diumenge, 5 d’agost del 2018

LACITA, LES MILLORES BRAVES DE LA PLAÇA DE LA FONT

Miscel·lània: BAR de còctels
Establiment: Lacita Cocktail & Food
43003 Tarragona
Plaça de la Font, 47 
Tfn 977 89 70 04
Preu orientatiu: des de 10 €

4,0 - Atenció fantàstica, braves genials.





El Lacita és una bar de còctels situat a la Plaça de la Font, just a l'entrada, que també prepara tapes així que a l'hora del vermut és un lloc genial. L'atenció és molt bona, sempre t'atenen amb un somriure i tenen uns preus molt competitius en relació a la resta de locals ubicats en la plaça. L'interior és petit, amb seients d'obra i coixins. De tota la plaça, és la meva terrassa preferida perquè les cadires són molt còmodes.
Com la resta dels establiments de la plaça, ofereix "packs de vermut" amb braves, seitons en vinagre o croquetes amb la beguda, però aquí tens l'opció de combinar cervesa, vermut i refrescs, no com d'altres que has d'agafar dos begudes iguals, i el pack no arriba als 5 € així que sempre acabem fent un parell de rondes. Les braves estan boníssimes, per a mi les millores de la plaça.


També tenen altres tapes com es calamars a l'andalusa, calamarsets o bastons de pollastre amb mostassa. Molt bons i sempre amb un somriure.


Sense dubtes la millor terrassa de la Plaça de la Font per fer el vermut i un còctel a mitja tarda.

4 comentaris:

  1. Ostres, aquesta plaça sempre em sorprén per l'ambienttillo que respira.... :)

    Però els packs de vermut, poden estar bé

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gaire bé tots fan el pack vermut, uns més intransigents i unes altres amb més llibertat d'elecció. El que no entenc és com alguns no deixen combinar un vermut i una canya i has d'agafar begudes iguals quan el cost de la canya és menor que el del vermut.
      En fi, un local que et recomano per fer vermutet.

      Salut!

      Elimina
  2. Haurem d'anar doncs a fer uns vermutets a Tarragona. Les properes vacances, no m'aniré tant lluny i faré dues setmanes a un bon hotel d'allà... :-)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la Vila de Cambrils em sembla que hi ha una antiga casa de menjars que té habitacions ben de preu. Ara, vigila amb el xef que diuen que no sempre fa bona cara. :-DDD

      Salut!

      Elimina