diumenge, 13 d’abril del 2014

CA'L MARTÍ, LA TRADICIÓ DEL SERRALLO

Establiment: Ca'l Martí
43004 Tarragona
Carrer Sant Pere, 12
Tfn 977 212 384
Preu orientatiu: 30€

Ca'l Martí  Ara es diu La Llotja del Serrallo.    

Cuina tradicional marinera, matèria primera de qualitat, bona atenció, racions generoses. Un restaurant al Serrallo amb 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Dificil
Espai:
Mitjà
Aire cond. i Calefacció
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Clàssic
Còmode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins:
Vins de la Terra
Vins d'altres terres
IDIOMES
Català
Espanyol


El Serrallo és ben conegut per la seva cuina marinera i es poden trobar un bon grapat de bons restaurants i per a diferents butxaques. Al carrer Sant Pere, situat en un carrer més a l'interior del port, podem trobar aquest restaurant d'ambient familiar obert des de 1989. El local té dues plantes i el mobiliari és senzill però el menjar és bo. Cuinen tot tipus de peixos i el tradicional romesco, a més a més de diferents tipus d'arrosos, així que allà que vam anar a menjar una paella marinera per acomiadar a la nostra Fàtima, que marxava a la Gran Bretaña a viure.
Unes gambes cuites i unes olivetes van arribar acompanyant les begudes, mentrestant decidíem les tapes prèvies a la paella: calamarsets fregits, musclos en salsa marinera i unes amanides verdes.
La ració de calamarsets és mida normal, però la musclos és generosa. Vam demanar tres pels 16 que anàvem i gaire be quasi no les acabem.
Per beure tothom anava de cervesa i refrescs així que vam demanar tan sols una ampolla de vi blanc de la casa. Menys una persona que va demanar llobarro, la resta volíem paella, i com que coneixem el local, vam demanar per 14. Vam menjar 15 i encara va sobar un plat i tot. Dir que estava en bon put de cocció, de sabor intens i amb tots els ingredients mariners: cloïsses, calamar, musclos, escamarlà, gamba, rap... Una paella molt, molt bona.  


La carta de postres inclou els clàssics com flam, crema catalana, maduixes amb nata, mel i mató, gelats, sorbets...
No tothom va demanar postres, només unes maduixes, un sorbet de llimona per baixar l'arròs, un mel i mató...
Uns cafès i alguna infusió per acabar i el compte per cap va ser de 27,50€. El preu de 12€ per ració de paella el trobo molt correcte per la qualitat i quantitat del plat i a més a més tenen un menú diari a 14€ molt bo.
Si no us importa no estar en primera línia de mar, no dubteu en anar al Cal Martí. A partir de les 13:00 ja hi seran allà per fer-vos un bon arròs!

2 comentaris:

  1. Com t'he dit a Facebook, molt bon lloc i en tinc bons records....

    Els darrers anys em costa més anar a Tarragona desde Cambrils, degut al tema de conduir després d'haver begut una mica... i per això tinc una mica abandonar el Serrallo i llocs com el Barquet, que per mi eren referència.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, el Barquet no és ben bé del Serrallo, encara que la seva cuina té els seus arrels, però físicament no hi són allà.
      Pel Serrallo podem trobar-nos el Xaloc, el Manolo, la Puda... en tenim uns quants, sí. I a Cambrils també tens un bon grapat.
      Gràcies per la teva visita.
      Salut!!!

      Elimina