diumenge, 7 de febrer del 2016

CAN PAU TORRENTS, RESTAURANT TRADICIONAL I ACTUAL A L'HORA

Establiment: Can Pau Torrents
08970 Sant Joan Despí
Carrer creu d'en Muntaner, 5-7
Tfn 933 73 10 43
Preu orientatiu: 35€

Restaurant Masia Can Pau Torrents

Cuina catalana en una masia del segle XVI amb una capella neogòtica. Plats tradicionals amb productes de proximitat. Sempre és un plaer dinar a Can Pau Torrens, un restaurant amb 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discpacitats
Aparcament:
Privat
Espai:
Gran (100 p)
Terrassa
Distribució:
Estreta
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Tovallola
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Curta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Combinats
IDIOMES
Català
Español
English
Cada vegada que estic per Sant Joan Despí i "experimento" acabo més convençuda de les bondats de Can Pau Torrents. Ja feia uns dos anys que vaig publicar una entrada d'aquest restaurant i crec que ja tocava tornar a dir alguna cosa. Podeu veure el post anterior fent clic aquí.
La cuina, l'atenció i el preus no han variat gaire. Si bé ofereixen plats de temporada fora de carta i fan menús temàtics a la castanyada, al Nadal, en temporada de calçots o bolets, la carta es manté fidel als plats tradicionals i la vegada adaptats a la cuina actual, amb peixos salvatges, carns a la brasa, cargols, arrosos...
L'edifici, una masia catalana, ha estat redecorada per dins amb un canvi de mobiliari que l'ha fet més cómoda i més bonica però trobo que ha perdut una mica en la distribució, ara les taules ara estan més juntes i no són tan amples com aquelles de mobles d'estil més rústic que hi havia abans.
La cuina segueix sent tant satisfactoria com abans, fins i tot en la darrera visita que vam fer, que el personal havia sofert una baixa i la Montse, que habitualment està a sala amb la seva germana (la Roser). va haver d'ocupar el buit.
En aquesta ocasió vam fer tres entrants fora de carta. Primer una amanida de magrana amb bolets, mig tèbia i molt bona.
Un saltejat de calamarsets amb carxofes que estava per llepar-se els dits.
I com que estem en temps de carxofes, també uns xips que vam cruspir-nos en un tres i no res.
Per acompanyar tot això vam escollir Boig per tu, D.O. Monsant. El vam trobar encertat per acompanyar la cargolada que es va menjar el Santi. Un bon plat amb una picada que invitava a menjar-la sobre el pa.
La meva filla, que ja ens havia vist gaudir amb el corvall en una altra ocasió, no va dubtar gens aquesta vegada. Al forn amb patates. Un peix salvatge deliciós i fet al punt perfecte per no quedar aixut.
I per a mi uns calamars farcits que en van resultar molt saborosos.
Per acabar uns profiteroles de nata amb xocolata calenta, una crema catalana i uns canutillos de crema.

Aquesta vegada el compte va sortit per 40€ per cap, però habitualment acostuma a rondar els 30 o 35.
Un lloc molt recomanable, a prop de Barcelona i del que sempre surts satisfet. Aquí podeu veure altres plats de visites anteriors com les amanides de maduixes o de sardines, l'arròs de marisc, bacallà amb cigrons...


4 comentaris:

  1. Si que hi han coses per Sant Joan Despí...!!. Crec que no he estat mai... :)

    Es aquella sortida d'autopista on hi ha TVC oi?. Abans l'agafava per anar a Autodesk que estava allà, però només entrava una mica doncs esta/va tocant l'autopista i simètricament de TVC.

    ResponElimina
  2. Si vas per dalt sí, és la sortida de TV3, però ahí està la zona nova. El poble està abaix, amb cases modernistes i aquest bon restaurant. No tan tocant a l'autopista :-)

    Salut!

    ResponElimina
  3. Et compro el corvall i el vi. No és una zona que freqüenti gaire, però és bo tenir referències de tots els llocs. Per cert, la setmana passada vaig assabentar-me que el Foursquare té un limit de 200 entrades per llista, amb el qual per a mi ha deixat de tenir interès... No sé si continues guardant els llocs, però crec que és convenient que ho sàpigues per si no vols perdre més temps amb aquesta eina.

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El corvall molt molt bo.
      Vaja, està clar que tot té un límit, però es podrà crear un nou llistat, no?
      A mi m'agrada aquesta aplicació, les opinions són més difícils de controlar (tipus tripadvisor). Gràcies per la informació :-)

      Salut!

      Elimina