diumenge, 20 de novembre del 2016

LA HOGUERA, BONA OPCIÓ DE PIZZES PER MENJAR A CASA

Establiment: Restaurante La Hoguera
08970 Sant Joan Despí
Riera d'en Nofre, 2
Tfn 933 73 17 04
Preu orientatiu: 30€


Braseria. Carns, pizzes, amanides difícils, postres casolans. Bona atenció. Oli andalús, intens. Justet 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (50 p)
Terrassa
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Correcta
Assecador de mans:
Aire
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Llibre plastificat
Vins i caves:
-
Altres:
Actuacions
IDIOMES
Català
Castellà


Aquest lloc deu portar uns 7 anys obert. Només obrir anavem sovint per això de la novetat i perquè les pizzes i la carn estaven prou bé. Després, en veure que sempre estava ple i sense reserva no trobàvem taula, vam deixar d'anar-hi. El local, d'estil rústic, té el forn i les graelles al fons.
Fa un parell d'anys vam tornar per menjar unes pizzes i vam comprovar que seguien estant molt bones i molt grans, però el preu, com es lògic, havia pujat. Hem tornat fa uns mesos i les pizzes són enormes, estan bones, són de massa prima i amb moltes combinacions per escollir. El millor, si no vols pagar 30€ per cap i acabant portant-te mitja pizza a casa, és compartir-les.


Altres plats que també són d'una mida desproporcionada són les amanides. Porten de tot, fruites fresques com taronja sanguina i pruna combinades amb bacó o formatge. També recomano compartir entre 4 persones... L'oli que hi ha taula és andalús, molt intens.

Els postres molt bons, casolans. He trobat una foto que tenia de fa un parell d'anys es veu com han hagut de ajustar mides per no haver de apujar gaire els preus.
Sense ser un lloc dels meus preferits a Sant Joan Despí, el trobo una opció correcta per encarregar una pizza per emportar, si no, el compte s'acosta al 25-30€ per persona.

4 comentaris:

  1. L'abans i el després de les postres, és prou esclaridor.... :)

    I les mides dels altres plats prou immenses... El problema d'anar dos (el meu número de grup habitual) a aquests llocs, es que acabes demanant un plat per compatir i quasi fa vergonya... I no és tacanyeria, sinó que no t'ho pots acabar...

    Salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, totalment d'acord, fa una mica de vergonya demanar un plat i quedar com un garrepa però per mides o per com et trobes ho has de fer així.

      Salut!

      Elimina
  2. Em recorda molt al cas d'una pizzeria molt bona al barri de Sants (Ciao), en que a mida que passaven els anys, anaven pujant preus i reduint les mesures de les pizzes i les quantitats dels plats de pasta. Si que és veritat que aquestes pizzes gegantines costen d'acabar, fins i tot a un ganes com jo...

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb els anys el que han canviat es l'oli. Ara és un andalús i a mi, acostumada a l'arbequina, no em gens el pes.

      Salut!

      Elimina