diumenge, 26 de juny del 2016

EL RACÓ D'EN MAGINET, TAPES I FUTBOL

Miscelánea: BAR de tapes
Establiment: Racó d'en Maginet
43005 Tarragona
Carrer Felip Pedrell, 1 
Tfn 977 59 14 63
Preu orientatiu: 10€




Molt a prop del Port de Tarragona està El Racó d'en Maginet. Un bar restaurante on pots fer un bon esmorçar, un menú de diari per 10€, unes tapes clasiques o unes torrades. Té com mitja dotzena de televisors penjats per les parets, fins i tot pots seguir dos partits de futbol a l'hora (com vam fer el dia que Nàstic es jugava la promoció a primera divisió) o qualsevol altre esdeveniment esportiu o programa musical... Fins i tot pot resultar aclaparador tanta pantalla però si la teva prioritat és no perdre cap jugada, aquest és el teu lloc.
A més a més de la barra l'espai está dividit en dues zones: una amb taules i cadires molt cómodes i una altre amb sillons baixos com per fer el café o la copa. També hi ha terrasa, i es veu alguna pantalla i tot, i tant l'entrada com els lavabos tenen accés per a discapacitats.
Nosaltres ja hem anat alguna nit a fer un sopar de tapes i sortim a uns 10e per cap, amb cerveses o alguna copa de vi jove, no hem preguntat si hi ha carta de vins. Les clàsiques patates braves (de la mediterrània) estan prou bé. Poc picants, amb un punt de curri.
Altres tapes típiques són la carn de porc en salsa, amb un punt de canyella. En una altra ocasió vam demanar "callos" i també tenien aquest punt de canyella, pero bons.
Els xipironets a l'andalusa, molt bons i ben fregits i els calamars a la planxa són recomanables, amb el seu all, oli i julivert picadet. En aquesta foto podeu veure els  calamars en salsa, ays, també punt de canyella. Deu ser que a  la cuina els hi agrada molt aquesta espècia.
Un parell de tapes recomanables també són les croquetes de carn d'olla  i la "ensaladilla rusa". Los pinxos morunos són molt correctes, amb pa toradet i tot.
L'opció de les torrades està molt bé fins i tot per a compartir, són prou grosses i tens diverses opcions de farcit. Aquesta és amb bacon, ceba i formatge.
Ja saps, si juga el teu equip i vols veure el partit amb unes bones tapes, El Racó d'en Maginet t'ho possa fàcil i barat. Ah, demana la paraula de pas de la wifi, la van cambiant...

4 comentaris:

  1. Ostres, amb això de bars amb futbol, no vaig ni al de la Marta... :)

    Però el que si està clar, és que els preus són assequibles.

    Salut!!

    ResponElimina
  2. hahahaha, sempre pots anar-hi quan no hi ha partit, nosaltres hi hem anat.
    Jo no sóc futbolera però a "la panda" hi ha qui sí ho és i aquell dia era una ocassió especial pel Nàstic i pels amics es fan coses que mai pensaries.
    Al de Marta he d'anar, que el tinc pendent des de fa mooooolt. D'aquest estiu no passa!

    Salut!!

    ResponElimina
  3. He estat a punt de no llegir el post quan he vist "tapes i fumbol", doncs no sóc gens partidari de juntar vicis... Però tractant-se de tu no m'ho podia perdre... :-)

    Vols dir que no són murcians els propietaris?? Ho dic per lo de la canyella, que ho afegeixen a tot. Mai havia sentit parlar de canyella a uns callos o a uns calamars... Tot i que és un ingredient habitual en la nostra cuina.

    Però per 10 € per cap està força bé (els xipironets a l'andalusa m'han fet venir gana a aquesta hora...).

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sigueu tan talibans!!! :-X Gràcies per la deferència Jordi. :-)
      Era un dia especial, jugava el Nàstic!!! i les vegades anteriors que hem anat no hi havia partit. El menú diari és prou correcte, una bona opció entre setmana.
      No són murcians, que jo sepa, el nom del local ve del Maginet Pelacañas, aquest és català, oi? :-)

      Salut!

      Elimina