diumenge, 25 de febrer del 2018

VACATADA, PETIT I ACOLLIDOR

Establiment: Vacatada
08005 Barcelona
Carrer del Dr. Trueta, 229
Tfn 932 21 57 36
Preu orientatiu: XX€
Menú diari: 12 € 

Vacatada
3,0 - Petit, bons plats, correcte.




Restaurant argentí. Carns  a la graella, empanades,  postres casolans. Molt bona atenció, local petit i acollidor. Preus correctes. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Zona balva
Espai:
Petit (30 p) Terrassa
Distribució:
Ajustat
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Casual
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
-

Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
IDIOMES
Català
Castellà




Establiment situat al barri de Poblenou, Barcelona, en una zona de vianants així que té una petita terrassa. L'interior també és petit i acollidor. Les taules estan juntetes, però situades de forma que permet la suficient intimitat (una cadira de rodes o un cotxet de bebè ho veig complicat). La decoració eqüestre queda molt argentí i encara que a l'entrar sembli una mica aclaparador, al moment que seus es veu molt bonic i evocador.
La carta, com no, plena dels diferents talls de carn, amanides, empanades i un parell de opcions de pasta. Hi ha menú de diari, per a grups i diferents parrilladas per a compartir. En el tema vins predominen els vins argentins, seguits dels Rioja i propers. El tema català està representat per un trío de caves.
Nosaltres ja van anar amb un menú tancat que incloïa uns entrants: morcilla i xoriço criollo amb una patata al caliu i un bol de chimichurri. Molt bons tots dos. Una cassoleta amb provoleta amb herbes. L'únic defecte d'aquest formatge és que si el vols menjar tou et cremes, i si esperes que es refredi s'endureix. Però està tant bo! I per acabar una empanada de pollastre i una altra de carn. Molt bona la primera però prefereixo la de carn molta. Bon farciment, en quantitat i gustós.


Després ens van portar una parrillada amb tira de asado, vacío i entraña acompanyat de patata al caliu i per menjar amb la salsa chimichurri. Vam trobar molt bona la qualitat de la carn, molt tendra, saborosa i bé de cocció segons el nostre gust.
Per postres hi vam agafar el brownie de xocolata i gelat de vainilla i una crep amb dulce de leche. Per acabar rodolant.
El preu era de 30€ per persona, incloent el vi. El que tocava era un D.O. Ribera del Duero, Tiberio. Un vi jove correcte.
També vam prendre (i pagar a banda) una cervesa i un vermut italià, Forteni, molt dolç i que em va agradar. Un lloc del que vam marxar amb bona sensació.

4 comentaris:

  1. L'anoto, doncs no és una zona de la qual tingui gaires referències. I curiosament, molta gent m'ha preguntat últimament per llocs on anar per aquell barri. I tret de L'Artesana que vam estar fa uns mesos, poca cosa més conec.

    I sembla que els llocs carnívors sempre tenen el seu nínxol de mercat...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està prou bé, ara del tema vins, ves-hi disposat a fer un argentí, de la resta, poc per escollir.
      Pot ser una pic justet la quantitat de carn a la parrillada, que es compensa amb els postres, però mira, jo sóc més de salat que de dolç, prefereixo un tall més de carn i no fer postres :-)

      En global correcte, hi pots anar-hi sense por.

      Salut!

      Elimina
  2. Per fer un 'xistu' dolent, el títol podria ser tiberi amb Tiberio"

    (ja sé que és molt dolent)

    No tinc gens controlada la zona, igual que el Jordi. Abans si quan estava a la UPF...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha, moooolt dolent! Doncs ja teniu una opció molt correcta per si us agafa per aquí. :-)

      Salut!

      Elimina