diumenge, 23 de setembre del 2018

CHARRÚA'S, AL CLUB DE TENNIS DE SANT JOAN DESPÍ

Establiment: Charrúa's Restaurante Braseria
08970 Sant Joan Despí
Carrer Sant Martí de l'Erm, 30
Tfn 93 477 17 28
Preu orientatiu: 25 €

Charrúa's, Braseria Pizzeria

3,5 - Bona carn, pizza a la llenya, bon lloc per a grups.

Braseria, graelles, brasa i forn de pedra per a pizzes. Carns i especialitats de l'Uruguai, pastissos casolans,  preus correctes, bona atenció. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava i verda
Espai:
Gran (100 p)
Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Natural
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà


La setmana passada vaig publicar un restaurant ubicat en un càmping i aquesta setmana tornem a una localització "diferent". La parrilla Charrúa's està a les instal·lacions esportives del Tennis Sant Joan Despí així que dines amb vistes al parc i pistes de pàdel i tennis del complex.
La sala és molt gran, dividida en dos espais, les taules situades davant de la barra són una mica més estretes, l'altre menjador és més còmode. Decoració senzilla amb pòsters de paisatges i festes de Catalunya i Uruguai i mobiliari de fusta, rústic. També tenen una terrassa amb capacitat per unes 40 persones.
La carta es basa en plats a la brasa. Carns d'estil uruguaià, graelles per a compartir, carn del País Basc i altres preparacions con esqueixades, cargols, bacallà i amanides. A més a més de les graelles, tenen un forn de llenya i fan unes pizzes molt bones, rectangulars, amb massa tipus pa.

Plats del Charrúa's braseria

Una amanida dels temps amb tonyina per a compartir entre els quatre. Amb els ingredients sense barrejar i prou abundant. També un camembert arrebossat amb confitura de tomàquet que ens va semblar justet, pot ser perquè estava molt bo.

Dels plats de carn vam demanar uns peus de porc a la brasa per a mi. Deliciosos perquè estaven molt tovets per dins i cruixents per fora. El Santi es va demanar bife uruguaià, un tall de carn molt gustosa i tendra.


Per la meva filla una entranya que li va costar acabar per ser de bona mida. I pel meu fill un entrecot del País Basc, que a la carta diu "bou" però que pel preu deu ser "vaca vieja". El cas és que la carn estava boníssima, tendra i gust diferent del bife, molt més intens. El porten en una graella per que estigui calent i si et va de gust, s'acabi de fer, la qüestió és que casa ens agrada la carn poc feta i si et despistes i no la treus de la graella, es passa del punt que ens agrada. Tots els plats venen acompanyats de patates al caliu així que vam demanar una mica d'aliloli.


Per postres vam deixar que la canalla demanés i van acabar a taula 4 plats amb els pastissos casolans que preparen al Charrúa's restaurant. Brownie de xocolatapastís de dulce de leche i pastís de pastanaga.



Encara quedava un pastís per tastar, pastís de préssec, dulce de leche i merenga. Repartint entre els quatre van deixar un platet "pels papas". Un excés que va acabar venint (en part) cap a casa per berenar. Per a mi el millor el de pastanaga, perquè prefereixo els dolços poc ensucrats.
El preu de l'àpat al restaurant Charrúa's per quatre persones, amb cervesa, Coca-cola i aigües, i amb excés de postres, va resultar de 30 € per cap. Molt bé de preu per la qualitat de la carn. Altres vegades, fent una pizza o plats com vacio o entranya, amb uns 18 € pots sopar.

Resum del Charrúa's Braseria

Ubicació que a priori no promet grans expectatives però que disposa de una bona brasa i carn de qualitat. També ofereixen pizzes al forn de pedra i amanides així tens la possibilitat d'un sopar més lleuger. Un local perfecte per a grups i famílies, no és tan sorollós com pot semblar, amb atenció correcta, temps entre plats acceptables per les dimensions del restaurant i preus adients a la zona.

4 comentaris:

  1. Veig que fas cas dels consells.... :) Content de poder donar idees.

    I pel que fa a aquest lloc, es veu molt correcte. Son llocs que van bé com alternativa. Quan vivia a SBD, tenia un lloc ubicat prop de la zona cruïlla AP7 - C58 (i per tant fàcil d'arribar) que es diu Cercle Sabadellenc i permetia dinar bé a preus correctes, amb uns manús que semblaven cartes.... Fins i tot el va publicar en Sorrós... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, clar que et faig cas!!! Moltes gràcies!

      Aquest establiment és una bona opció per sortir en grup o amb la canalla sense haver de desplaçar-se gaire (quan estem a Sant Joan Despí).
      Mare meva, Arenós por estos lares!!!

      Salut!

      Elimina
  2. Quins llocs més rarus que vas últimament... ;-)
    Diria que no són la meva primera opció, però sempre hi ha una primera ves para todo... :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és que no fas esport!! Al gimnàs on hi vaig fan uns sucs i unes amanides molt recomanables. Un dia els hi faig un insta i ja veuràs, ja. :-D

      Salut!

      Elimina