diumenge, 5 de maig del 2019

BAR MALASANG, PLATETS A L'EIXAMPLE ESQUERRA

Establiment: Bar Malasang
08015 Barcelona
Carrer del Comte Borrel,  148
Tfn 935 39 47 29
Preu orientatiu: 25 €
Menú diari: 10,50 €

Bar Malasang

3,0 - Platets i preu molt correctes.
Cuina actual, tapes clàssiques i platets internacionals. Espai ample amb molta llum natural a l'entrada i més fosc a l'interior. Atenció correcta. Preus per sota de la mitjana de la zona. És un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (40 p) Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Variada
Mobiliari:
Cadires
Sofà
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Pissarra
Cartró
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà



Barcelona, Eixample Esquerra, una zona amb un bon grapat de locals a escollir.
El Bar Malasang està a ubicat al carrer Comte Borrell, de planta rectangular, la zona de la façana és pràcticament de vidre i proporciona una lluminositat i caliu que la part del fons de la sala no disposa, al menys per aquella zona estan els lavabos, la cuina i poquetes taules. Nosaltres vam arribar sense reserva i ens vam ubicar allà.
La decoració i mobiliari és barrella de cadires de col·legi amb mobles de "casa del besavi que han tirat a terra i aprofitem els  mobles". (La meva cadira necessitava cola i un entapissat amb urgència). Taules de diverses mides, parets pintades i de maó, plantetes i una finestra condemnada però que fa bonic, així imagines els que hi ha darrera al teu gust.😛
La carta és una gran pissarra que van col·locant sobre o junt a les taules i mostra tapes clàssiques com braves, morro, callos, calamars a l'andalusa, cua de bou... i d'altres més actuals i de moda darrerament com tataki, pa bao, ceviche, tacos... No feia gaire de la nostra visita a Cardedeu, al Tarambana i en veure a la pissarra les patates Tarambana vaig pensar si serien els mateixos.

Es completa la pissarra amb una carta impresa que enumera llaunes, embotits, amanides i tostes. Els postres els canten de viva veu.
 


Què vam demanar al Bar Malasang

Doncs vam demanar les patates Tarambana, per això de ser l'especialitat de la casa, com bullides i acabades al forn, molt tovetes i amb la salsa molt bona, gens picant per això. El hummus casolà correcte i amb oli potent. La mini-burger de bisbe negre i vedella, ceba caramel·litzada i formatge de cabra. La barreja de carn molt bona, però s'havia d'apartar una mica el formatge de cabra perquè es menjava tota la resta de sabors.


Després vam fer el pop a la planxa amb cremós de patata que estava molt cruixent per fora i tendre per dins i amb una crema de patata boníssima. Sense dubte un plat recomanable del Bar Malasang.
Els callos a la madrilenya estaven més aviat a l'asturiana. El xoriço és fumat, fort, molt especiat... asturià. No em van fer gaire el pes, al Santi sí, però.
Per acabar, encara que podíem haver-lo anul·lat de la comanda perquè estaven tips ja i perquè trigava en arribar, un bao de cochinita pibil que va passar per les nostres boques sense pena ni glòria.
Amb l'espera de l'últim plat ja vam veure que els postres es demorarien molt i com que són dies de tornar a la feina només dinar, vam demanar el compte.

El compte

Amb una copa de Entrelobos, D.O. Ribera del Duero, cervesa i pa, el compte va resultar uns 20 € per cap, que amb postres hagués pujat una mica  més, no obstant això, econòmic per la zona.


Resum del Bar Malasang

  • Local més còmode i lluminós a l'entrada.
  • Atenció correcta però amb el local ple una mica insuficient.
  • Platets correctes a preus adients per la zona. Menú de diari econòmic.
  • Ample horari, obert des de les 9:00, també serveixen esmorzars.
  • Divendres i dissabtes tanquen molt passada la mitjanit i pots fer copes.

A la fi he esbrinat que es deien Tarambana i al desembre van canviar de nom. Desconec si també de direcció i si tenen res que veure amb l'establiment de Cardedeu.

4 comentaris:

  1. Doncs fa venir gana de mirar les fotos...

    I en el tema callos, sense haver-los tastat, faig costat al Santi. No tinc nacionalitats amb això dels callos si estan be fets 😅

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahahaha, és que jo sóc una llepafils per les especies... i per l'oli... i pels olors... i pel... bé, que sóc una llepafils!!!!!

      El pop estava molt per sobre de la resta de plats. :-)

      Salut!

      Elimina
  2. També m'ha fet bona fila el plat de callos. És el que té ser un menut's lover... :-)

    Curiosa barreja de cuines amb hummus, baos, tatakis, cebiches i xilis.

    Salut!!

    ResponElimina
  3. Ara les cuines són molt internacionals, sí. Bé, el cap i pota, massa condimentat per a mi... El pop, memorable!

    Salut

    ResponElimina