diumenge, 21 de juliol del 2019

OMA BISTRÓ, ESMORZARS CONTUNDENTS A L'EIXAMPLE

Miscel·lània: ESMORZAR, BRUNCH

Oma Bistró
08011 Barcelona
Carrer del Consell de Cent, 227 
Tfn 933 487 049
Preu orientatiu: 3-15 €
VEURE al FACEBOOK VEURE al INSTA VEURE la WEB

3,5 - Espai, atenció, bons esmorzars.
Ubicat a l'Eixample, l'Oma Bistró és un local modern, uns finestrals enormes i uns sostres altíssims  li donen una llum espectacular.
Mobiliari on predomina la fusta, cadires de diferents models, una petita barra i un sofà, barregen colors amb parets de maó i conformen un espai molt còmode i acollidor.

Carta d'esmorzars, brunchs i dinars ràpids de l'Oma bistró

Encara que pots dinar hamburgueses, sandvitxos i amanides, el meu motiu per anar a l'Oma és l'esmorzar o el brunch, més concretament l'ous benedictins, un dels meus plats preferits. I estan molt bons, bé, està molt bo el bagel de base fet per ells, el pastrami està espectacular i la salsa holandesa és de vici però tot el conjunt té una errada pel meu gust, els ous estan massa fets. Hi ha gent que els hi prefereixen així però a mi m'agraden més al punt i aquí el rovell, gairebé no flueix. A més a més dels ous benedictins, (amb baco, salmó, pastrami o alvocat) també hi ha ous ferrats amb bacó i pa torrat.

Més contundent és el plat de l'esmorzar anglès, amb ous ferrats, mongetes blanques, salsitxes, tomàquet confitat i pa torrat.
Serveixen un cafè molt bo, diferents tes, batuts i sucs naturals fets al moment. Els pastissos, també casolans, es mostren sobre una taula i és difícil resistir-se. Nosaltres vam compartir una porció de pastís de pastanaga i estava bastant bo.







El compte de l'Oma Bistró

El preu final varia des de 2,80 € per un cafè amb croissant, o uns 15 € si fas uns ous i un cafè amb llet. Aquí teniu un parell de tiquets.


Resum de l'Oma Bistró

  • Espai còmode.
  • Molt bona atenció.
  • Preus correctes.
  • Respecte als ous benedictins, molt bona salsa holandesa però ja els demanat en dues ocasions i sempre estan més fets del que m'agraden.
 Hauré de seguir buscant els ous perfectes de Barcelona.😅

4 comentaris:

  1. Veig que t'estàs agafant afició als brunch 😅

    Fan il·lusió, però ja tinc el meu cos «programat» i així com els migdies i vespres, no tinc problemes amb les digestions, pels matins si surto de la meva rutina d'entrepà, no em senta bé. Fins i tot dic "no" al croissant obsequi del Viena!

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha quan faig un esmorzar d'aquests restringeixo molts els plats del dinar i encara i així la dieta se'n va a la porra :-DDDD Jo mai en menjo el croissant de cortesia, sempre hi ha un altre que el vol. :-)

      Sóc una boja dels ous benedict, pels ous i per la salsa holandesa, és un dels meus plats preferits. Ara tinc sort que amb les modes hispters tenim aquest plat per Barcelona, a Tarragona no l'he trobat... :-(

      Els ous del Ugot estan millor fets, però no tenen tant bon pa. No passa res, seguiré menjant ous benedict allà on trobi!

      Salut!

      Elimina
  2. Estava llegint el teu post i pensava que era una veritable bestiesa... Però després he recordat que en alguna ocasió hem anat a fer esmorzars de forquilla que deixarien en ridícul aquests ous amb salsa... Fins i tot un dia vam anar a esmorzar una cuixa de bé a les 8 del matí... :-)))

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els nostres esmorzars de forquilla: truites, cap i pota, botifarra, ous ferrats dels veritat...

      La cuixa, hauria de ser després d'una nit moguda :DD

      Salut!!

      Elimina