diumenge, 22 de novembre del 2015

SUSHI HANA, EL PRIMER JAPONÈS DE SANT JOAN DESPÍ

Establiment: Sushi Hana
08970 Sant Joan Despí
Carrer José Agustín Goytisolo, 22 baixos, local 7
Tfn 93 461 91 39
Preu orientatiu: 20€

Sushi Hana

Cuina japonesa, les elaboracions de sushi es fan a la vista. Local molt còmode amb un parell de reservatsUn 3 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Mitjà (40p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Bancs
Còmode
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Amb fotos
Vins i caves:

Cerveses:
IDIOMES
Español



Quan van obrir aquest local a Sant Joan Despí ens va semblar fantàstic perquè no hi ha gaires restaurants japonesos per aquesta ciutat i així ens evitaria agafar el cotxe per anar a Barcelona. Clar, que passar a ser un dels nostres habituals "a casa" havia de superar "el test Pepa Pink".
La decoració està bé, una mica estridents les ratlles de les estovalles individuals però en global es còmode, lluminós i disposa d'un parell de taules que pots tancar amb unes persianes de bambú, molt íntim...
A la sala i ha dos jovenets, però un està com perdut, una mica lost in traslation, i una dona més gran. La cuina no es veu, les preparacions de sushi sí, hi ha dos japonesos embolicant arròs i tallant peix sense parar. Sense parar perquè també serveixen a domicili. (No oblidem que estem a Sant Joan a Despí i aquí s'ha de maximitzar la clientela com sigui). De la cuina surten a agafar els makis que han de fer en tempura.
La qualitat és bastant correcta i els plats calents estan molt bons, excepte les gyozes, són francament evitables.
Vam començar per un combinat de 30 peces, que els joves mengen molt! I estava molt correcte.
La meva filla va demanar un temaki de salmó, de bona mida, i que li va agradar força.
Un plat de yakitori de pato, deliciós. Ens va sorprendre gratament aquest platet tan tendre i melós. Molt ben fet.
El pollastre a la planxa és un altre plat que recomano, amb una salsa teriyaki suau, verdures i variat de bolets.
Per tastar un altre plat calent vam demanar el tempura roll de salmó. Només quatre talls, bons, dels que haguéssim menjat més.
I com que els meus fills no es cansen mai de menjar makis o sashimis vam acabar amb un plat de makis californias, altre de tonyina, i un més de salmó.
Volíem alguns postres però el local estava ple i vam preferir no esperar perquè començaven a estar una mica saturats de feina.
El total va ser de poc més de 20€ per cap. Ens agrada tenir un "japo" a prop de casa. És clar, no és el Sunka però per poc diners pots sortir amb els nens a sopar, i caminant!

4 comentaris:

  1. La veritat és que ho trobo molt bé i amb preu molt temptador...

    Parlant de velocitat de fer makis, l'altre dia al Fòrum de Girona i al stand de Tokio-Ya (o un nom semblant), vaig veure una màquina que crec era per fer makis... Es veia molt sofisticada, però si fa realment això, és un gran què.

    Però no em vaig atrevir a preguntar.... :)

    salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que no vas preguntar? Si vas a aquestes fires és per mirar, tocar, tastar i preguntar home!!!! Deu ser com la d'embolicar cigarretes, però jo ho faig a ma. :-)

      Salut!

      Elimina
  2. Doncs a mi em van regalar una màquina d'aquestes d'embolicar a mà, però només l'he feta servir un cop. Ho vaig trobar més lent i incomode que fer-los a ma...

    Dels plats que vàreu demanar, crec que em quedo amb el yakitori d'ànec i els makis en tempura (si són ben fets, són sublims...).

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que hi ha coses que no milloren mecanitzant-les.

      Aquest lloc ja s'ha fet habitual de la meva filla així què caurà algun que altre cap de setmana. La tempura estava molt bona també, gens oliosa.

      Salut!

      Elimina