diumenge, 20 d’abril del 2014

CASA BOADA, ELS MILLORS ENTREPANS DEL MÓN


Miscel·lània: BAR d'entrepans
Establiment: Casa Boada
43002 Tarragona
Carrer d'Antoni Rovira i Virgili, 23
Tfn 977 23 75 83
Preu orientatiu: des de 2,5€

TANCAT A L'ABRIL DE 2018

El senyor Eduard Boada ens té amb el cor en un puny. Sembla que es jubila però no, i li donem les gràcies perquè aquest artista dels entrepans no té relleu.

Des del 1947 Casa Boada ha estat donant de menjar a molta gent i els seus entrepans han guanyat infinitat de premis, mencions, reportatges... les parets de Casa Boada estan plenes de retalls de premsa, fotografies, diplomes i tot tipus de reconeixements, així que quan vegis que la porta d'aquest local està oberta, no dubtis ni un moment i entra a veure si al senyor Boada li queda pa i pots delectar-te amb una de les seves creacions.
Pots mirar la carta per orientar-te i escollir els ingredients principals, els anotes en la llibreta, li dones al mestre "bocatero" i deixes que treballi, amb calma, deixant-se inspirar amb cada ingredient.

El senyor Boada et preparà un entrepà "tunejat" com diu ell, combinant pinyons, ceba, romesco, tomàquet, pernil talladet, escalfant el pa en la planxa, posant sorpreses al ous ferrats.
Aquí teniu el resultat d'un entrepà de llonganissa i bolets. Amb rovellons, pinyons, tomàquets, ceba fregida tova i suau, el seu raig d'oli d'oliva. Una delícia que vaig compartir amb el Santi.

I com que el senyor Boada va veure que el compartíem, va decidir que el de llom, ou i formatge el faria ja en dos, per compartir millor. I ens va preparar aquest entrepà pel mateix preu. Ei, que si el trobes molt gran, pel mateix preu t'en fa un de més petit, tal com diu en un cartell que penja d'unes de les parets del local, i a la carta. 
Va afegir encenalls de pernil, una oliva, una mica d'ametlla picada... al seu aire, creant, "tunejant" l'entrepà. El resultat es veu bé i sap molt millor.
Ja sabeu, si veieu la porta del Boada oberta, passeu, passeu, sense pressa, sense manies, tan sols espera al resultat i mira el procés en global, no et fixis en els detalls. L'entrepà resultant sempre serà espectacular. Un entrepà cinc estrelles Pepa Pink.

3 comentaris: