diumenge, 13 de desembre del 2020

LO GAT, AMANIDES I TORRADES

Miscel·lània: TORRADES, VERMUT

Lo Gat
43003 Tarragona
Carrer d'en Vilarroma, 10 
tel. 977 24 47 97
Preu orientatiu: 15 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,0
4,0 - Atenció i platets.

Lo Gat és a la Part Alta de Tarragona, darrera de la Plaça del Rei.
Es tracta d'un local peculiar on pots escoltar bona música (de fet podeu seguir el seu Spotify en loGat_restaurant) i sopar a la llum de les espelmes.
El local té sostres i mobiliari de fusta i parets de pedra amb cartells de cinema, discs, fotografies antigues i pòsters reivindicatius que aporten color i un ambient dinàmic.
Davant, aprofitant que el carrer és de circulació molt limitada i que hi ha un parc, es munta la terrasseta, amb estufes.

La carta del Lo Gat

La carta es consulta en QR i comença amb més d'una dotzena d'amanides que juntament amb les torrades són els plats principals de Lo Gat. Torrades imaginatives, opcions sense carn i totalment vegetarianes. Més de 40 torrades per escollir. Si portes canalla, ells també tenen el seu llistat amb torrades i truites.
Si vols una altra cosa, hi ha carpaccios, provolones, formatges i embotits i ous al forn.
Utilitzen pa artesà, fet al barri, verdures de temporada, oli d'oliva verge extra i a la carta de vins prioritzen els de proximitat. Els caps de setmana tenen una carta amb aperitivillos per fer el vermut amb envinagrats i torrades més petites.

Soparet a Lo Gat

Ens van rebre amb unes arbequines i vam demanar copa de vi i cervesa.
Vam demanar una amanida espinacs, amb fulles tendres, tonyina en conserva, tomàquet, panses, barrella de llavors, ceba morada i formatge de rulo de cabra gratinat sobre una tosta de pa. I vam compartir una torrada Pistolero, que porta sobrassada amb mel, tomàquets secs, rulo de cabra i mozzrella. Vam seguir amb més cerveses i vi a copes. Ens van agradar molt els plats, ens vam sentir còmodes, amb bona música ambiental, l'atenció va ser molt bona i el preu molt ajustat.

El compte va ser de 15 € per cadascú, amb les begudes i sense postres.
A Lo Gat fan una cuina senzilla, amb carinyo. Un bon local per fer un soparet informal o prendre el vermut el cap de setmana.

4 comentaris:

  1. Hola... Tot i que tu no ho havies deixat, jo he estat uns dies «out» del tema restaurants. Aquesta setmana hem tornat i intentarem mantenir el ritme fins la propera tancada 😓. Sembla ser que en molts llocs no respecten ni de lluny les mesures Covid. I en el que publico aquesta setmana, tot i que el menjar de conya, les normes no eren al 100x100.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!, ja vaig mirant cada setmana a veure si has tornat a publicar, de fet pensava que aquesta setmana hauries anat a la "re-opertura" del FC.
      Jo vaig publicant encara que siguin llocs senzills, pel que et vaig comentar, he d'intentar que el meu cap funcioni :-).

      Salut!

      Elimina
    2. Es que si vaig sempre als mateixos, llavors en talla publicar. El bloc té aquestes coses i és un condicionant més. De fet jo al lloc que menjo millor és a Cal Malcarat 😅

      I tu a recuperar-te de mica en mica...

      Salut!!

      Elimina