diumenge, 10 de gener del 2016

SENYOR VERMUT, PER FER UN VERMUT COM CAL

Establiment: Senyor Vermut
08029 Barcelona
Carrer Provença, 85
Tfn 935 32 88 65
Preu orientatiu: 15€

Senyor Vermut

Molt bones tapes a preus competitius, bon celler de vins i licors, fan combinats com el spritz i el negroni, i per descomptat vermuts. Personal molt atent i amable, cadires una mica incòmodes. Un 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Difícil
Espai:
Petit (40p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Tamborets
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Pissarra
Cartolina
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Vermuts
Cerveses
Combinats
IDIOMES
Català
Español


Situat a l'Eixample Esquerra aquest local va obrir fa un parell d'anys. És petit, amb unes 5 taules al mig de la sala que es complementen amb barres a les parets de maons i una terrasseta. La decoració són prestatges plens de licors, vins, sifons i vermuts. El de la casa és de La Conca de Barberà, i es pot comprar a granel també. M'agrada molt el vermut però quan veig que hi ha spritz en un local em costa resistir-me, deu ser perquè no el trobo gaire sovint.
L'oferta de tapes es variada i les braves són famoses pel barri (i més enllà). Nosaltres vam anar a fer unes tapes amb el temps just perquè abans de les deu de la nit tanquen la cuina, això sí, avisen taula per taula per si et va de gust fer una última comanda.
Vam seure a una taula rodona molt petita i les cadires no eren gaire còmodes (n'hi ha de diversos models), però esperàvem que les tapes ho compensessin.
Patates braves. Ha estat una de les poques vegades que he gaudit d'unes braves per Catalunya. Ja, és que estic mal acostumada a menjar tant de temps bravas de Madriz. Aquestes estan de primera, unes braves per a repetir!! Porten jalapeño tallat i boletes de pebre per assegurar el picant.
Pescaito frito. Suposo que posen el nom i així poden canviar el peix en funció del mercat. El plat era de deliciosos seitons, molt ben fregits, gens oliosos. Boníssims!!
Calçots arrebossats. Estaven bé, el romesco molt gustós. Jo els prefereixo en calçotada però així es deixen menjar també.
Flamenquín. Que bons!!! Els fregits d'aquesta casa són fantàstics, sense oli en excés, uniforme, suculent. Jo els demanaré a la propera visita.
Bomba de Vallekas. Versió de les banderillas que fan a ma al Mercado de Vallecas i  que estan esdevenint en "banderillas d'autor". Aquí la serveixen amb salmó fumat embolicant formatge i oliva negra.
Carxofa arrebossada. Tallada molt primeta, amb un arrebossat prim i eixut. No em canso de dir que els fregits són espectaculars en aquesta casa. Jo crec que ni engreixen!!!
Croqueta de carn d'olla, però hi havia de ceps i foie, de morcilla... Exquisides, però és clar, són de Reina Croqueta.
Morro. Ja he dit que el fregits els fan de mort? Que dir d'un morro ben fregidet i calentet... Per llepar-se els dits.
I si per acabar el compte per a 4 és de poc més de 50€ doncs surts del Senyor Vermut #soexcited encara que les cadires no siguin del tot satisfactories. Un local amb un encant especial i que lamento no tenir més a prop de casa.

4 comentaris:

  1. Llàstima que em quedi una mica a desamà...
    Els que em coneixen diuen que no sé sortir massa lluny de l'eix, Passseig de Gràcia, Porta de l'Angel, Born... Però a voltes em desvio arribant a llocs remots com Mam i Teca... :)
    Bromes a banda, la RQP es veu molt bona i si tu dones fe de la qualitat, ja és prou recomanable.
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per anar al Mam i Teca et va costar decidir-te i ara veig que ets reincident. M'alegro molt!

      El Senyor Vermut és perfecte per a tapear i si t'agrada el vermut, pot ser t'animis abans d'un dinar barceloní. Recomanable 100%.

      Salut!

      Elimina
  2. Ostres! Quina gana m'has fet venir... I a més, a tocar del meu despatx. Si el tema fregits com dius, és correcte, segur que acabaré anant. M'encanten els bons fregits que com bé dius, ni engreixen.

    I no pas tan lluny com d'altres al Poble Sec, Ricard... ;-)

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja em diràs què tal. I les croquetes són molt bones.
      A la que vagi a visitar al Santi a la seva feina em passo per allà, em queden moltes tapes per tastar.

      El Ricard s'està tornant animal de costums...

      Salut!

      Elimina