diumenge, 17 de setembre del 2017

CAL COCO, CARN SENSE OS NI GREIX

Establiment: Restaurante Cal Coco
43830 Torredembarra
Carrer d'Isaac Peral, 25
Tfn 977 64 04 12
Preu orientatiu: 25€
Menú diari: 15€
Menú cap de setmana: 21,50€
Menú especial: 29,90€

Restaurante Cal Coco
3,0 - Bona carn, sense os





Cuina argentina i cuina catalana. Tenen brasa per fer carns argentines i preparen arrosos i altres plats típic de la Terra. Atenció amable i relaxada. Preus correctes. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Carrer vianants
Espai:
Petit ( 35 p) Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica

Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà




Al final del passeig marítim de Torredembarra, molt a prop del punt d'informació de Cal Bofil, està ubicat Cal Coco. Un restaurant argentí amb brasa on també fan arrossos, fideus i altres plats de la cuina catalana.
El local no està en primera línia de platja però dóna a dos carrers de forma que disposa unes taules en ambdós i amplia així a uns 10 comensals més l'aforament. L'interior està dividit en dues zones amb la graella situada a la zona central, la decoració és rústica, amb cadires de fusta i boga i estovalles blanques.
A més a més de la carta, tenen menús tancats de dos preus: un més senzill amb diverses amanides, arrosos i carn (15€); i un altre que inclou costella de vaca amb uns quants entrants més (29,90€). Tots dos inclouen pa, beguda i postres. Com que era la nostra primera visita vam fer un menú de cada tipus.
Com entrants vam fer primer empanada argentina, la farsa estava bé però la massa una mica tova en comptes de cruixent. Semblava com escalfada al microones...ay!! és que com les empanades de La Pizza de Hugo no hi ha!!!
Lletons a la graella, a mi m'agraden més torradets i penso que l'amanida al costat li dona una humitat que no es mereixen però en conjunt prou bons i vam deixar el plat net.
Com plats de carn vam prendre xurrasco, que estava net i molt bo. Tendre, saborós, amb acompanyament de patata i tomàquet a graella. Una sorpresa això de que no portés os ni greix.
La costella de vaca també va venir sense os. Sí, estava molt bona, amb molt bon sabor i feta al punt que vam demanar però a mi m'agrada rosegar l'os. A la meva observació de que trobava a faltar l'os em van respondre que al ser carn importada de l'Argentina, viatja millor sense os.
Per postres vam fer un crep amb dolç de llet (diabètics abstenir-se) i un pastís de formatge casolà amb melmelada de fruits vermells.

Després la meva filla i la seva amiga van anar a comprovar si la carn estava tan bona com jo deia i van prendre un carpaccio de vedella per començar, que al principi estava una mica fred però que al cap d'una estona ja van trobar molt més bo. Unes empanades també i després es van animar amb la costella de vaca, que sense os no li va fer gràcia, i un plat d'entranya que els hi va semblar petit a priori però que van quedar satisfetes. Van trobar la carn molt bona però condimentada amb molt pebre. Per postres van gaudir amb un pastís de llimona i un altre de formatge.



El compte va ser d'uns 25 per cap. Sense sorpreses amb preus de menús tancats.
Un restaurant argentí en el que moltes altres taules demanaven arròs i arribaven en cassoles de ferro colat. Pot ser hem de fer una altra visita per tastar un arròs d'aquells que feien tan bona oloreta i fer una passejada fins la torre Cal Bofil.

3 comentaris:

  1. Jo també soc molt d'ossos.... En el que publico avui -Gorria- fins dues vegades em van oferir separar la carn de l'os. I es que plats com la cua de bou, que m'encanten en os, no els accepto sense os... I si un cop m'ha passat sense avisar, quedo embafat a la segona forquillada...

    Sé que no té explicació científica, però em passa així.... :(

    La teva guia, em serà aviat més útil, doncs t¡ho dic com primícia, en venc Sabadell i em trasllado a Cambrils, com ja saps pretenia de fa temps...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I el xurrasco totalment net... no m'acaba de convèncer, jo menjo la "grasilla" torradeta també, encara que sé que no és sa :-)
      Doncs molt bé pel canvi!!! Ara els restaurants de Tarragona tindran dos punts de vista, haurem de fer de tant en tant un "quatre o més a taula" (el Santi s'apunta :-D )

      Salut!

      Elimina