diumenge, 9 de setembre del 2018

HAMBURGUESERÍA Nº 1, LES Nº 1, NO NOMÉS PEL NÚMERO DEL CARRER

Miscel·lània: BAR d'hamburgueses TANCAT al NOV 2018
Establiment: N1, Hamburguesería
08184 Palau-Solità i Plegamans
Carrer de la Pedra Llarga, 1 
Tfn 661 83 13 52
Preu orientatiu: 9 €
4,5 - Carn, originalitat, preu, atenció.




La Hamburguesería Nº 1 està a Palau-Solità i Plegamans. Pot ser és un lloc que no queda de "camí a..." però es que la carn que té allà el Joan es tan suculenta que ja faràs per desviar-te.
El local és petit, amb la barra i focs a l'esquerra i una terrassa molt còmoda just davant del seu proveïdor de carn, la Carnisseria i Xarcuteria Monstserrat.
La proximitat del proveïdor garanteix que la carn sigui del dia, allà no hi ha congelats, ni d'un dia per l'altre. Si a cuina falta matèria primera, només va a per ella i si en sobra (rares vegades) se l'emporta a casa per consum propi.
Hi elabora hamburgueses amb carn de vedella de Girona, o de Black Angus. Totes les hamburgueses porten de base tomàquet i enciam (no de bossa) i després combinacions amb parmesà, ceba, bacó, xampinyons, rocafort, pebrot, fruits secs... Els preus son assequibles per a tothom.
En fa una amb guacamole que esta impressionant. El que fa és posar-hi el guacamole dins de la carn, queda molt sucosa, saborosa, deliciosa. Em va agradar molt aquest punt d'originalitat d'incorporar el guacamole dins. Millor que la tastis.
La ceba és fregideta, tova, feta a foc lent. Per la meva part penso que és d'agrair, estic una mica saturada de tanta de ceba envinagrada i falsament caramel·litzada. També hi ha braves (molt bones), aperetivillos diversos, com les prunes farcides de formatge de cabra que vam gaudir. De vegades fa "callos", cua de bou, i per suposat també "chuletón de vaca".


Aquí teniu una foto de l'hamburguesa de parmesà amb ceba. Boníssima.
Els postres no són el més important en aquest lloc encara que pots trobar un flam o pastís. L'important d'aquest establiment és la qualitat de la carn, pel seu sabor i preu, sense oblidar l'atenció del Joan en tot moment. El nom de l'hamburgueseria es deu a que està al número 1 del carrer però podria ser perfectament per classificació. Unes hamburgueses de primera!!!

6 comentaris:

  1. Doncs si ho arribo a saber abans, em quedo a sopar dimecres... Vam estar dinant per allà i fins fa uns dies, era una freqüent zona de pas.

    Fan molt bona fila, però faltaria saber el cost de les mateixes.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tinc tiquet, la darrera visita és del juliol i a saber on és... Les hamburgueses costen entre 6 i 7,50 €, més patates i begudes (no esperis carta de vins) ronda els 10 €.

      Salut!

      Elimina
  2. Si... amb el Jordi vam estar, tal com ja diu ell....

    Mira que és casualitat....

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si hi torneu per la zona és una bona opció. El local no és gran cosa, però la carn és molt bona!!!

      Salut!

      Elimina
  3. Sens dubte, la millor hamburguesa que he menjat en la meva vida. No tinc paraules. Espectacular!

    Pep Ribas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, totalment d'acord. Sense luxes ni decoracions sobreres, autèntica carn i molt ben saber fer.

      Salut!

      Elimina