diumenge, 2 de juny del 2024

BURGER SHOP CORNELLÀ, TAMBÉ AL MIGDIA I PER A CELÍACS

Miscel·lània: HAMBURGUESA

Burger Shop
08940 Cornellà
Ctra. de Esplugas, 62 
tel. 611 06 79 51
Preu orientatiu: des de 15 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,5
3,5 - Molt bona atenció, bones burgers.





El Burger Shop de Cornellà està a la Ctra. d'Esplugues i fent cantonada amb l'aAvingunda del Parc, així té un bon espai per instal·lar una terrasseta molt fresca.

Aquest establiment va obrir fa uns tres mesos i encara està ajustant una mica les hamburgueses al gust dels clients amb diferents pans. Per ara son dos, el d'aquí de Cornellà i el d'el Prat, però qui sap si podran ocupar més locals al Baix Llobregat en un futur 🤠

El local interior és petit, amb una planta superior amb més taules i els lavabos.

La carta del Burger Shop

Entrants tipus tex-mex amb nachos, amb guacamole, totopos i pulled pork, anelles de ceba, fingers de pollastre, "tequeños"...
Un trio d'amanides i una desena d'hamburgueses més una vegana.
La carn de vedella és molt bona i les altres opcions són amb pulled pork, pollastre esfilagarsat o o arrebossat cruixent i una "smash burger" amb la carn aixafada. Les de vedella porten una porció de 160 g.
Només has de trobar els teus complements (tipus de formatge, bacó, cogombrets, guacamole, enciam, tomàquet...) i escollir la teva, encara que també pots eliminar o afegir algun ingredient.
El pa és de tipus brioix elaborat amb mantega i patata, també tenen un sense gluten i un altre pa, pa, que és el que diuen "per a vegans".

Si t'animes als postres, son casolans, pastissos que preparen ells i segons el dia pots trobar pastís tres llets, el de xocolata o el de formatge. Tots amb receta veneçolana, com la parella que porta el Burger Shop.

Quines hamburgueses vam menjar al Burger Shop

Vam compartir uns entrants, els nachos amb el pulled pork a banda, per la nostra amiga vegetariana.  Un plat de moniato fregit, molt bo. Les salses per acompanyar, la de blat de moro, la d'all i una maionesa de herbes que no recordo el nom.

Les hamburgueses
La vegana, amb "carn vegana" que diuen s'assembla molt a la carn, al menys en aspecte sí. Amb guacamole, cogombret, enciam, tomàquet i maionesa vegana.

La  pickle burger, amb cogombret envinagrat, ceba caramel·litzada, doble de formatge cheddar i doble de bacó. Per a mi el bacó està una mica apujat de sal, però és que jo soc més de menjars justos de sal. La propera evito el bacó.

La American burger, amb ou dur, ceba morada, enciam, doble de cheddar, doble de bacó i salsa EMMY, una salsa secreta del Shop Burger.

La burger trufada, amb xampinyons, ou, maionesa de tòfona i doble formatge gouda.

Les hamburgueses estaven encara que a nosaltres ens agrada més amb pa més constitent que el brioix.

Vam beure aigua i Coca-cola, el millor per una hamburguesa.

Per postres vam compartir un pastís tres llets i un altre de xocolata. Molt bo aquest, em quedo amb la xocolata sense dubtes.


El compte
Incloent els cafès no va arribar a 22 € per cap, molt bé per un dinar informal en el que vam celebrar el dia de l'hamburguesa.

Resum del Burger Shop Cornellà

  • El local és petit, amb dues plantes, no accessiblea PMR.
  • Molt bona atenció amb pa briox (amb mantega), pa (per a vegans) i pa sense gluten.
  • Preu correcte.
  • Terrassa.
  • Reserva per Whatsapp.
Un parell d'hamburgueseries sota el nom Burger Shop, a Cornellà i al Prat, que obren al migdia i això està molt bé, perquè la majoria obren només als sopars.
Només falta una mica de català. Seguim al Baix Llobregat.😅

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada