diumenge, 12 d’agost del 2018

SILOÉ, CUINA VEGANA DE QUALITAT AL BAIX LLOBREGAT

Establiment: Siloé, cuina vegana
08940 Cornellà de Llobregat
Carrer de la Verge del Pilar, 11
Tfn 930 174 274
Preu orientatiu: 20-25 €
Menú diari: 12,50 €

Siloé, cuina vegana
4,0 - Deliciós, molt bona atenció i preu.

Cuina vegana, casolana, bons productes, carta i menú diari, molt bona atenció, local molt còmode i bons preus. Un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Adaptat
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (30 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Cadira bebé
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Quadernet
Curta
Vins i caves:
De la Terra
Altres:
Opcions sense gluten
Botiga de productes
IDIOMES
Català
Castellà


L'altre dia em venia de gust anar a un vegetarià. Sí, de tant en tant em va de gust fer un dia sense carn així que buscant buscant vam descobrir un restaurant vegà a Cornellà de Llobregat. A priori vam pensar que pot ser vegà era massa, que només volíem vegetarià però finalment ens vam llençar a la piscina i va ser tot un encert.

Ubicat a tocar de la Rambla, a prop de la Plaça de l'Esglèsia, a Cornellà, està el Siloé, un restaurant no gaire gran, amb amplitud entre les taules que permet l'accés de cadires de rodes, decorat amb colors clars i amb unes plantes a la porta que et donen la benvinguda. L'aire condicionat està millorat amb uns ventiladors i el menjador és bastant còmode i ben il·luminat.
L'atenció és molt correcta, i això que la Iolanda estava sola a la sala perquè part del personal ja estava de vacances, però la cuina rutllava molt bé i els plats van arribar a taula en temps correctes.
Van demanar un parell de croquetes casolanes fetes de pastanaga i porro i acompanyades de crema de cogombre a l'anet. Delicioses. I una amanida d'algues per compatir. Una base d'algues wakame amb col llombarda i deferents enciams fresques (vull dir "NO BOSSA"), tomàquet, ceba morada, llavors de chia i amanida amb vinagreta de maduixes. Molt bona, per menjar-se una cada nit per sopar.

Ja com plat principal el Santi es va demanar un plat italià, el rotolo de color, pasta fresca amb bròquil i dàtil, salsa "pomarola", parmesà vegà i vinagreta de menta. Un plat molt bo i que omple bastant, suggereixo millor pels migdies, o per compartir.
Jo vaig demanar un plat més lleuger, tàrtar d'alvocat, amb ceba morada, formatge vegà a les fines herbes i vinagreta de llima i menta. Dir que els alvocats estaven en el seu punt, un plat que em va agradar molt.
Encara que estaven prou tips veiem els pastissos en la nevera vitrina, junt a la porta de la cuina així que ens vam llençar a per un porció de pastís de xocolata per tots dos. Realment bo, sempre em sorprèn com fan la nata i cremes pastisseres a la cuina vegana sense llet ni ous.
El compte, aigua i cervesa incloses, va sortir per uns 23 € per cap, molt bé, no? I per afegir, com vam dir que faríem el cafè a casa, ens van regalar un trosset de pastís de poma i canyella per emportar-nos pel cafè que per cert, estava boníssim, tendre i sucós.
Un local el que et sents molt de gust, molt bona atenció, cuina deliciosa "feta amb carinyo" i productes de proximitat, menú diari i preus ajustats. Així és fàcil menjar cuina vegana, i a més a més, sense haver d'anar a Barcelona.

4 comentaris:

  1. A mi no em fa res anar a aquests llocs, mentre no passin la línia vermella de l'absurd....

    Tots els plats que publiques, em vindrien de gust.... Però en el moment en que els vegans, traspassen la línia vermella de voler simular un peix amb productes vegans, o voler simular un fricandó, aquí ja no...

    I ho he patit algun cop, tot i que pocs...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord amb el teu comentari. Això del xoriço vegà i altres incongruències no em van. Ofereix-me una pasta amb verdures, una bona amanida, unes llegums... però això del xoriço vegà o l'hamburguesa a mi tampoc m'agrada.

      Salut!

      Elimina
  2. Doncs jo vaig tastar una falsa tonyina (crec que al Rasoterra) que em va fer bastant el pes, tot i que tampoc sóc gaire amant d'aquests llocs (si no fos per la meva filla, penso que ni tan sols els coneixeria...).

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo l'estic agafant el gustillo a aquesta cuina, però sense noms mentiders i sense abusar, només de tant en tant. :-)

      Salut!

      Elimina