diumenge, 30 d’abril del 2017

TÀSTUM, L'HAMBURGUESERIA DE LA PLAÇA DE LA FONT

Establiment: Tástum Hamburguesería Tarragona
43003 Tarragona
Plaça de la Font, 23
Tfn 977 08 58 20
Preu orientatiu: 15€

Tàstum

Carta amb més de 30 hamburgueses amb base de vedella, pollastre, vegetals... També amanides i algunes tapes. Bona atenció i preus raonables. Són 3 i mitja estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Petit (20 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Informal
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tipus Bloc

Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà




Aquest local és "l'hamburgueseria de la Plaça de la Font", un títol que s'han guanyat any rera any des del 2010 que van obrir amb la seva carta de "hamburgueses gurmet". Han participat en les nombroses "ruta de la tapa" i  similars amb les seves miniburges, conquerint als tarragonins i visitants.
El local és molt petit així que aprofiten la terrassa tot l'any tancant-la amb un envelat i unes estufes. La carta inclou més de 30 hamburgueses de bou, vedella, pollastre i opcions vegetarianes (bé, això el bou és un tema per parlar a banda perquè es veu molt de bou per les cartes dels restaurants a uns preus increïbles...) Per picar abans hi plats d'amanides, braves, humus...
Nosaltres anàvem a fer un sopar lleuger així que vam compartir entre tres la amanida de cabra, que estava molt bona, encara que li sobrava el pebre vermell picant que portava al voltant del plat.
I un parell d'hamburgueses, la Ninja, amb vedella, ceba confitada, xiitakes, salsa teriyaki, arrels de soja i sèsam. Molt bo el punt de la teriyaki, bona burger. L'altra va ser la re-pija, de 200 g de carn amb ceba confitada, foie i poma confitada. També molt gustosa i amb unes patates que no estaven a l'alçada de gurmet. Les fotos no mostren res, la propera obriré l'hamburguesa per mostrar-la per dins. 😅

El compte no va pujar més de 13 € per cap, sense postres ni res, així que calculo que per uns 17 € pots fer un sopar més complet.
El Tàstum, l'hamburgueseria de la Plaça de la Font, també està a Reus, a la Plaça del Castell, així pots escollir en quina ciutat et va de gust fer un entrepà o una hamburguesa sucosa i gustosa.

4 comentaris:

  1. No diré res en contra de les hamburgueses (l'últim cop que ho vaig fer, va ser al blog del Ricard i va genrara una absurda discussió), però diria que no seria la meva primera opció a l'hora d'anar a menjar fora.

    Les patates, tens raó que no es veuen a l'alçada de les hamburgueses...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest local era el referent "hamburguesil" a la Plaça de la Font, però ara té un Frankfurt al costat (res de l'altre món) i el Dolce Vita a l'entrada de la Plaça que sí que li pot treure clientela, sense anomenar-se "gourmet", fan unes burgers de mort. Hi ha públic per a tot Jordi, i un entrepà d'aquests venen de gust de tant en tant.

      Salut!

      Elimina
  2. Per si un està per allà, prou bona pinta... però pels que venim de "fora", no l'apuntem... :)

    Salut!!

    ResponElimina