12 i amb propina inclosa va resultar per 17 euros per persona. Molt bon preu per la qualitat i quantitat que vam menjar. Perquè a Barcelona, també es pot gaudir d'un àpat per pocs diners.

5 comentaris:

  1. L'anoto aquest, doncs em cau a prop de la feina. D'aquí uns dies he de portar a la meva filla a menjar dim sum, gyozas i coses similars ja que li agrada força aquest tipus de cuina, però han de ser veganes... I aquest no ho sembla pas gaire.

    Per preu, realment és veu una molt bona opció.

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Per vegans no m'atreveixo a dir, per a vegetarians hi ha wok i yakisoba i també hi ha dim sum vegetal. No sé quins ingredients porta la massa o els fideus, teòricament aigua i farina, llavors per a vegans també serien viables...

    Tot és qüestió de preguntar perquè de preu està molt bé.

    Salut!

    ResponElimina
  3. No el coneixia..!. El provaré per comparar-lo amb el meu referent en aquesta lliga ... El Nanit a València - Balmes.

    Ara per ara és el meu líder destacat en la lliga Dim Sum a preu de Dim Sum... Pagats a preu d'or, ja conec altres llocs... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que la oferta és diferent a la del Nanit. Està clar que parlem de restaurants "d'andar per casa", no de luxes a sala ni al compte.
      A veure si podem llegir la teva opinió! Gràcies!

      Salut!

      Elimina
    2. "d'andar por casa", però en els que em trobo de conya.... :)

      Salut..!!

      Elimina