diumenge, 7 de gener del 2024

FELIÇ ANY 2024

Aquest post és un "nopost" perquè no publico cap restaurant.

Hem tingut un nadal diferent, viatjant en autocarava des de Catalunya a Madrid, pujant fins a Irun i creuant França per visitar el nord d'Itàlia.

Tot ha estat fantàstic, paisatges molt bonics, ciutats que visitar, bons àpats... fins que a prop de Marsella, tornant cap a casa, es va acabar el viatge.
Vam anar a dormir amb una pluja intensa i ens van llevar amb la pluja i la sorpresa de que ens havien visitat mentre dormíem.

Es van emportar la meva bossa, els abrics i les bosses dels ordinadors amb el meu Mac, carregadors, cables, connectors, el Mac i teclat del Santi, encara que per sort, havia fet coses de feina i tenia el Mac de feina fora de la motxilla i no el van veure. Un altre cop de sort, la targeta de pagament del Santi estava amb la del peatge i no la van veure, només van agafar els diners de la seva cartera.

Fa por pensar que mentre dorms entren a lo que era en aquell moment "casa nostra".

Ara queda refer documents, targetes, un nou Mac i parlar amb l'assegurança però el proper diumenge estarà el post amb algun restaurant, clar que hauré de buscar una altra #PepaPinky 😭

Feliç any 2024 i que els reis us hagin portat moltes coses, a nosaltres, el reis de França ens les han tret.

2 comentaris:

  1. Ostres, quin greu saben aquestes coses.... Pots comptar que ja estan pul·lulant per les zones de caravanes aquests lladregots 😢.

    I mira que em feies enveja amb l'autocaravana que vaig veure per les xarxes.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A banda dels objectes reemplazables, fa molta ràbia les fotos que portava a la cartera (sí, encara soc de les que porta alguna foto) i de tota la feinada de tornar a demanar documentació.

      Encara que hem hagut de tornar un parell de dies abans i que Santi s'ha quedat sense "bullabesa", han estat unes bones vacances i el tema autocaravana, a l'estiu per fer la vora del llac Como sembla una bona idea.
      No hem tingut cap problema en zones d'autocaravanes i en les àrees de les autopistes sempre al costat de la benzinera o del restaurant. Per a la propera anirem amb cinturons per lligar les portes per dins 😂😂

      Salut!!!

      Elimina