diumenge, 31 de gener del 2021

BRUNCH & CAKE, PLATS AMB #punt_IG

Miscel·lània: CAFÈ, ESMORZAR

Brunch & Cake
08007 Barcelona
Carrer del Enric Granados, 19
tel. 93 138 35 72
Preu orientatiu: des de 10 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB

3,0     
3,0 - Ubicació, atenció, local.





Estem davant d'una franquícia amb diverses ubicacions. El Brunch & Cake està a 4 localitzacions a Barcelona i una altra a Dubai.

Vam reservar per fer un esmorzar tardà al local del carrer Enric Granados, a l'Eixample de Barcelona.
Amb entrada accessible i una terrassa que ocupa el xamfrà, la decoració en blanc i moltes flors i plantes que li dóna un aire com de natura i saludable.

Respecten les mesures Covid amb poques taules, tant a l'interior  com a la terrassa.

La carta del Brunch & Cake

En realitat són 4 cartes.
  1. Carta del brunch amb sandwiches, ous, torrades de Santa Teresa, bols de fruita i cereals, tostes...
  2. Carta pastisseria. Diferents pastissos que es poden encarregar de diferents mides per celebracions, pretzels, donuts, muffins, cupcakes, cookies... algunes d'aquestes opcions amb versió vegana.
  3. Carta vegana. Una fulla sencera amb tot un seguit d'opcions veganes amb llet d'arròs, aigua de coco, productes plant-based per sandwiches, bols i pastisseria...
  4. Carta de begudes, amb sucs, batuts, cafès, còctels, cerveses artesanes, vi, aigua...
Un munt d'opcions que pots consultar amb el QR que hi ha enganxat sobre la taula.

El nostre esmorzar al Brunch & Cake

Vam demanar el eggs benedict clàssic amb bacó, muffin anglès i amanida cèsar (o hummus i patata). La veritat és que molt bonic el plat, amb el que denomino #punt_IG per a que quedi una foto per Instagram, però de sabor no tant bo. La holandesa massa espessa, la César amb enciam iceberg i formatge en pols, el color de la maduixa o no sé què deshidratat per fer bonic... No em van fer gaire el pes.

L'altre plat, el supersandwich amb pollastre i natxos, salsa de xili i guacamole. Quan va arribar ja em va cansar de veure tanta cosa amuntegada. També colors i xeringa per donar el #punt_IG
El pollastre estava desfilat i barrejat amb alguna salsa. Massa gran per fer un esmorzar o un brunch, aquesta mida millor per a compartir.

Per beure vam fer cervesa Brutus, aigua i un suc tropical de mango, fruita de la passió (maracujà) plàtan i taronja. Molt bo aquest!!!
El compte dels 4 a uns 15 € per cap, correcte per les quantitats, excessiu el suc, llàstima pels ous.

Resum del Brunch & Cake

Positiu: bona ubicació, bona atenció, carta amb moltes opcions per esmorzar o fer el brunch, bona terrassa i moltes opcions vegetarianes i vegans.

Negatiu: el sabor dels plats en general, hi posen més cura en la presentació i com quedarà a la foto que en el sabor. Clar que això va ser al nostre paladar, pot ser a tu t'agradi el color, i el gust també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada