diumenge, 13 de maig del 2018

LA VERMUTERIE, TASTARIA TOTS ELS VERMUTS

Establiment: La Vermuterie
08036 Barcelona
Carrer Muntaner, 212
Tfn 931 370 148
Preu orientatiu: 30 €
Menú diari: 15,90 € (amb postres i beguda)

La Vermuterie
4,0 - Vermuts i platets.

Cuina de mercat, mediterrània, varietat de vermuts, tapes per acompanyar-lo i diferents plats, incloent arrossos. Bona atenció, preus correctes per la zona. Un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accesible
Aparcament:
Zona verda i blava
Espai:
Petit (30 p) Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Banc
Taules amb potes incòmodes
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tablet
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Vermuts
"Afterworks"
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès



Barcelona, Eixample Esquerre, en una zona amb un bon grapat de restaurants de diferents ofertes sorgeix La Vermuterie amb una sèrie de tapes per fer el vermut i una completa carta de plats.
El local no és gaire gros però les parets de vidre i l'alçada del sostre li donen amplitud i la distribució de les taules permeten seure a una trentena de persones, més algú tamboret a la barra i la terrassa. Les cadires i bancs plens de coixins colorits són còmodes però les potes de les taules tenen un disseny que et fa estar amb els genolls junts o col·locar una cama al costat de cada pota. 
La resta de l'establiment està molt bé, modernet, bonic, amb pissarres que indiquen els suggeriments, llistat de vins a copes i tapes per fer els vermuts que tenen.
Vam arribar gràcies a una nova app, bookeat, per fer reserves en una selecció de restaurants de gama mitjana i alta (i #trendy) de Barcelona, alguns amb descomptes o copes o plats de benvinguda. L'aplicació està pensada per "reserves de última hora" on veus en tot moment la disponibilitat. És similar a la aplicació internacional OpenTable que utilitzo quan viatjo a Londres.
L'atenció és bona, molt amable i somrients (això del #holachicos que comenta el Ricard Sampere). Després de fer un vermut Perucchi en la terrassa vam mirar la carta per decidir.
No tenien ganes de menjar arròs així que vam demanar 5 plats per compartir entre tots dos. Molts platets ens venien de gust i va costar decidir-los.
Primer una ensaladilla russa, amb tàperes, picos i un grapat de ceba cruixent per sobre. Molt bona i molt encertat aquest punt cruixent que pot ser que copiï la propera vegada que faci ensaladilla rusa a casa.
Taco de pollastre a la barbacoa japonesa, orenga, parmesà i envinagrats. Platet gens fàcil de compartir ja que al tallar-lo es trenca. Ens va semblar molt gustós.
Calamars a l'andalusa amb maionesa de ponzu. Senzill i amb bon resultat. Un altre plat que es pot recomanar sense dubtes. Pot ser una mica curt de sal però sempre és millor que falti a que sobri.
El plat de carxofes fregides amb cansalada ibèrica, escuma d'alls tendres i uns dauets de pa fregit. Pot ser una mica massa de fregits al plat però estava prou bo en general.
Per acabar un plat que no ens va acabar de fer el pes, un bacallà Skrei amb pil pil i pols de pinyons, favetes, pernil, chips de carbassa i patata. Estem acostumats al bacallà dessalat i aquest fresc el troben un punt fat de sal. La resta de la composició del plat ens va a agradar bastant.
El total del compte, afegint el pa amb tomàquet, cerveses i un altre vermut (el Lustau d'aromes dolços i amb final amarg) ronda els 30 € per cap, amb un descompte del 10% utilitzant el bookeat
Aquesta aplicació s'ha estrenat fa uns mesos a Barcelona i espera ampliar a altres ciutats en el futur.
Trobo que La Vermuterie és un lloc fantàstic per fer el vermut, tant abans de dinar com a mitja tarda, llàstima que m'agafi tant lluny de casa.

4 comentaris:

  1. Epsss.... que el #holachicos, no és sinònim d'atenció bona, amable i somrient...!!!

    He vist bastants #holachicos, dits de manerà rutinària i una mica a l'estil de "perquè jo lo valgo"

    A més, penso que un servei amable i detallista, només de veure'm, obviaria lo de #chico :) :)

    Dit això, el lloc pinta bé i he llegit alguna altre referència (fiable) del lloc..

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs vam anar també una mica per provar aquesta nova aplicació que per fer reserves improvisades està molt bé, i que no va enfocada a descomptes com d'altres.

      El lloc molt bé, menys les taules. Molt boniques però incomodes.

      Salut!

      Elimina
  2. I tenint la Tunateca al costat, vas poder resistir-te? :-)))
    Fa goig tot plegat. La composició i muntatge de l'ensaladilla m'ha agradat.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que aquesta zona està plena de temptacions, també està el Paco Meralgo al tocar. Vam acabar en la Cremeria La Toscana, només de mirar ja engreixes!!!!
      L'ensaladilla estava moooolt bona, i ja et dic, crec que copiaré això de la ceba :-D

      La Tunateca per un altre dia . :-)

      Salut!

      Elimina