diumenge, 10 de desembre del 2023

NAIOH, CAFÈ, BRUNCH I BERENARS A SALOU

Miscel·lània: CAFÈ, ESMORZAR

Naioh Cafè
43840 Salou
Plaça del Carrilet 
tel. 619 32 70 56
Preu orientatiu: des de 6 €
VEURE a GOOGLE VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,5
4,5 - Bons platets.





El Naioh es troba a la Plaça del Carrilet, al costat de l'antiga estació de tren de Salou. És una zona amb molt de moviment durant tot l'any, no només a l'estiu.
Just aquest mes de desembre fa un any que van obrir. L'aventura d'una parella que després de viatjar junts han decidit establir-se a Salou per emprendre aquest local amb una oferta que no és fàcil de trobar per la Costa Daurada.

La decoració evoca a les platges tropicals, amb taules de fusta, sillons de vímet i plantes. També a la terrassa.

El local és accesible i admeten el teu acompanyant peludito.

La carta

Treballen amb cafè aràbica, ecológic amb un 40% d'especialitat. A partir d'ahí fan totes les versions amb llet i altres begudes vegetals: tallat, latte, capuccino, amb caramel...
Sucs en d'extracció en fred (cold pressed juices), batuts, sucs de fruites, refrescos de la casa Fritz, cerveses artesanes i vins vegans i ecològics.

Per a menjar tens opcions dolces i salades, així que pots esmorzars unes tortites amb xarop, nata i fruita o porridge, uns gofres o torrades i berenar una focaccia amb pastrami i tot tipus de bols amb cereals, iogurt i fruites.
La carta, en QR, només apareix en castellà.

Què vam prendre al Naioh

Un dia que havíem de dinar d'hora per horaris de Renfe vam anar a fer un brunch, és a dir, esmorzar tard o dinar d'hora.
Els plats que vam demanar, juntament amb aigua en caixa, te negre amb llet i el Corón, suc natural de mango, pinya i taronja.



Laketoast, torrada de pa de masa mare de cereals amb alvocat aixafat i especiat, salmó marinat, alvocat en flor, sèsam i canonges.

Ous benedict, 2 ous escaldats amb salsa holandesa casolana sobre dos panets, alvocat i ruca, acompanyats de moniato. Vam demanar un plat amb bacó i un altre amb pastrami, que no quedava pulled-pork. La holandesa estava molt bona, només que m'hauria agradat una mica més. El pa, una mica dens...


Ou Mama!. Bagel farcit d'ous remenats, pernil ibèric de gla, alvocat, xampinyons saltats, espàrrecs de marge i ruca.

El compte
Uns 18 € per cap. Un preu d'acord al tipus de plats que es serveixen al Naioh amb alguns prodcutes que pugen més com els sucs naturals o el got de llet pel te.

Resum del Naioh Cafè

  • El local és molt còmode, accessible, molt ample i lluminós. Té una llista en Spotify.
  • Cuina bona, pot ser una mica lenta, però és el que tenen aquestes preparacions des de zero.
  • Preus més barcelonins que de comarques.
  • Terrassa.
Al menys ja tinc un local a prop de casa quan tingui ganes de menjar ous benedict.

2 comentaris:

  1. Això ja sembla un lloc de brunch d'aquests de Ner York, tot i que tal com dius, amb preus de BCN, que també són cars, però menys que aquells.

    No soc molt fan d'aquests tipus d'esmorzars/berenars, però tenen el seu public i cada cop més....

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A aquest em va portar la meva filla.
      Està molt bé que hagi aquest tipus d'oferta fora Barcelona però també que sigui una mica més ajustada als preus de les poblacions.

      Salut!

      Elimina